Tak ja se taky pridavam k podekovani welince za pekny sraz.
S Lajonelem sme dorazili dost pozde, takze sme to v sobotu na letiste uz nestihli, ale nekonec se nam podarilo vas odchytit u hradu Kost. Kdyz sme tam dojeli, tak sme se akorad otocili vyjela kolona z toho sameho smeru, z ktereho sme prijeli, takze sme jeli tak o minutku pred vama. V kempu jsme chvilku zustali a pak jeli vyzkouset s Esmeronkou a Thomasem restauraci u stastneho hrocha na doporuceni pana Pohlreicha. Me doporuceni by teda restaurace neziskala a dal bych jim tak jednu hvezdicku, ale v minusu. No nic ja jsem to mel celkem na praku, protoze jsem ridil Thomasova novou 75ku v automatu a to je jiny labůžo
Thomas s Esme se vezli vzadu
No jelikoz sme se v restauraci zdrzeli trochu dele, tak sme dojeli skoro akorad na odjezd na hrad Valečov kde byla super prohlidka s malým "překvapením". Priznam se, ze uz jsem toho mel docela plny kecky a chtel jet domu, ale to vecerni prekvapeni stalo za to pockat. Kluci meli suprovou koncovku. No a odjezd to byla taky kapitola. Nechtel jsem zahambit meho starickeho rovera, tak sem ho za Thomasem bral pekne od podlahy. Na dalnici jsem dokonce tu svou 1.3 (slovy jednatrojku) rozpohyboval na cca 180km/h tak to myslim, ze ani Thomas ani JeyTee necekali a ten typ v Audi Q8 kteryho jsem suverene predjel byl asi taky prekvapenej. Nakonec sme se tomu na benzince poradne zasmali a zbytek cesty uz jeli v klídku do Prahy az si kazdej vybral svou cestu domu.
Sraz super, welince velika obdiva a obrovske diky. Jak jsem rikal, ze nepojedu, tak to krasne pocasi mi nedalo. Zkouska dopadla dobre, dostal jsem za jedna, takze spokojenost.