Sraz rakouského klubu 20.-22.5.2011
Re: Sraz rakouského klubu 20.-22.5.2011
Čí byl Fanda opravdu netuším, ale byl nejhodnější
-
Mě se sv-r taky líbí a přijde mi i celkem normální, že má kliky z 75ky. Koukal jsem na ně a říkal si jestli to jsou ony a přijde mi, že tam i docela padnou.
Je to úplně normální. V Bentley a Lamborghini jsou věci z VW, v Jaguaru zase od Forda, atd.
Jojo, cizi deti jsou vzdycky nejhodnejsi
Ja si rikal ze byli rodice nejaci klidni....
Mam to stejne jako Max80...
Mam to stejne jako Max80...
-
- Kontaktovat uživatele:
Fanda Dvořák není žádný cizí děcko, Mirda jak ho znám byl určitě klidnej a Fandova mama která seděla někde doma a nic netušila byla určitě klidná taky. Takže bych taky řekl že snad ani nebyl důvod k panice.
No ja prave vubec nevedel ci to je kluk..a mama myslim byla na srazu taky
Jo Mirduv Fandaaaa Tak to jooo.... to uz jsem klidny.... ten klucina se ve svete neztrati
-
- Kontaktovat uživatele:
Určitě nebyla, ta na srazy nejezdí, byla tam nevlastní máma, která na srazy jezdí. Jinak Mirdovi děti jsi potkal minimálně dvakrát, loni na wotvíráku a loni na sraze v českým ráji. Je vidět že na ty děti nejsi a koukáš spíš po autech.
Jo tak jo. Musím s pravdou ven. František byl Mirdův. Se mnou už jel na Welinčině srazu, očím se nedalo odolat Dal jsem ho putovně JTmu proto, že jsme zakufrovali SVR + JT + já, a pán s SVR koupil MGF v automatu a bažil po informacích A tak jsem si řekl, že Františka dám JTmu, protože jel hledat zbytek tlupy a my pokecáme o MG a počkáme, až peleton pojede kolem nás a připojíme se. Tak jsem stáli dvě hodiny před Lídlem na tom největším pařáku, abychom viděli na silnici, na hlavách čepice, aby nám bylo ještě větší horko, a mluvili a mluvili a mluvili. Potom jsme přelezli do stínu, ale tak abychom viděli na silnici, a mluvili a mluvili a mluvili. Po další hodině a půl nám tak nějak došlo, že asi už kolem nás nikdo nepojede Tak jsme našli hospodu, dali si kafe a mluvili a mluvili a mluvili. A to je celé. Mirdovi se tímto omlouvám, že jsem potomka strčil do jiného vozu, ale připadalo mi to v dané situaci asi nejlepší řešení. Nehledě k tomu, že bych svého potomka v daném věku klidně strčil do jakéhololiv spřáteleného vozu s tím, (teď to beru jako starý vandrák a pionýrský vedoucí), že na akci všechny děti byly všech. Třídění a přiřazování k biologickým rodičům se provádělo až na konci Pokud nebudu ukamenovan, uvidíme se na BCOM, popř. v Českém ráji
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Roman_MG: vsak v poradku kolego, nic se nedeje, mimoto ja vas pak jel hledat kdyz jsme s kolonou dorazili do Laa ale uz jste tam nebyli, zrejme jste byli na tom coffe. Potkal jsem te az na zpatacni ceste kdyz jsme jeli z Valtic, kousek pred Poysdorfem. To si ale pamatujes, zdravils me.
Takze zadnej problem, jen popisuju netradicni zazitek
Tommi_82: ... divny by bylo to kdybych se na srazu aut koukal na děti
Jinak samozrejme ze Mirdu znam ale jeho synatora fakt ne ..teda ted uz jo
Takze zadnej problem, jen popisuju netradicni zazitek
Tommi_82: ... divny by bylo to kdybych se na srazu aut koukal na děti
Jinak samozrejme ze Mirdu znam ale jeho synatora fakt ne ..teda ted uz jo
.... rikejme mu Fanda Pesek
... to koupil MGF nebo MGTF se steptronicem? Slysel jsem, ze pry je to sice pekna machrovinka, ale na prd... a anglickych auto serverech doporucovali se steptronicu vyhnout a koupit klasicky manual...
... to koupil MGF nebo MGTF se steptronicem? Slysel jsem, ze pry je to sice pekna machrovinka, ale na prd... a anglickych auto serverech doporucovali se steptronicu vyhnout a koupit klasicky manual...
MGF steptronic.
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
-
- Kontaktovat uživatele:
Též musím zaregovat na sobotní výlet. Pocity - i přes prvotní komplikaci, kdy jsem si zabouchl v Poysdorfu klíče do kufru ( naštěstí mi je bratr dovezl), to bylo fajnové . Bohu dík jsme měli v autě mapu a když jsme jako poslední vyjeli do neznáma, hledat někde kolonu, tak jsme po ceste nabrali sousedy ze Slovenska v roveru a začali hledat. Hledali jsme tak dlouho, až jsme našli , tak že to bylo suprové, krásná auta, nádherná krajina a parádní organizace. Palec nahoru
MG TF 1.8i 100 Kw
No jeste zes to mel za kopcem ... ale ted uz si das na klicky pozor, ze?