XIII. BCOM Frenštát p. R. 29.-31. května 2009
Re: XIII. BCOM Frenštát p. R. 29.-31. května 2009
Akce se vydařila. Organizátorům ještě jednou díky!
/Sliby o objednaném počasí fakt byly pravdivé. /
pár fotek z akce na http://nowator.rajce.net/090530_RallyeFrenstat
/Sliby o objednaném počasí fakt byly pravdivé. /
pár fotek z akce na http://nowator.rajce.net/090530_RallyeFrenstat
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí fotka P5300158Nowátor píše: pár fotek z akce na http://nowator.rajce.net/090530_RallyeFrenstat
dneska každej investuje to kdejakejch kravin ale vysadit švestkový sad je myslím investice s maximálním zhodnocením, vemte si 60 úrod!
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Koukam, ze to bylo hezky a celkem dobrodruuuzo Skoda, ze jsme nemohli prijet, ale asi jsem dobre vedel, proc se nehlasim do akce. Snad to vyjde napresrok.
Ja chci takyyyy!!!! Koukam ze to byla fakt paradni akcicka ..... vsak doufam, ze bude situace naklonena a s pritelkyni v zari se zapojime do dalsiho klani Kazdopadne se moc tesime.....
ja som tu "kraft" predajnu nasiel len -tak-tak. pocas pozerania do vykladu vybehla (asi majitelka) s krikom "to mi tu budete vsichni ocumovat, nebo i neco koupite?"
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
My jsme ten kruháč v Rožnově projeli 7xmax80 píše:Odbocku ke kramku s irskou jsme trefili na 4. pokus, kramek jsme hledali ca 10 min
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
- roverix
Též jsem byl na lesní cestě a pro jistotu jsem vylézl z auta a hledal v blátě stopy od jiných aut. Jediné stopy jsem našel jen za autem Také jsme potkávali kolegy v protisměru a tuším, že nikdo z nás nevěděl, kdo jede správným směrem Škoda, že jsem u každé značky nuloval kilometry, proto nevím, kolik km jsem ujel navíc.max80 píše:Kraaasny to bylo, ti co tam opet nebyli, mno, nic...a ti co tam byli, si to opet uzasne uzili...
Teda ale letos to byl jeden velkej kufr za druhym, nevime, cim to bylo, ale misto 66,14 km dle itinerare jsme najeli 96,5 km (dle tacho). To svedci o stupnujicich se narocich a kvalite souteze.
Pote, co jsme trefili spravne vyjezd na kruhaci na namesti v Roznove, rikajic si: "ted uz nas nic neprekvapi," tak v kopcich nad Roznovem jsme krome useku lesnickou cestou (takova akuratni pro LandRover) dokonce ztratili nit tak, ze jsme ani nevedeli, odkud jsme prijeli O rallye v lesnim terenu svedcilo blato na strese, ktery jsem hadrem na Pindule pracne zpracovaval. Marne.
Velke diky organizatorum, gratulace vyherci z Belgie a vubec vsem, kteri v tyhle rallye dojeli do cile
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Bydliště: Mezi Benešovem a Táborem +420603474419 rover.sinogl@email.cz
No, na mě nekřičela, ale já jsem si u ní koupil čerstvě praženou kávu.zoch píše:ja som tu "kraft" predajnu nasiel len -tak-tak. pocas pozerania do vykladu vybehla (asi majitelka) s krikom "to mi tu budete vsichni ocumovat, nebo i neco koupite?"
To paní vrchní v restauraci U Bušů kam jsme zašli během rally na oběd byla také pěkně nabroušená. Myslím,že Max s Nowátorem mi dají za pravdu.
Ale jinak perfektní akce. Děkuji pořadatelům za celou posádku startovního čísla 8. Krásně jsme si to užili a vůbec nám nevadilo, že jsme letos ani nemohli využít aquapark. Ale jak se říká není každý den posvícení a někdy zapršet musí.
Doufejme,že nám to počasí vynahradí při zářijové akci v Čenkovicích.
ZAKAR Rover 214 Si,Land Rover Discovery,Rover 111L
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Letos se sraz vyvedl, dorazili opravdoví nadšenci a vytvořili skvělou atmosféru. V podvečer dorazilo prvních dvacet posádek, kemp se slušně zaplnil a večer jsme si tedy užili v Kolibě ke spokojenosti všech.
Déšť a speciální hnusno v sobotu nad ránem odradilo asi spousty lidí, hodně (asi 7) se jich i telefonicky omluvilo,
což ale ty skalní fandy nerozhodí Takže to byla spíše kvalita než kvantita, sešli se fakt ti správní. Účastníků bylo hodně, ale ne dostatek, před startem marně hledali piloti kabrioletů navigátory !!
V sobotu po deváté přestalo cedit (po frenštatsky sačit) a slunce se snažilo. Kolem desáte již bylo ke čtyřicítce posádek připraveno na start do rally, fakticky odstartovalo ovšem jen cca 30 vozů. (Asi respekt či obava z trati) Mnohé přešel úsměv již v Rožnově, a to jsme to oproti trase BCOM z roku 2000 zjednodušili !!! Alespoň teď znají celý sestém jednosměrných uliček v centru ....
