V. Mini Race Day 2012 + afterpokec
Re: V. Mini Race Day 2012
Taky děkujeme Austine, moc se nám to s Inkou líbilo a jestli to jen bude trochu možné, určitě jedem příště zas
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Austine naprosto v poradku.... davam si za predsevzeti to, ze na pristi rok nejakou kategorii pridame (vidim to na obecnou kategorii K-Series - TIcka klidne muzou soutezit s Focusama RS a ostatnima turbo masinama, protoze jak jsme letos diky Johnymu videli, TIcka na to maji ) .... ale jak jsme tu uz nekolikrat rikali, neni to o venci, neni to o fotce, ale o tom, ze si porovname casy.... a na to nejsou potreba kategorie. Nicmene diky letosni velke ucasti clenu RCCZ se jako RCCZ pokusime vice angazovat
-
- Kontaktovat uživatele:
Hezká řeč Trundo, chtělo by s tim něco dělat, jenže největší problém je jen v lidech, koukal jsem, že jezdila i jedna 620SDI, kdyby jich tam bylo víc nechala by se vyhlásit třída dechťáků Jenže pokud jsem dobře počítal, tak jestli nás dohromady s MG/Roverama jezdilo 6/7??? TO JE BÍDA! Myslim si, že miníkářů, je mnohem míň, jenže jsou to větší nadšenci pro závodění atd... sposta z nás má MG/R na normální ježdění a třeba se jim ani nechce platit startovný nebo dopravu do Mejta. Já to měl 180km a jel jsem dvěma Roverama Ale to prostě nemá cenu řešit, kolik to stálo, byla to sranda a doufám, že nebyla naposled, mohla by bejt i větší, když se něco udělá s tou "naší" účastí. Proč nepřijel Roman aspoň na čumendu a např. volný ježdění nechápu... už dlouho chci vidět jeho naleštěný Tičko
Mezi náma chtělo by to takovejch akcí víc V provozu je to nebezpečný povožení a na dálnici je to uplně o ničem když to nebude mít aspoň 800koní
A úplně souhlasim s tím, že nejde o časy o ceny, ale o to si zajezdit, tak, jak si za celej rok nezajezdíte
Mezi náma chtělo by to takovejch akcí víc V provozu je to nebezpečný povožení a na dálnici je to uplně o ničem když to nebude mít aspoň 800koní
A úplně souhlasim s tím, že nejde o časy o ceny, ale o to si zajezdit, tak, jak si za celej rok nezajezdíte
... na druhou stranu myslete na to, ze je to predevsim MINIkarska akce a ze je omezeny pocet startujicich, pricemz vzdycky je o startovni cisla obrovsky zajem. Z toho vyplyva to, ze nemuzeme zabrat pulku zavodu - jsme tam jako hoste. Pocet aut do 15 ks povazuju za prijatelny, ale ano - je to o celkove domluve... a ano, vetsina lidi ma Roverky predevsim na jezdeni a malo kdo je ochotny ho prohnat na okruhu. To kluci s MG by se mohli snazit vic.
Zase na druhou stranu, jaká automobilka vyráběla Mini ?...tak kdo je tam doma, a kdo host....
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Dejte sem nějaké foto,at' vím o co jsem přišel
hadraplán MGF 1.8 VVC
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož Ivoš nefotil, sháním fotky, pošlete přes úložiště, ve větší rozlišení, dáme na mini.cz do archivu v náhledu, vše po dohodě.
Dále sháním vybrané fotky pro sponzora s vyobrazením /částečným/ bannerů
a pak jednu dvě supermomentky na kalendář 2013. Děkuji
Dále sháním vybrané fotky pro sponzora s vyobrazením /částečným/ bannerů
a pak jednu dvě supermomentky na kalendář 2013. Děkuji
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, tak první Mini byl Austin. Teprve někdy snad v 80. letech se objevil Rover Mini.KDB píše:Zase na druhou stranu, jaká automobilka vyráběla Mini ?...tak kdo je tam doma, a kdo host....
Ano bylo to ještě cca o 10 let později
Děkujeme všem zúčastněným, závodníkům, doprovodu i divákům.
Výsledkovou listinu najdete na www.mini.cz.
Letos jsme se pokusili zobrazovat aktuální naměřené časy online - doufám, že to bylo přínosem.
Pokud k tomu máte připomínky, případně nápady jak zobrazování vylepšit, tak je napište sem nebo do sz.
Děkujeme všem zúčastněným, závodníkům, doprovodu i divákům.
Výsledkovou listinu najdete na www.mini.cz.
Letos jsme se pokusili zobrazovat aktuální naměřené časy online - doufám, že to bylo přínosem.
Pokud k tomu máte připomínky, případně nápady jak zobrazování vylepšit, tak je napište sem nebo do sz.
Austin Se7en, Mini 850
v minulosti: Rover 45
Chame, byl to skvely napad a myslim ze to zavod jeste vice zatraktivnilo a pridalo do nej vice emoci.... uz treba kdyz jsem videl Karla po prvnich dvou kolech jak nevericne kroutil hlavou, ze vsechna ta rocni prace na aute, vsecha ta vylepseni mela za vysledek horsi cas proti predchozimu roku
... jinak vylepsovat se to da vzdycky a porad.... ja bych navrhnul aspon malinkou zmenu a to, aby se aspon malym pismem u startovniho cisla objevilo i jmeno ridice - kdo si ma pamatovat vsechna startovni cisla
... jinak vylepsovat se to da vzdycky a porad.... ja bych navrhnul aspon malinkou zmenu a to, aby se aspon malym pismem u startovniho cisla objevilo i jmeno ridice - kdo si ma pamatovat vsechna startovni cisla
Jo a ještě kategorii, že, ale to zatím neslibuji, protože to jsou data od jinud, no nějak to třeba propojím.
Austin Se7en, Mini 850
Klidne kategorii formou pismenka.... je to takove hrani si s hezkou jednoduchou databazi .... a priste asi nekde dat velky monitor, aby to bylo lepe videt.... na ten notas se tam lepilo moc lidi
nj, ono to není jednoduché tam všechny ty věci navézt a zprovoznit...
Pravě proto jsem to taky dal veřejné, protože každý druhý má v kapse smartphone a mohl si to sledovat sam.
Pravě proto jsem to taky dal veřejné, protože každý druhý má v kapse smartphone a mohl si to sledovat sam.
Austin Se7en, Mini 850