POZOR! Další Roversraz bude v Jičíně 10.5. v 10:00. POZOR!
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Hromadný odjezd z Prahy
Navrhuji sraz v 7:30 na Čerňáku tam co se běžně sráží, tzn. na souběžné odpočívačce při stanici metra Černý most, raději kus za stanicí.
Co se času týče, vycházím z toho, že ofiko sraz bude na parkovišti u Kosti v 9:00 (současné letáky, které k tomu vyzývají už nějakou dobu strkám kolegům po Praze za stěrače), hodinka a půl by měla stačit na přesun i s rezervou pro zformování.
Co na to Pražáci? Zkuste sem alespoň přibližně napsat, kdo byste se téhle společné jízdy zúčastnil, ať máme rámcovou představu na kolik lidí čekat.
Co se času týče, vycházím z toho, že ofiko sraz bude na parkovišti u Kosti v 9:00 (současné letáky, které k tomu vyzývají už nějakou dobu strkám kolegům po Praze za stěrače), hodinka a půl by měla stačit na přesun i s rezervou pro zformování.
Co na to Pražáci? Zkuste sem alespoň přibližně napsat, kdo byste se téhle společné jízdy zúčastnil, ať máme rámcovou představu na kolik lidí čekat.
Od 4. 9. 2008 Sir Jersey: 75 Tourer 2.5l 2004
Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Re: POZOR! Další Roversraz bude v Jičíně 10.5. v 10:00. POZOR!
Na čtyřku semtam jezdim, jedna červená 400 stává u Škoda mototechny na rohu Budějovický a V podzámčí, dvě 75ky jsem vychytal v Táborský a jednu na silnici mezi Mírákem a náměstím Winstona Churchila. Mám spadeno ještě na jednu 75ku na parkovišti naproti divadlu pod Palmovkou, ale nějak se nemůžu dokopat tam kvůli tomu vystoupit z tramvaje (autem tamtudy nejezdím).Jeytee píše:BTW: kde davas Roveristum ty letaky? zatim jsem zadnej na Pha4 nedostal
Doplnění 29. 3. 18:35:Tak, dneska rozdány dva plakáty, jeden stříbrná čtyřstovka stojící v Opletalce (ale tim si nejsem jistej, jestli to byla 400) a druhej za jízdy předanej do okýnka červený 620, kočka na sedadle spolujezdce v tom druhým autě byla docela překvapená, když jsem jí dával lístek, jedouc vedle nich.
konopaslík: teda ty to bereš hodně důkladně )
každopádně na sraz už je registrováno 25 aut a buhví kolik lidí...ale pořád ještě 41 dní...nějak se mi pořád nechce věřit, že to nabralo takový obrátky a takových lidí se angažovalo...díkes
každopádně na sraz už je registrováno 25 aut a buhví kolik lidí...ale pořád ještě 41 dní...nějak se mi pořád nechce věřit, že to nabralo takový obrátky a takových lidí se angažovalo...díkes
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Tak v praci mam zarizeno volno.uz me muze zastavit jen bouracka
Pojede nekdo pres vysocinu?at nejedu sam.nejaci brnaci apod.
Pojede nekdo pres vysocinu?at nejedu sam.nejaci brnaci apod.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Z Brna jedu urcite taky ... domlouvani podrobnosti bych zatim nechal cca na posledni tyden pred srazem.
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hromadný odjezd z Prahy
Okej, 7.30 Cernak. To bude vstavani bleee:)konopaslik píše:Navrhuji sraz v 7:30 na Čerňáku tam co se běžně sráží, tzn. na souběžné odpočívačce při stanici metra Černý most, raději kus za stanicí.
