I. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK 9.-10. 7. 2011
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: I. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK 9.-10. 7. 2011
Rodina chce v sobotu slavit manželčiny a dceřiny narozeniny, jinej termín prostě nešel. Snažili jsme se to vykoumat ale nešlo to.
Každopádně stále věřím že to klapne, mám na mobilu skvělej úlovek z dneška, zahraniční(ani nevím co za stát) Rover 45 BRG metla, naleštěnej jak kdyby vyjel z krámu si to stojí v šumperku před Grandem! Chci se pochlubit.
(AnderN, jsetli budeš mít zejta kolem Grandu cestu tak určitě mrkni)
Každopádně stále věřím že to klapne, mám na mobilu skvělej úlovek z dneška, zahraniční(ani nevím co za stát) Rover 45 BRG metla, naleštěnej jak kdyby vyjel z krámu si to stojí v šumperku před Grandem! Chci se pochlubit.
(AnderN, jsetli budeš mít zejta kolem Grandu cestu tak určitě mrkni)
Paci r,je mě líto,že to nemáš stále vyřešené,budeš muset přitvrdit.Vím,že to sem nepatří,admini mě doufám prominou,ale myslel jsem,že v klubu anglických aut se budou členové chovat seriozně.A ne využívat této příslušnosti k vlastnímu prospěchu.Asi by stálo zato zveřejnit vše,aby si ostatní dali pozor.Máš moji podporu,i když Ti je v současnosti asi k ho...paci r píše:Ahoj
rád bych býval dojel, ale ... jedna osoba s roverem mi už půl roku slibuje vrátit před rokem zapůjčené peníze , když byla v nouzi .. a mě kvůli tomu nastaly dost velké obtíže takže musím řešit kvůli tomu nastalé problémy, neb ona se nemá k navrácení a teď docela ten obnos chybí , takže sorry mějte se krásně a užijte si to
pa paci r
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
Pokud ti to ten clovek nevrati tak sem aspon napis jeho nick, at je verejne zostuzen kdyz je natolik neferovy ze diky nemu nemuzes jet na sraz.
sry za offtop
sry za offtop
Doufám, že syrečky budou řádně naleželé.
-
- Kontaktovat uživatele:
Poslušně hlásím sobotní účast. Ted jdu leštit plechy , ať zítra záříme
MG TF 1.8i 100 Kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Keksine v Lošticích si můžeš vybrat jaké chceš je tam velké množství druhů.
Dufam, že všetko platí a ráno môžem vyraziť , fáro naleštené a počasie vybavené. Už len niečo chladené Tešim sa na zajtra a dúfam, že max to ešte prehodnotí a Tommi bude schopný dobehnúť aspoň na jeden deň.
Rover 75 Tourer CDTi
Rover 200
Rover 75 Longbridge Sterling CDTi
Rover 200
Rover 75 Longbridge Sterling CDTi
tak nejspis vzhledem k okolnost dorazim aspon do lostic a zajedu spanilku na bouzov a zase odficim ...bohuzel....
prezidente kdy budete cca v losticich?
prezidente kdy budete cca v losticich?
-peace and love-
-
- Kontaktovat uživatele:
V Lošticích budeme asi kolem 14,00 hod. do 16,30 hod.
-
- Kontaktovat uživatele:
Laco P všechno platí takže ráno vyraz do Olomouce už se těšíme.
Taky to vypadá, že dojedu i s Reném. Už se těším.
Rover 416 . Rover 75 2.0 CDT
Možná přijedeme s kpt.Hergotem později, jedeme ještě ráno plnit hydragas.
Rover 75 2,0 V6 - Hugo
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Tož jsem se ještě zdržel v práci. Přijedeme až do Loštic.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Tak už jsme doma, snědli jsme výbornou tvarůžkovou klobásu a teď vzpomínáme na příjemně prožitý den. Děkujeme za nádherný sraz, plný příjemných zážitků a příjemných překvapení (třeba ty lahváče na náměstí v Litovli byly vynikající nápad ), výborné jednohubky a koláčky paní Prezidentové, skvěle zorganizovaný program a zajištění všech parkovacích míst (jak podotkl v Litovli myslím Laco: "všetko je vybavené" ) a všem díky za příjemnou atmosféru.
...A Ondrovi za nové koberečky
Těšíme se na další setkání v Rajhradě
Zítra vložím nějaké fotky.
...A Ondrovi za nové koberečky
Těšíme se na další setkání v Rajhradě
Zítra vložím nějaké fotky.
Tak my jsme prave po veceri, ktera samozrejme nemohla byt jinaci, nez formou konzumace vsech moznych variant tvaruzku Mimochodem, tvaruzkove prstynky to neprezily a asi budou muset jit do pomazanky
A ted! Moc moc dekujeme prezidentskemu paru za uzasne naplanovany sraz... samozrejme dekujeme i ostatnim, kteri se na organizaci podileli Atmosfera byla naprosto uzasna a ooobrovsky jsme si to uzili. Jsme sice unaveni az hruza, ale ten duch pratelstvi a vase podpora nas bude jeste hodne dlouho hrat u srdce. Vsichni jste uzasni lidickove
.... a tesime se na fotecky... tentokrat jsem zapomnel doma dat do fotaku kartu , ale bez fotaku to bylo fajn... aspon bylo vic casu pokecat se vsema a hlavne jsem tu tezkou fotici kravu nemusel sebou tahat... uz tak jsem byl z toho vedra zlity ... joooo a to pito v Litovli na namesti, to byl opravdu napad roku Neskutecne originalni a vtipne a pak hlavne to bodlo... bylo videt, jak si ho vsichni s chuti hned otevreli
DEKUJEME!!!!
A ted! Moc moc dekujeme prezidentskemu paru za uzasne naplanovany sraz... samozrejme dekujeme i ostatnim, kteri se na organizaci podileli Atmosfera byla naprosto uzasna a ooobrovsky jsme si to uzili. Jsme sice unaveni az hruza, ale ten duch pratelstvi a vase podpora nas bude jeste hodne dlouho hrat u srdce. Vsichni jste uzasni lidickove
.... a tesime se na fotecky... tentokrat jsem zapomnel doma dat do fotaku kartu , ale bez fotaku to bylo fajn... aspon bylo vic casu pokecat se vsema a hlavne jsem tu tezkou fotici kravu nemusel sebou tahat... uz tak jsem byl z toho vedra zlity ... joooo a to pito v Litovli na namesti, to byl opravdu napad roku Neskutecne originalni a vtipne a pak hlavne to bodlo... bylo videt, jak si ho vsichni s chuti hned otevreli
DEKUJEME!!!!