Srazy RCCZ 2011
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srazy RCCZ 2011
Jeytee, myslím že pokud Maxík sraz bude organizovat, tak ho udělá jinde než na Kuňce. Zatím každej z dvou ročníků byl trošku jinde (1. Česká Třebová, Litomyšl, 2. Pardubice a okolí ).
Osobně jsem si jistej jen účastí v Itálii a v Rajhradu, zbytek je ve hvězdách a budu se rozhodovat podle času a vzdálenosti.
Osobně jsem si jistej jen účastí v Itálii a v Rajhradu, zbytek je ve hvězdách a budu se rozhodovat podle času a vzdálenosti.
No ja bych taky byl pro nechat Vychodocesky wotvirak at ma stejnou tradici... chapu, ze Tom je pri chuti, ale na druhou stranu jeho zavirak by se mohl taky stat tradici... a nemuze mit vsechno 

Sice jsem na prvním Wotvíráku nebyl, ale na druhým jo a bylo to super
. Takže pokud bude východočeskej Wotvírák, tak jedu
.
Tommi_82, potěšil jsi mě, že nevynecháš Rajhrad.

Tommi_82, potěšil jsi mě, že nevynecháš Rajhrad.

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem pro Maxovu již tradiční iniciativu
Thomasi, a co udělat "Zavírák"? To by přeci byla dobrá věc na listopad..třeba.. 

Vsak minuly rok zavirak delal, tak ja ocekavam, ze tu do kalendare pribude i na letosni rok... navic se tim podeli srazy mezi cechy a moravu...
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Jojo,vím..právě proto píšu..že by byl fajn něco jako "tradiční zavírák" 

Liberecka lokalni Roversjetina
Ahoj..ja se chystam na zacatek jara svolat lokalni libereckou Roversjetinu..nic velkyho..jako vloni...bylo nas 8 aut, tusim...Je dobry utuzit vazby na blizko, kdyz by clovek potreboval s necim pomoct... nebo se jen tak potesit pohledem..ja rovera nepotkal asi 14 dnu..hruza. Termin bude kolem jarni rovnodennosti...Vitani budou samozrejme i prespolni!!!
Dogman - ROVER 400 Mark II 5door / 1.4 16V / 1998
Souhlas, Max at udela Wotvirak a Tomas Zavirak
...samozrejme je to na nich obou jak se domluvej
Komunikoval jsem o tom s Maxem, uvidime jak se rozhodne, nechal bych to na tradicnich jiz zavedenych srazech.
Rozhodne mi nebude vadit kdyz to Max udela jinde nez na Kuneticke hore, nejaky info o pripadne nove lokalite uz od nej mam.
Snad se tedy Tomas neurazi ze jsem zaloboval pro tradici.
Dogman: jsem pro kolego, upresni termin a rad se pridam.
Keksin: take se chystam na Rajhrad, minulej rok mi to trosku nevyslo ale tento se hodlam polepsit

Komunikoval jsem o tom s Maxem, uvidime jak se rozhodne, nechal bych to na tradicnich jiz zavedenych srazech.
Rozhodne mi nebude vadit kdyz to Max udela jinde nez na Kuneticke hore, nejaky info o pripadne nove lokalite uz od nej mam.
Snad se tedy Tomas neurazi ze jsem zaloboval pro tradici.
Dogman: jsem pro kolego, upresni termin a rad se pridam.
Keksin: take se chystam na Rajhrad, minulej rok mi to trosku nevyslo ale tento se hodlam polepsit

Ja, ja...meine liebe grossepkw käufer! Gott mit ihre schöne wagen!
Dogman - ROVER 400 Mark II 5door / 1.4 16V / 1998
Jejtee ja se určitě neurazim, naopak mě těší že se píše i o zavíráku, hřálo mě uplně u srce že se sjelo tolik lidí
, a navic lidi i kolem co prošly říkaly že to bylo velmi zajimavé a moc pěkne. Zavírák klidně beru
za své, a pokusím se vymyslet super program a tento rok, ale na to nemysleme protože sezona pomalu začíná a čeká nás spoustu srazů
, jinak diky za důvěru 

Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat 

toš taky by nebyl špatný sraz na moravě,krom Rajhradu.Už nám odpečetili epopej námestí je tu vélké a na čumendu taky něco seženem
je to samozřej mě jenom úvaha ale i tak považete.