Jinak letaky jsem jeste taky nevidel, na praze 5:) Asi si v praci vytisknu samolepky a trochu ti s tim pomuzu:))
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hromadný odjezd z Prahy
Super. Kdyžtak tam někam připiš, že bude sraz v půl osmé na Čerňáku, já to na ty svoje letáky taky začnu psát, když už to vypadá jistě.Skeeve píše:Okej, 7.30 Cernak. To bude vstavani bleee:)
Jinak letaky jsem jeste taky nevidel, na praze 5:) Asi si v praci vytisknu samolepky a trochu ti s tim pomuzu:))
P. S.: Na P-5 jsem nebyl ani nepamatuju. Jezdim z P-8 na P-4.
-
Tak super-ja uz dorazim nekdy odpoledne ve ctvrtek-tak se domluvime-na miste to vubec neznam,takze to bude zajimave !Nejede nekdo z Ostravy nebo okoli???Ze uz by jsme na misto jeli spolecne???Mozno vyjet i v patek-treba.Ozvete se
Uz jsou nejake blizsi informace?kde v kolik se sejdeme v Jicine apod. Zatim se tu nic nedeje a uz se to blizi pomalu a jiste
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Doražte na devátou ke Kosti a máte to, ne?
Tak tak.nééé!az to oficial potvrzeny kde se sčuchnem.kazdopadne uz ted vim ze budu muset pekne brzo vstavat pokud uz se sejdem nekdy dopoledne.me jde o to abych mel nejaky dany misto abych to mohl namlatit do navigejšn
- Rohlik
- Kontaktovat uživatele:
Sláva nazdar výletu....tak už jsem tu! MEX úchvatné, ale samý americký káry. Pouze jedna faceliftovana 75 v Cancunu, ale bohužel jsem neměl při ruce leták s pozvánkou na sraz, abych mu ho mohl šoupnout za stěrač. Mno..stejně mi něco řiká, že by nedorazil...
no nic...teprve se rozkoukávám. Budu se snažit co nejdřív dohodnout s Welinkou co nového, abych mohl doupravit plakáty.
Žabákovi všechna čest!
jinak, pofrčim z Prahy tak bych se s váma "svezl" v koloně jestli něco vymejšlíte...
no nic...teprve se rozkoukávám. Budu se snažit co nejdřív dohodnout s Welinkou co nového, abych mohl doupravit plakáty.
Žabákovi všechna čest!
jinak, pofrčim z Prahy tak bych se s váma "svezl" v koloně jestli něco vymejšlíte...
Ty jo, tak nakonec to je od dost brzo a už se to blíží a blíží. Za 32 dní ale pořád máme spoustu času, tohle bych řešil až někdytejden předem ale asi nás pojede docela dost.
Jak se tak znám, tak vás zase budu dohánět až někdy před Jičínem s kartáčkem v puse a ještě zalepenejma očima vstávání není můj ranní šálek čaje.
Jak se tak znám, tak vás zase budu dohánět až někdy před Jičínem s kartáčkem v puse a ještě zalepenejma očima vstávání není můj ranní šálek čaje.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Sraz v 7:30 na Čerňáku.Rohlik píše:jinak, pofrčim z Prahy tak bych se s váma "svezl" v koloně jestli něco vymejšlíte...
-
- Kontaktovat uživatele:
Rohlíku a všichni, kdo pojedete do Jičína. Ať už se začneme sjíždět k registraci na Kosti nebo jinde, to ještě upřesní kolegyně Welinka, já budu už od rána v Jičíně a budu objíždět naše 3 seřazovací místa - Lidické náměstí, Žižkovo náměstí a Husovu ulici, ( kdo nezná Jičín, ať se podívá na Mapy.cz ) a poskytovat informace přijíždějícím kolegům, protože se dá předpokládat, že pokud někdo pojede z opačného směru, myslím z Moravy nebo i ze Slovenska, budou toho mít možná ,,plné zuby" a tak třeba zvolí možnost nejet Jičínem dál ( na Kost ) a pak se vracet a zůstanou už třeba v Jičíně, protože ,,triumfální vjezd" na Valdštejnovo náměstí nastane okolo 14.00 hod. Nakonec do srazu je ještě ,,celý měsíc" a tak tady jistě ještě vypukne nějaká debata, která přinese jistě další návrhy a připomínky. Hlavně, aby se nás jich sjelo hodně a přálo nám počasí. Příspěvky ke konání srazu jsou od všech členů - ,,žádoucí". Pište....Rohlik píše:Sláva nazdar výletu....tak už jsem tu! MEX úchvatné, ale samý americký káry. Pouze jedna faceliftovana 75 v Cancunu, ale bohužel jsem neměl při ruce leták s pozvánkou na sraz, abych mu ho mohl šoupnout za stěrač. Mno..stejně mi něco řiká, že by nedorazil...
Žabákovi všechna čest!