Diskuse k II. MINI RACE DAY sobota 25. dubna 09 Vysoké Mýto
Re: Diskuse k II. MINI RACE DAY sobota 25. dubna 09 Vysoké Mýto
DVD samozřejmě bude. Trochu se to zpozdilo, protože člověk, který mi to měl sestříhat, se na mě slušně řečeno vykašlal. Mám už někoho jiného, takže by to mělo být do 14 dnů hotové. V.
Mini 1,3 Spi
Super, díky moc 

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Nevím, jestli jste to postřehli, ale na mini fóru Vojta zveřejnil video z Mini Race Day 2009.
Video je super, doporučuji shlédnout těm,
kteří se zúčastnili aby si připomněli, kde dělali chyby při nájezdech do zatáček
kteří se nezúčastnili aby mohli litovat.
Video je super, doporučuji shlédnout těm,
kteří se zúčastnili aby si připomněli, kde dělali chyby při nájezdech do zatáček

kteří se nezúčastnili aby mohli litovat.
Austin Se7en, Mini 850
v minulosti: Rover 45
v minulosti: Rover 45
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Litujte
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Paradni video
Tesim se na dalsi rocnik.....

- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Počítač se zapotil, než to video otevřel. Pěkná podíváná. Příště nebudu chybět.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Moc hezky zpracovane, dobry napad s temi dvema kamerami umistenymi na sousednich vezich. Borci v kategorii Race to rezali docela ukrutne, ale prekvapenim pro me osobne byl ten Favorit. Sice nic nevyhral, ale cas z prvniho kola ma treti nejlepsi absolutne. Zahanbit se nenechal ani ten upraveny Fiat 124 - nejdriv jsem ho tipoval na zigulika 
Mam otazku na ty, kteri jezdili jak v Myte, tak i v Moste -- povrch drahy na autodromu v Moste byl velmi hruby a drsny, docela to zralo gumy, ale naprosto senzacne to drzelo v zatackach. Mozna se mi to z toho videa jen zda, ale rekl bych, ze povrch v Myte je asi o neco jemnejsi, hladsi a kapku vic to na nem klouze. Zkratka mi pripada blizsi klasickemu asfaltu na normalnich silnicich. Je to tak, nebo mi to jen pripada?

Mam otazku na ty, kteri jezdili jak v Myte, tak i v Moste -- povrch drahy na autodromu v Moste byl velmi hruby a drsny, docela to zralo gumy, ale naprosto senzacne to drzelo v zatackach. Mozna se mi to z toho videa jen zda, ale rekl bych, ze povrch v Myte je asi o neco jemnejsi, hladsi a kapku vic to na nem klouze. Zkratka mi pripada blizsi klasickemu asfaltu na normalnich silnicich. Je to tak, nebo mi to jen pripada?
Jj, tam je to uplne v poho... Asfalt je tam jak na normalni silnici. V tom Moste jsem si toho taky vsiml a trosku sem nechapal... To jako verim tomu ze neni problem za par kol ohoblovat celou sadu kol... a kdyz si predstavim ze bych na tom driftoval..... jeeeee 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi to nezdalo
Jeste jsem si vsiml, jak je na tom videu krasne videt rozdil mezi starym Mini a tim novym, ktere je o dost obeznejsi a zdaleka to uz neni takova motokara.

Koukal sem a oni mě vystříhli z druhýho kola
přede mnou jel Luky s SDičkem ve stejné barvě a asi si mysleli, že jsme jedno auto
On zase není v prvním kole.
Ander: new mini je už uplně neco jinýho, ale musím říct, že Sko je teda fakt pila

Ander: new mini je už uplně neco jinýho, ale musím říct, že Sko je teda fakt pila

prodany Rover 620ti 
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den

Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Jejda. To jsem si opravdu nevšiml. To se tedy omlouvám. Příště ti budeme muset na kapotu nalepit bílé pruhy.tobias píše:Koukal sem a oni mě vystříhli z druhýho kolapřede mnou jel Luky s SDičkem ve stejné barvě a asi si mysleli, že jsme jedno auto
On zase není v prvním kole.

Mini 1,3 Spi
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V Polsku jezdí pohár anglických aut, hlavně Mini, bez licence,
borec co dovezl z Polska to závodní Mini si prošel pěšky celou trať a řekl že tak super trať s tak perfektním povrchem v Polsku nemají,
a že to dá na vědomost v RP a že jich příště přijede víc.
borec co dovezl z Polska to závodní Mini si prošel pěšky celou trať a řekl že tak super trať s tak perfektním povrchem v Polsku nemají,
a že to dá na vědomost v RP a že jich příště přijede víc.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97