Trať musí zhodnotit účastníci, myslím že ukázala krásy Beskyd a zapadlé silničky, i drobná klesání , výhledy do krásné krajiny s modrou oblohou. Jestli všude v republice pršelo /report z rádia/ tak nám v Beskydech tedy ne.
Rally si všichni užili, jen někteří přijeli od bahna jak z rallycrossu, většina posádek dorazila do cíle. Pár jich hodilo flintu do žita, ale to tak je každý rok.
Vyhlášení proběhlo po dojezdu všech účastníků, letos, poměrně překvapivě, vyhrál Yves z Belgie na Mini Cooperu a měl z bedýnky šampaňského radost (a byl dost překvapený). Konkurence je docela ostrá, vždy se najde tak 15 posádek, co to berou smrtelně vážně a fakt se snaží.
Oba večery v Kolibě vedle, kde vaří opravdu dobře, se vyvedly, a nechali nás tam vyřvávat ještě hluboko po půlnoci.
Ubytování/kemp/stravování bylo hodnoceno velmi kladně, což jsme rádi, přispívá to společně s Frenštátskou Rally k dobrému renomé akce. Což potěší.
Výsledky vyvěsím až se mi podaří utvořit z pdf soubor JPEG a rajče to přijme do datového skladu.
Fotky z akce najdete na http://murphy.rajce.idnes.cz/British_Ca ... 009/#album tak se pokochejte těmi Jaguáry, MG atp.
Ještě tam nějaké fotky dodám, jen co je najdu... tak jsem je našel a přidal
Díky všem, co přijeli si užít prima víkend a za rok třeba zase !
Déšť a speciální hnusno v sobotu nad ránem odradilo asi spousty lidí, hodně (asi 7) se jich i telefonicky omluvilo,
což ale ty skalní fandy nerozhodí Takže to byla spíše kvalita než kvantita, sešli se fakt ti správní. Účastníků bylo hodně, ale ne dostatek, před startem marně hledali piloti kabrioletů navigátory !!
V sobotu po deváté přestalo cedit (po frenštatsky sačit) a slunce se snažilo. Kolem desáte již bylo ke čtyřicítce posádek připraveno na start do rally, fakticky odstartovalo ovšem jen cca 30 vozů. (Asi respekt či obava z trati) Mnohé přešel úsměv již v Rožnově, a to jsme to oproti trase BCOM z roku 2000 zjednodušili !!! Alespoň teď znají celý sestém jednosměrných uliček v centru ....
Trať musí zhodnotit účastníci, myslím že ukázala krásy Beskyd a zapadlé silničky, i drobná klesání , výhledy do krásné krajiny s modrou oblohou. Jestli všude v republice pršelo /report z rádia/ tak nám v Beskydech tedy ne.
Rally si všichni užili, jen někteří přijeli od bahna jak z rallycrossu, většina posádek dorazila do cíle. Pár jich hodilo flintu do žita, ale to tak je každý rok.
Vyhlášení proběhlo po dojezdu všech účastníků, letos, poměrně překvapivě, vyhrál Yves z Belgie na Mini Cooperu a měl z bedýnky šampaňského radost (a byl dost překvapený). Konkurence je docela ostrá, vždy se najde tak 15 posádek, co to berou smrtelně vážně a fakt se snaží.
Oba večery v Kolibě vedle, kde vaří opravdu dobře, se vyvedly, a nechali nás tam vyřvávat ještě hluboko po půlnoci.
Ubytování/kemp/stravování bylo hodnoceno velmi kladně, což jsme rádi, přispívá to společně s Frenštátskou Rally k dobrému renomé akce. Což potěší.
Výsledky vyvěsím až se mi podaří utvořit z pdf soubor JPEG a rajče to přijme do datového skladu.
Fotky z akce najdete na http://murphy.rajce.idnes.cz/British_Ca ... 009/#album tak se pokochejte těmi Jaguáry, MG atp.
Ještě tam nějaké fotky dodám, jen co je najdu... tak jsem je našel a přidal
Díky všem, co přijeli si užít prima víkend a za rok třeba zase !
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Dlouho jsem tu na stránkách nebyl a musím Vám všem dát za pravdu.
Akce byla super, rallye připraveno báječně (díky!!!) a počasí fakt bylo objednáno.
A baba hospodská v restauraci, ta byla úžasná. Jak může někoho tak móóóóóóc prudit, když mu příjdou hosté udělat kšeft.
Akce byla super, rallye připraveno báječně (díky!!!) a počasí fakt bylo objednáno.
A baba hospodská v restauraci, ta byla úžasná. Jak může někoho tak móóóóóóc prudit, když mu příjdou hosté udělat kšeft.
- roverix
Teprve dnes jsem odlepil semolepku se startovním číslem z Frenštátu z okna zadních dveří. Vystříhal jsem některé symboly a trošku vylepšil SPZ. Jen nevím, co na to řekne Policie. Na dalších fotkách je ukázka, jak musíme šetřit teplou vodou, aby zbylo na benzín. http://www.roverix.rajce.net/uspora