III. Mini Race Day 2010
Re: III. Mini Race Day 2010
a kdybys trundo nevedl coby, nehledej to v obi, ale u me - prodam ti Fko aby si byl konkurenceschopny
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
... jo Marve, to by se mi libilo, ale uz bych to nemel kde parkovat... kazdopadne diky za nabidku
Výmluvy, výmluvy, výmluvy...taky jsem měl puky místo pneumatik, vyskákaný tlumiče, rozházenou geometrii a přijel jsem. A ta radost další rok, jak jsem se zlepšil .
V Mýtě maximálně ohobluješ gumy a trochu destičky...všechno ostatní šetříš, takže zanech výmluv a přival
V Mýtě maximálně ohobluješ gumy a trochu destičky...všechno ostatní šetříš, takže zanech výmluv a přival
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Toho bych se nebal muj "stribrnak" postaval dva roky pobliz Venclsplacu a v lete jezdil se mnou do prace............joooo uz aby bylo leto .... ..jen mi prorizli strechu ...tak jsem koupil Hardtop , pokusili se slohnout radio .....tak jsem ho prisrouboval ke kastli .....zvyknes si na vseTrunda píše: ... jo Marve, to by se mi libilo, ale uz bych to nemel kde parkovat... kazdopadne diky za nabidku
p.s. u me to neni o zavodeni, spis relaxuji u auta......pokud mohu a sem tam dam s kolegama kabrioletakama spanilou jizdu zadnej strach, hlavne aby bylo pekne pocasi ...........posledni dobou to spis vypada ze vic delam na aute nez jezim
MGF 1,8 Trophy 160 and Jaguar X-Type estate 3.0l V6 MT 4x4, Range Rover l322 4,4
nerezové svody 4_2_1 Janspeead + tlumic TT/MK4, TrotB = 52mm, Sani GreenFilter
Powerflex ...nakoupeno ceka na montaz
http://moje.auto.cz/Dendy/stribrnak.html
Lidi o mě říkaji že jsem flegmatik......hm je mi to nejak jedno
Utržené sluchátko: 6088947sestsest
nerezové svody 4_2_1 Janspeead + tlumic TT/MK4, TrotB = 52mm, Sani GreenFilter
Powerflex ...nakoupeno ceka na montaz
http://moje.auto.cz/Dendy/stribrnak.html
Lidi o mě říkaji že jsem flegmatik......hm je mi to nejak jedno
Utržené sluchátko: 6088947sestsest
Aj...Karel nelenil a pripravuje se na okruh. Ale co, tak ja vyndam sedacky, to je tak max, co se s 6kilem da udelat a nebo mozna budu ridit obema rukama a nebudu behem zavodu kourit )
Skoda, letos se asi ucastnit nebudu rover uz ma docela dost za sebou, nacpal sem do nej spoustu penez a nejspis uz bude prodanej takze blbnout budu maximalne s octavkou coz teda neni zadny blbnuti...to je spis zblbnuti
Ale podivat se prijedu zcela jiste
Trundo, ty dorazit proste musis!!! Slysel sem jenom samy baje a povesti, tak musis ukazat, kolik je na tom pravdy
Skoda, letos se asi ucastnit nebudu rover uz ma docela dost za sebou, nacpal sem do nej spoustu penez a nejspis uz bude prodanej takze blbnout budu maximalne s octavkou coz teda neni zadny blbnuti...to je spis zblbnuti
Ale podivat se prijedu zcela jiste
Trundo, ty dorazit proste musis!!! Slysel sem jenom samy baje a povesti, tak musis ukazat, kolik je na tom pravdy
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
- Kontaktovat uživatele:
A já se těšil na Tičko na okruhu doufám že mi bude jezdit ten vrak
Ty jo, TIcko tak nejake musi dojet... bez neho to neni ono...
Tobiasi, koluji o mne kdejake zvesti, ale co je pravda? Ted o vikendu jsem trosku testoval Kupecko... motor slape pekne... ale predni naprava je rozhozena jak prase - musi se postelovat, jinak vyletim v prvni zatacce... spojka... no kdyz se pusti hodne zprudka, tak se chytne, ale mam obavu, aby mi tam nezustala Brzdy si konecne sedly, takze ty asi resit nebudu... ted me ceka vymena urvaneho silentu... uvidim... urcite prijedeme, ale jestli to bude na zavod, to jeste uvidim...
Tobiasi, koluji o mne kdejake zvesti, ale co je pravda? Ted o vikendu jsem trosku testoval Kupecko... motor slape pekne... ale predni naprava je rozhozena jak prase - musi se postelovat, jinak vyletim v prvni zatacce... spojka... no kdyz se pusti hodne zprudka, tak se chytne, ale mam obavu, aby mi tam nezustala Brzdy si konecne sedly, takze ty asi resit nebudu... ted me ceka vymena urvaneho silentu... uvidim... urcite prijedeme, ale jestli to bude na zavod, to jeste uvidim...
-
- Kontaktovat uživatele:
Budu se snažit zastoupit ale myslim že to zpátky potahnu na laně
trundo, ted jsem u kutny hory na chate, prezul sem na letni kamenaky, utahl podvozek a dorazim nevim jak moc budu zavodit, ale urcite prijedu.
johny, doufam, ze dorazis, at mame konecne srovnani mezi tickama. teda trochu se obavam, za se zpatky potahnem vzajemne potreboval bych dolejt olej do prevodovky, ale nemuzu se dostat pod auto, tak snad jeste nekde najdu servis.
tak zitra na videnou!...teda pokud tam dojedu..
johny, doufam, ze dorazis, at mame konecne srovnani mezi tickama. teda trochu se obavam, za se zpatky potahnem vzajemne potreboval bych dolejt olej do prevodovky, ale nemuzu se dostat pod auto, tak snad jeste nekde najdu servis.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo rád bych dorazil porovnat síly "Ti"ček, ale mam KO převodovku, jedu se 416 Asi nesrovnatelná skoro 2x větší síla Ti Ale co hlavně, že dorazím Roverem Tak zejtratobias píše:trundo, ted jsem u kutny hory na chate, prezul sem na letni kamenaky, utahl podvozek a dorazim nevim jak moc budu zavodit, ale urcite prijedu.