Roverclub.cz Tour 2011 3.-5.6.2011 Český ráj
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub.cz Tour 2011 3.-5.6.2011 Český ráj
Ivettko pozdravení vyřídím... Nechtěla jsem to tu zahltit sentimentem..ale včera jsem vám všem měla zavolat že už se mu dobře kouše,zoubek se umoudřil,vypadl a dokonce si ho zoubková víla v noci odnesla
Určitě sem dám kompletní výsledky soutěže.. I z hledání pokladu. To se teprve pobavíme
Určitě sem dám kompletní výsledky soutěže.. I z hledání pokladu. To se teprve pobavíme
A to jsme ještě cestou domů absolvovali jednu navigační rallye v Polsku, protože jsem v Klodzku zapoměl odbočit na Nysu, otáčet nebylo kde a tak jsme jeli kousek přes polský venkov - myslím že v itineráři by byla štěrková cesta a "trosky" mnohem častěji než v Českém ráji
-
Kdyžtak kdyby měl někdo zajem, tak mohu zaslat kml. soubor s trasou naší navi rallye. Co vím, tak se to dá otevřít v google earth.
tak tak, taky budu muset nějakýho splašitrejacz píše:Tradičně perfektní srázek - díky Weli.....příště si akorát musím vzít navigátora . Fotky naleju zítra.
Rover 216 SI (1997)
ahoj všem, i já děkuju Welince za super připravený sraz i když jsem se navi-rallye z technických důvodů a absence navigátora nezúčastnil.
A taky chci poděkovat Trundovi a Karlovi Homolovi za lekci o víčku expanzní nádobky. Po doporučené opravě jsem domů dojel bez sebemenších problémů s chlazením. Na všechny se zas těším na příště
A taky chci poděkovat Trundovi a Karlovi Homolovi za lekci o víčku expanzní nádobky. Po doporučené opravě jsem domů dojel bez sebemenších problémů s chlazením. Na všechny se zas těším na příště
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
Supr...Tu uz je to celkem znamej problem ... projevy spatneho vicka jsou dost strasidelne a kolikrat si clovek mysli, ze musi byt fouknuty tesneni a ona to takova ptakovinka
Fotky dobrý a kde sou další??? Dyť tam bylo fotografů 6 půlek. Rozuměj 3 pr.....
R 75 2,5 V6 Tourer
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Fishi zrovna chystám tu mapku vyznačit a dát sem
Elvisi to jsem ráda...hlavně že se to vyřešilo.. Moc díky že jsi přijel Pavel,který nám pomáhal,tě v neděli potkal
Jaypee myslím že fotky ještě přibudou..
Elvisi to jsem ráda...hlavně že se to vyřešilo.. Moc díky že jsi přijel Pavel,který nám pomáhal,tě v neděli potkal
Jaypee myslím že fotky ještě přibudou..
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám trasu navigační soutěže na mapě..kde jsou vyznačené i úkoly které měly posádky za úkol vyplnit.
KDYBY SI NĚKDO Z NEÚČASTNÍKŮ VÍKENDOVÉHO SRAZU CHTĚL udělat výlet do Českého ráje a spojit to s trasou naší soutěže,ZBYLO MI 8 ČISTÝCH ITÍKŮ (přihlášení co nepřijeli nebo ti co nechtěli trasu jet....MOHU ZASLAT,PŘEDAT..a moc ráda. V tom případě ale nekoukejte do mapek které přikládám
Trasa soutěže..
http://welinka.rajce.idnes.cz/Roverclub ... #itik1.jpg
KDYBY SI NĚKDO Z NEÚČASTNÍKŮ VÍKENDOVÉHO SRAZU CHTĚL udělat výlet do Českého ráje a spojit to s trasou naší soutěže,ZBYLO MI 8 ČISTÝCH ITÍKŮ (přihlášení co nepřijeli nebo ti co nechtěli trasu jet....MOHU ZASLAT,PŘEDAT..a moc ráda. V tom případě ale nekoukejte do mapek které přikládám
Trasa soutěže..
http://welinka.rajce.idnes.cz/Roverclub ... #itik1.jpg
-
Welinka píše:KDYBY SI NĚKDO Z NEÚČASTNÍKŮ VÍKENDOVÉHO SRAZU CHTĚL udělat výlet do Českého ráje a spojit to s trasou naší soutěže,ZBYLO MI 8 ČISTÝCH ITÍKŮ (přihlášení co nepřijeli nebo ti co nechtěli trasu jet....MOHU ZASLAT,PŘEDAT..a moc ráda. V tom případě ale nekoukejte do mapek které přikládám.
Trasa navi-rallye na google maps
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Parádní Fishmene..díky.
Tak jsme s Esmeronkou prošvihli další pěkný sraz, dokonce jsme ani ve Frenu nebyli a to mám asi 25 km, stydím se sám za sebe ale jako omluvu dokládám svoje podnikání které mi absolutně svazuje ruce na radovánky. Aspoň na zavíráku budu )
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
V redakcnim systemu, do kteryho mam asi jeste omylem pristup, jsou nepovolene komentare, mezi nimiz je i tento, na ktery bohuzel nikdo nereagoval...
Nevim, komu ucastnici co platili, ale panu Ondrakovi nejspis ne...
P.S. Jestli to nekdo resi, nevim, ale je tam celkem balik. Aspon se s nim nekdo spojte (nejlepe Ti, co nezaplatili) nebo neco delejte, clovek aby se bal nekam zajet a stydet se za to, ze jeste jezdim R-kem
Nevim, komu ucastnici co platili, ale panu Ondrakovi nejspis ne...
P.S. Jestli to nekdo resi, nevim, ale je tam celkem balik. Aspon se s nim nekdo spojte (nejlepe Ti, co nezaplatili) nebo neco delejte, clovek aby se bal nekam zajet a stydet se za to, ze jeste jezdim R-kem