Sraz MG/ROVER Rajhrad 2010
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Re: Sraz MG/ROVER Rajhrad 2010
Tož vem si sebou velký igelit. Kdyby chtělo náhodně spadnout pár kapek, odstavíš auto přikryješ a počkáš. Já přijedu asi až po obědě.
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
Tak se chystáme ... nejpozději za hodinu na opatově 
jdu zkusit stihnuot ještě tu myčku
jsem si natáh budíka... a nějak po prvním zvonění to vzdal...
srab jeden

jdu zkusit stihnuot ještě tu myčku

srab jeden

Tak my pomalu vyrazime
moooooc se tesime a jinak.... ... Mam 0 promile v krvi,takze jsem to zvladl 

Nikde ani mráček, vypadá to dobře.
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Tady lechce prší
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Můj první"sraz!"Cesta byla krátká a drahá.Vyjádřil bych ho jednou větou-jak jsem se těšil,tak jsem blbej
Nejdřív jsem se s tím nechtěl ani chlubit,ale stalo se.V sedm ráno jsem s přítelkyní a Johnnem(CDT) natěšeně vyrazil směr Praha-Opatov.Na Rudné před Prahou jsem se stavil natankovat s tím,že dám Johnnymu na cestu tu lepší naftu ať si pochutná.Já ču... starej jsem mu dal sice to lepší-ale benzín(což jsem si vůbec neuvědomil)
Dojel jsem na kraj Prahy a tam to párkrát zacukalo a skončil jsem.Čtyři tisíce stál odtah do Hořovic a nejhorší bylo čekání na ortel od servismena,jelikož i Zakar s kterým jsem to v Praze probíral po telefonu mi řekl,že mohlo odejít čerpadlo.V 16hod volal a sláva,Johnny přežil.Jede normálně,tak to snad bude bez následků.Doufám že vám ostatním dopadl sraz dobře,užili jste si ho a následně dorazili bez problémů domů.Tak snad příště 

To jsi tedy smolař.Ale bud rád,že to takhle dopadlo,srazů bude ještě hodně.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
Měl si to vysát hadičkou a zavolat někomu at ti dovali 3 20litrovy kanistry z naftou a čau, my to tak uz delali 2x a pohoda.
Miluji Rover Club. T16 turbo power.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sraz byl super, akorát jsem se nějak nestihl s většinou účastníků normálně rozloučit. Nebylo to záměrně.
Každopádně doufám že si to všeci užili tak jak já....
Těším se na další sraz!
roman_mg: Díky za fotky, hned jsem ukázal mámě o co přišla....
A co projížďka? Byla?

Každopádně doufám že si to všeci užili tak jak já....

Těším se na další sraz!
roman_mg: Díky za fotky, hned jsem ukázal mámě o co přišla....

Nebyla, usoudil jsem že práce je přednější, do pondělka je už málo času
To byl i můj důvod, proč jsem odjel v podstatě bez většího rozloučení. Jenže, zas kdybych se loučil, tak stačila věta, šak kam bys jel, doma to znáš
no a srdce by mi nedalo odjet.
A bylo moc dobře 

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Děkuji VŠEM, co přijeli na třetí Rajhrad tour. Doufám, že jste byli spokojeni. Počasí bylo super. Srazu se zúčastnilo 44 vozů MG a ROVER.
- Roman620ti
Keksine,díky za super sraz, bylo to supr, dokonce sem mohl vokoumat další dote´d neznámé tíčko, takže spokojenost nečekaná
A vůbec, účast hrozně hojná, to jsem nečekal. Cesta byla parádní, idkyž sem se nějak zamotal cestou zpět do dálnice a bez známky sem jí kousek proplul
, než sem se bojácně odklonil na vedleší silnice, ale ten červenej de jak pila, to je hrozná radost jezdit
červeńáček je už umytej a odpočívá...
Fotky sem tam nějaký namlátil, tak až budu mít čas, hodím to sem...

Fotky sem tam nějaký namlátil, tak až budu mít čas, hodím to sem...
2x Rover 620ti
Tak jsem dorazili před chvíli domů
byla to pecka.... co víc si přát
jsem rád, že jsem mohl být už po třetí
Počet aut mě dost překvapil... čekal jsem kolem 25 vozů... a to mělo dorazit ještě pár lidí.. co to bohužel nezvládli

Počet aut mě dost překvapil... čekal jsem kolem 25 vozů... a to mělo dorazit ještě pár lidí.. co to bohužel nezvládli

-
- Kontaktovat uživatele:
To sis červeňáčka umyl kvůli těm pár kapkám na zrcátku co ti byly vyčteny?? Nebo ko koupeš po každé projížďce?