ZAVÍRÁNÍ SEZOONY!!! 29.10.2011 !!!
Re: ZAVÍRÁNÍ SEZOONY!!! 29.10.2011 !!!
Jojo, taky me to v nedelu prekvapilo.... ale pac jsem nemel ready skrabku, musel jsem skrabat krabickou od zvejkacek
No já dneska škrábal krabkou od TIKTAKU,ale jinač super a zimáky mám vloni nové i s ocelákama a mám je ve sklepě,ale přece nedojedu na srázek na tankových kolech-už to,že je mám už rok na profilu hihi.Jo a dneska jsem si pořídil to kovové obložení na nárazník u výfuku,ale mám po fejsu jinej nárazník---kdo to chce,přivezu na sraz.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
No to jo Cvrku... Opovaz se s takovym krasavcem dojet na plechacich ... By jsme te poslali domu prezout
To by mě ani ve snu nenapadlo,ale myslím,že tady jsou krasoni všechny vozy,jenom doufám,že se s mladým vykurýjujeme,o víkendu nás přepadl nějaký škaredý křipkový bacil--určitě nám to někdo poslal z asie-asi original by made in CHINA.
A znáte ten jak příjde baba k doktorovi,pane doktor jsem nemocná,asi vagína pektoris--a doktor na ni vleze a povídá-tak to musíme nasadit penisilín
A znáte ten jak příjde baba k doktorovi,pane doktor jsem nemocná,asi vagína pektoris--a doktor na ni vleze a povídá-tak to musíme nasadit penisilín
Rover 75 CDTi r.v. 2005
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu? Na kolik si vzpomeneš příkladů ze svého okolí, kdy někdo způsobil komplikace v dopravě kvůli letním pneumatikám?Hombre píše:... ta novela samozřejmě vznikla proto, že se stále vyskytovala spousta aut na letních pneu i když bylo po kotníky sněhu, pak vznikají komplikace v dopravě. Ne proto, aby někdo někoho buzeroval.
Ne. Tedy pokud vás nebaví platit pokuty, protože někdo řekl, že je to tak správně. Jen proto, že někdo vyjel na letních pneumatikách, když sněží, nemusel nutně nikoho ohrozit ani omezit. Záleží přece na spoustě dalších faktorů.Hombre píše:Normální člověk snad pochopí, že pokud sněží a chytnou ho na letních - udělal chybu, zaplatí pokutu.
Ano, tak už to v právním systému chodí. Chci-li něco postihovat, musím to prokázat. Presumpce neviny se tomu říká.Hombre píše:... teď tam přibudou definice zasněžené silnice a policie vyfasuje schválené a kalibrované metry a teploměry a na schválených kalkulačkách bude počítat plochu.
Aby bylo jasno, nikoho tady neobhajuji, nezpochybňuji význam zimních pneumatik ve skutečně zimních podmínkách, ani se nesnažím vyvolávat flame. Sám zimní pneumatiky používám a hodlám v tom pokračovat. Jen nemám rád, když se šíří nepravda, nebo neúplná pravda. A taky mi pijou krev podobne paskvily, které plodí esenbák Huml převlečený za "experta".
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Prd, velebnosti ... pokud vím, tak v Rajchu musí mít sice ve shodném období také zimní pneumatiky, ale mohou je používat až do hloubky vzorku 1,6 mm (tedy žádné 4 mm) a němečtí řidiči nemusí chovat rosničky, aby předpověděli počasí během jízdy. Podobně Rakousko, tam sice platí 4 mm, ale předpovídat také nemusí. Taky nikdo z nich nemá jako bonus označené úseky, kde musí být zimní pneu bez ohledu na situaci. Kdyby se tam zákonodárci inspirovali a opsali některý z jejich zákonů, bylo by nám ještě docela hej.donutil píše:Myslím že to je vymyšleno dobře a podle německého vzoru,jestli se nepletu.
Thomasi, promiň za off-topic, já to prostě tentokrát nějak nemohl nechat. Kdyžtak to můžeme promazat nebo přesunout jinam, kdyby byl zájem.
no je pravda že se to moje doporučení na začátku se trochu více rozvinulo, ale tak lidi se dozvěděli zase něco nového. Hlavně už to tu moc nepropírejte. A vůbec, dojedte si třeba na sjetých letnákách ale zajistěte si at má někdo druhý tažné na vytahování . No na zavěr bych podotknul že momentální počasí ukazuje zatím na to , že bude hezky.
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
mluvil jsem s náčelníkem policie ve Štramberku, a akce je hlášená. Takže můžeme klidně ucpat ty jejich klikaté cestičky vedoucí k našemu pakrovišti
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
Tak to jo,aspoň bude prča--a na to parkovko se vejdem???
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Na sraz vezmu placky s logem clubu. Mám posledních 5 kusů, kdo bude mít zájem, tak se na srazu přihlaste.
Přjejdem 3 Rovery(já, Inker a Karuzo).
Přjejdem 3 Rovery(já, Inker a Karuzo).
thomasi,jen takovou malou věcnou,kde chceš ve Štramberku zaparkovat tolik tuláků pokupě???
Rover 75 CDTi r.v. 2005
lano beru kdyby někdo potřeboval po zkušenostech s termostatem a chladící soustavou nikdy neopustí kufr (vyjma potřeby tažení)
Thomasi, kolikže je zatím nahlášených aut? teoreticky by mohla ještě přijet jedna dvoustovka se mnou, ale ještě si ten kluk nebyl jistej.
Než jsem měl Rovera tak jsem kroutil hlavou, kam ten brácha furt jezdí... teď už chápu a těším se nehorázně moc
Thomasi, kolikže je zatím nahlášených aut? teoreticky by mohla ještě přijet jedna dvoustovka se mnou, ale ještě si ten kluk nebyl jistej.
Než jsem měl Rovera tak jsem kroutil hlavou, kam ten brácha furt jezdí... teď už chápu a těším se nehorázně moc
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Jojo, je to navykove .... pocet aut se da jen typovat... ja odhaduju kolem 35ti....
Jedou tam nějaký Pražáci, potřebuju něco vyzvednout od roverixe... Děkuji
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000