Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
Já také musím pět chválu a složit welké dík a poklonu Welince. Opravdu ty všechny útrapy s kempem zvládla perfektně. samozřejmě díky i všem co pomáhali a i všem co se účastnili, protože jen symbióza všech těchto lidiček udělá super sraz, a to tento také bez pochyby byl. Jen jsem si připadal jako exot, když si jako jediný přivezu dříví a pak si tam opékám buřty jen v kruhu rodiném ale alepoň byla sranda na můj účet
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No nééé, to by se mělo zapsat zlatým písmem do klubové kroniky Mr. R4ms3s dorazil na sraz, i když nestihl vše opravit / naleštit ...
No ale kam se poděl Roman620ti Avizoval, že přijede, nebe jak vymetené a on nedorazí ani se stříbrným
Už jsou nějaké statistiky, kolik se nakonec sjelo vozů?
No ale kam se poděl Roman620ti Avizoval, že přijede, nebe jak vymetené a on nedorazí ani se stříbrným
Už jsou nějaké statistiky, kolik se nakonec sjelo vozů?
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Uděláme trestnou výpravu do Pardubic a červeňáka, pokud tedy existuje polejeme kýblem vody. Ještě pár fotek: http://picasaweb.google.cz/roverix/Tour ... nNfP0pX6VQ# Video je připraveno na transport do youtube. Samotný transport se však zatím nepodařil.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Kontaktovat uživatele:
thomas píše: jestli jste někdo poznali zmíněného řidiče prosím o uveřejnění přezdífky
To bude nějakej ukrajinec, divím se že Vás neukrad a neprodal na součástky...
Promiň F.i.s.h.mene, to byl jen takovej vtip, hlavně se neuraz.. Pětasedma by se k tobě hodila, i když tahle by se (ke) mně hodila taky.
Kdepak nebyl jsi sám, jenom jsme všechno spálili a snědli už v pátek. Mrkni na fotky které přidal včera HombreElvis píše:Já také musím pět chválu a složit welké dík a poklonu Welince. Opravdu ty všechny útrapy s kempem zvládla perfektně. samozřejmě díky i všem co pomáhali a i všem co se účastnili, protože jen symbióza všech těchto lidiček udělá super sraz, a to tento také bez pochyby byl. Jen jsem si připadal jako exot, když si jako jediný přivezu dříví a pak si tam opékám buřty jen v kruhu rodiném ale alepoň byla sranda na můj účet
Ahoj všem, představte si že dneska tady prší!!! sám nechápu jak se to počasí na dva dny srazu vybralo doufám že dorazili všichni v pořádku i účastník s rozbitou spojkou?
Tady je pár fotek http://onpo.rajce.idnes.cz/RoverClub_Tour_2010/#album
Tady je pár fotek http://onpo.rajce.idnes.cz/RoverClub_Tour_2010/#album
-
- Kontaktovat uživatele:
Účastník s rozbitou spojkou DaweF1 na druhým klubu psal že dorazil v pořádku, že spojka už je opravena a že doufá že vydrží. V což doufáme i my.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj přesně jak píše petra.petra píše:Kdepak nebyl jsi sám, jenom jsme všechno spálili a snědli už v pátek. Mrkni na fotky které přidal včera Hombre
Tak stlejda i s tetou a Labutkou v poradku dorazili vsude tam, kde bydli
Sraz? MEGASUPERUNIKATNI akce!!! Welinko... zvladla jsi to i pres to vsechno nedokonale naprosto bravurne...
Uplne nam bylo lito, ze to konci a ze se se vsema musime loucit... Vsichni jste byli skveli, je az neuveritelne, jak uzasni lidi si kupuji Roverky Strasne moc se s Verkou tesime na dalsi sraz
Jinak ani nevite, jak jste mi udelali radost s Labutkou... jsem moc rad, ze se mi vraci ta unavna a never ending udrzba... protoze Vas zajem o auto mi vsechny ty vrazene penize a starosti naprosto skvele vratil... dekuji Vam vsem...
