Devín 30.6.2012 - ZMENA PROGRAMU !!!
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: Devín 30.6.2012 - ZMENA PROGRAMU !!!

Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové,paní prezidentová je již z nemocnice doma kde si pobyla celý měsíc a tak se již těšíme že pojedeme na Devín. Tímto se hlásíme na sraz. Olomoucká sekce klubu by se měla domluvit na jednotném odjezdu a dát návrh na místo srazu a čase odjezdu,Návrhy dejte na web. Díky Jarda.
Jej super!
Mohol by som Vás ešte všetkých poprosiť, aby ste mi sem napísali, že približne koľkí plánujete prísť v jednom aute
???
Potreboval by som vedieť približný počet ľudí, aby som mohol obsadiť miesta v reštike, aby sme sa mohli najesť v kľude všetci spolu, aby sme neboli moc rozlezený
Za pochopenie Vám ďakujem
Tešíme sa na Vás!
Romčo

Mohol by som Vás ešte všetkých poprosiť, aby ste mi sem napísali, že približne koľkí plánujete prísť v jednom aute

Potreboval by som vedieť približný počet ľudí, aby som mohol obsadiť miesta v reštike, aby sme sa mohli najesť v kľude všetci spolu, aby sme neboli moc rozlezený

Za pochopenie Vám ďakujem

Tešíme sa na Vás!

Romčo

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Obvykle počítej tak 2,5 lidi/auto. Někde přijedou 4, někdo dorazí jen sám ... je to bulharská konstanta, může se to lišit plus/minus 0,5 člověka, ale zhruba to zpravidla pasuje.
My jedem čtyři, dva dospělí + dvě děcka.
Ďakujem za radu Ondra!
...Keksin 4 ľudia super!!! Ešte by som Vás chcel poprosiť
, nakoľko počítam, že nás bude okolo 30-40, rezervoval som miesta v reštike...chceli ale po mne aby som im aspoň približne povedal kto čo bude jesť...preto Vám sem teraz napíšem jeden link, tam si môžete v sekcii reštaurácia pozrieť jedálny lístok
no a bolo by dobré aby ste mi do 24.6.2012 (nedeľa) aspoň približne dali vedieť kto by čo rád jedol... malé zmeny sa tolerujú, ale myslím, že času na rozmyslenie je dosť
...robím to preto, lebo mi to sama majiteľka poradila. Pretože keby im tam naraz prišlo 30-40 ľudí tak by im to trvalo vraj dosť dlho cca 3 hodinky, kým by pripravili jedlo
za pochopenie ďakujem pekne
sem stačí ak mi každý napíše , čo by rád jedol, ja to už skompletizujem
tu posielam link:
http://www.restauracianimrod.sk/restauracia

...robím to preto, lebo mi to sama majiteľka poradila. Pretože keby im tam naraz prišlo 30-40 ľudí tak by im to trvalo vraj dosť dlho cca 3 hodinky, kým by pripravili jedlo

za pochopenie ďakujem pekne

sem stačí ak mi každý napíše , čo by rád jedol, ja to už skompletizujem

tu posielam link:
http://www.restauracianimrod.sk/restauracia
My dojedem čtyři 

30-40 lidi je malo.... Pocitej spis 50 a vic... Min takovych 25 aut bude, krat dva a pul.... Ale neboj, nejak se o jidlo popereme
.... My jedeme 2+2 co se u stolu jeste nepocitaji
... Nicmene spis nez vyber jidla je dulezite aby v one restauraci pocitali s narazovym pretlakem. Vetsinou to dost podceni s personalem a obsluha je pak zmatena a silne nedostatecna.

Hej hej, práve preto potrebujem dať vedieť, že kto čo bude jesť a
.... 

A co kdyby udělali výběr pouze ze dvou jídel + nudlová polívka. Bylo by to jednodušší.
-
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuji Slepačí vývar, Zbojnické kuracie prsia a přílohu
Kdo má další návrh ať nabídne.
Kdo má další návrh ať nabídne.
aj tak sa dá
ak nik nie je moc náročný tak to zjednodušiť môžme
ja sa prispôsobím

Hlásíme se na sraz skoro celá rodinka, tj. 5 lidí. Víc nás auto nepobere. Už se moc těšíme. 

Ale no tak.... jedeme na Slovensko a budeme tam jist kureci prsa? Ja navrhuju kazdy povine brynzove halusky se slaninou
..... ja si je teda rozhodne dam. Jeste se mi libi ten sumec s haluskama, tak bych si dal mozna ho a brynzove halusky bych si dal jako zakusek.... 

Já bych si taky dal ty halušky, žena asi taky, ale podřídím se. Děcka, ty budou asi to dětký menu.