Přeji krásný den všem..
Předně všem dávám na vědomí že se nám dostalo velké pocty ..aniž bych se nějak zasloužila..díík patří "Čertovi"
http://www.autodrom-most.cz/cz/ ..jen chci říct že tak úplně nezveme "jaguáristy",aby se někdo nelekl..ale je tu pár lidiček s láskou k Roverům a MG,kteří v minulosti vlastnili Rovera..a v žádném případě neoplývají jakousi nadřazeností..
Díky všem za aktivitu..koneckonců i za tvoje projevy,Donutile

joo nové auto,to je dneska sranda..ale nedaří se mi sehnat více než 4vozy HISTORIČKŮ. Prosím pěkně,víte-li o někom s
HISTORICKÝM VOZEM,že mi dáte vědět?
Ceduličky ..přímo na ty jsem nepomyslela,ale proč ne? Ale přiznejme si, jak bychom se cítili? Všem lidičkám co se registrovali píšu k informacím k platbě: "-připiš,prosím,do zprávy pro příjemce jméno a přezdívku. Jakmile platba dorazí, potvrdím její přijetí.. po příjezdu do areálu mosteckého autodromu
obdržíš připravenou tabulku se startovním číslem,jménem a přezdívkou.."
..pokud ale budete chtít, určitě můžu nakoupit takovéty ceduličky které se nosí na pracoviskách...
Ještě v průběhu dnešního večera doupřesním informace k "nově zařazené" soutežní disciplíně "jízda zručnosti"
Ještě bych zapomněla Mechwarriore a ostatní kdeří váháte s účastí...akce bude "všehochuť"..samozřejmostí je typické postávání u autíček a povídání..nemusíte se účastnit vůbec ničeho, klidně si vezmetě kempinkovou židličku, kafíčko do termosky a udělejte si i z tohoto srazu "komornější akci". TĚŠÍME SE OPRAVDU NA VŠECHNY.