Po ceste jsme jeste s Labutkou oslavili STOOSMDESATTISIC kilometru
Na dalnici okolo Olomouce jsme videli odstavenou 400 sedana v zelene... ale zrejme to nebyl nikdo ze srazu...
Jo a po ranni ceste do prace a koumani stavu Labutky uvazuju o sportovni spojce... nejak zahadne mi po srazu zabira az nahore
Sraz? MEGASUPERUNIKATNI akce!!! Welinko... zvladla jsi to i pres to vsechno nedokonale naprosto bravurne...
Uplne nam bylo lito, ze to konci a ze se se vsema musime loucit... Vsichni jste byli skveli, je az neuveritelne, jak uzasni lidi si kupuji Roverky Strasne moc se s Verkou tesime na dalsi sraz
Jinak ani nevite, jak jste mi udelali radost s Labutkou... jsem moc rad, ze se mi vraci ta unavna a never ending udrzba... protoze Vas zajem o auto mi vsechny ty vrazene penize a starosti naprosto skvele vratil... dekuji Vam vsem...
Po ceste jsme jeste s Labutkou oslavili STOOSMDESATTISIC kilometru
Na dalnici okolo Olomouce jsme videli odstavenou 400 sedana v zelene... ale zrejme to nebyl nikdo ze srazu...
Jo a po ranni ceste do prace a koumani stavu Labutky uvazuju o sportovni spojce... nejak zahadne mi po srazu zabira az nahore
Já ješte úplně mimo
Nevím, kdo, ale šla řeč o kobercích do 75. Tady jsou (i levostranné LHD) na http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001822
A na ebay tady : http://ukreplacements.co.uk/FloorMatsRover75/
Snad to k něčemu bude
Nevím, kdo, ale šla řeč o kobercích do 75. Tady jsou (i levostranné LHD) na http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID001822
A na ebay tady : http://ukreplacements.co.uk/FloorMatsRover75/
Snad to k něčemu bude
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Z fotek mě zaujalo, kolik členů roverclubu už konvertovalo k R75/ZT starší auta se nám pomalu, ale jistě vytrácí ... Trundo, měl jsi tam jedinou labuťku kombík (XW), stejně jako lajonel byl jediný zástupce XW liftback a Zakar měl jedinou R600 (RH).
O elvisovi nemluvím, ten je unikátní téměř vždycky I když v Mostě se sjely další dvě SDčka, oba myslím 3.5 V8.
O elvisovi nemluvím, ten je unikátní téměř vždycky I když v Mostě se sjely další dvě SDčka, oba myslím 3.5 V8.
Jediny jsem nebyl... byl tam jeste jeden kombik se starsim interierem... ale na letisti jsem ho uz nevidel... coz mne dost mrzelo, protoze jsem ho potreboval testnout na sprintu
-
- Kontaktovat uživatele:
Byl i na letišti, stál tam kousek od kadiboudy...
Fakt??? Kus, ze bych ho prehledl? Skoda...
Obě další SDčka jsem osobně zval, bohužel ani jeden nemohl tentokrát přijet. s V8 máš pravdu, jede byl s automatem. A i kdyby přijeli, tak budu unikátní s těma mejma prdlejma pruhama (už jsem to tak koupil, SD si u nás člověk podle barvy moc vybírat nemůže) ale už se těším na nový lakAnderN píše:O elvisovi nemluvím, ten je unikátní téměř vždycky I když v Mostě se sjely další dvě SDčka, oba myslím 3.5 V8.
to nic nemění na tom, že v sobotu jsem si jako exot připadalpetra píše:Kdepak nebyl jsi sám, jenom jsme všechno spálili a snědli už v pátek. Mrkni na fotky které přidal včera Hombre
né, všechno dobrý, dělám si srandu, fak to bylo perfektní setkání!!!
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983