Tak i za nás děkujeme ze skvělý sraz. Je vidět, že to Keksin zvládá levou zadní, takže třeba takový oběd proběhl dle mého názoru na jedničku při kvalitě odpovídající situaci a ceně. A jsem opravdu rád, že ti, co byli nahlášeni, tak i přes počasí dorazili.... tak to má být a za to vám děkuji

I já bych se pro příště přimlouval za méně komplikovanou spanilou jízdu (i za cenu "slabšího" programu). Co jsem vypozoroval, tak to mělo za důsledek jednak relativně dlouhý čas strávený přejezdem - mohli jsme strávit klábosením a pak i značné procento zúčastněných, kteří se po obědě odpojili - nestihl jsem s nimi poklábosit. Neberte to jako nevděčnost, ale jako námět k zamyšlení. Stále vedu teorii, že přednost má příležitost si povykládat kvalitně a dostatečně s kamarády před pestrostí doprovodného programu
Jinak jak jsem si stěžoval na naše silnice, tak už si nestěžuji

Po cestě zpět se nám totiž nepodařilo trefit do Znojma a jeli jsme pořád podle GPS jakoby nahoru na Náměšť. Ty polňačky to bylo v MG peklo... hlavně mi bylo líto manželky. Navíc jsme se potřebovali kvůli dětem dostat co nejdříve do Moravské Třebové a ne a ne se z těch silniček vymotat. K tomu všemu nám svítilo mlsné oko a benzínka nikde. Tu torturu korunovala dceruška, která nám opravdu kvalitně pokřtila auto

.... "naštěstí" to chuderka odnesla sama a dětská sedačka. Takže nás zdržela ještě okamžitá likvidace katastrofy

V důsledku toho jsem se vybodl na GPS a vzal to oblíbenou metodou azimutu směr Brno. Nechápu, ale těch 150 km jsme jeli snad 3,5 hodiny ...
Pár fotek, co jsem rychlo udělal, ale bohužel nebylo času je cvaknout kvalitněji...