OLOMOUCKÝ TVARUŽEK 6.6.2015 PÁTÝ ročník.
-
- Kontaktovat uživatele:
OLOMOUCKÝ TVARUŽEK 6.6.2015 PÁTÝ ročník.
Vážení přátelé,kamarádi. Neúprosně se blíží termín Olomouckého srazu a tak Vám chci podat pár informací. Začátek srazu je v 9,00 hod. v LITOVLI na nám.Př.Otakara, kde máme zajištěné parkování na jedné polovině náměstí. Do 11,00 hod. kdy budeme mít čas na prohlídku svých miláčků a pokec s přáteli atd. V 11,00 hod je zajištěn oběd přímo na náměstí s tím že tentokrát bude posílena obsluha,takže by mělo vše klapnot.Čas na oběd je do 13,45 hod kdy bude odjezd spanilou jízdou na hrad ÚSOV. Parkování mám zajištěno přímo na hradě ve vnitřní dvoraně,kde počítám že se všichni vejdem. Jen malé upozornění dejte pozor při vjezdu na hrad ,je tam dost ostrá zatáčka na most a tak akorát na projetí našich aut jsou dvoje vrata. Bližší vysvětlení podám na parkovišti v Litovli. Prohlídka hradu stojí 90,-kč slevněné -důchdci atd.45,-kč. Kdo si bude chtět dát potom večeři je možnost zajít kousek od hradu do restaurace s parkovištěm. Doufám že přijedete jako vždy v hojném počtu a budete se srazem spokojeni. Už se na Vás moc a moc těším. Jarda.
Ještě poznámka ,prosím připravte si drobné na zaplacení samolepky a parkovného. Jedná se o 50,- kč. Děkuji.
Případné dotazy zodpovím jak na klubu tak i přes mobil.721669375
EDIT:
Přátelé nezlobte se že Vás stále otravuji ale čas srazu se neúprosně blíží a já potřebuji do konce května nahlásit počet jídel. Proto Vás prosím aby jste se co nejdříve přihlásili. Nevím proč ale zdá se mně že letos Olomoucký tvarůžek bude dost slabá účast,což mě moc mrzí. Samolepky jsou již nachystány , takže ještě to počasí které mám objednané aby vše klaplo.
Ještě upozorňuji nachystejte si pokud to půjde drobné na výběr za samolepky 50,-kč a kdo půjde na hrad tak vstupné je 90,- kč/důchodci a děti 45,-kč. Bude se to vybírat hned při příjezdu na parkoviště v Litovli.
Zatím děkuji a věřím že se ještě hodně lidí přihlásí. Jarda
Ještě poznámka ,prosím připravte si drobné na zaplacení samolepky a parkovného. Jedná se o 50,- kč. Děkuji.
Případné dotazy zodpovím jak na klubu tak i přes mobil.721669375
EDIT:
Přátelé nezlobte se že Vás stále otravuji ale čas srazu se neúprosně blíží a já potřebuji do konce května nahlásit počet jídel. Proto Vás prosím aby jste se co nejdříve přihlásili. Nevím proč ale zdá se mně že letos Olomoucký tvarůžek bude dost slabá účast,což mě moc mrzí. Samolepky jsou již nachystány , takže ještě to počasí které mám objednané aby vše klaplo.
Ještě upozorňuji nachystejte si pokud to půjde drobné na výběr za samolepky 50,-kč a kdo půjde na hrad tak vstupné je 90,- kč/důchodci a děti 45,-kč. Bude se to vybírat hned při příjezdu na parkoviště v Litovli.
Zatím děkuji a věřím že se ještě hodně lidí přihlásí. Jarda
Naposledy upravil(a) Trunda dne stř kvě 27, 2015 17:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zkopíroval jsem a vložil aktuální informace
Důvod: Zkopíroval jsem a vložil aktuální informace
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: OLOMOUCKÝ TVARUŽEK 6.6.2015 PÁTÝ ročník.
Mel prasklou kliku ,takze vymena celeho motoru
Uf uf... To je nepříjemné...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Video ze srazu zveřejněné v místním online vysílání INFOkanál Litovel (čas 27:10 - 31:00):
https://www.youtube.com/watch?v=zAe9UAY ... e#t=27m10s
https://www.youtube.com/watch?v=zAe9UAY ... e#t=27m10s
Díky
Jen pro zajímavost, registrovaných uživatelů, kteří byli na klubu aktivní během posledního půl roku ve smyslu že vložili alespoň dva příspěvky, je cca 350. Takže takové číslo je trošku prezentovatelnější Ale na tom nezáleží
Jen pro zajímavost, registrovaných uživatelů, kteří byli na klubu aktivní během posledního půl roku ve smyslu že vložili alespoň dva příspěvky, je cca 350. Takže takové číslo je trošku prezentovatelnější Ale na tom nezáleží
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ten údaj vyjadřuje spíš počet registrovaných vozidel značek Rover a MG v registru vozidel ČR. Na druhou stranu tam na Jardu vybafnul novinář, hovořil z patra bez přípravy, takže dobrý. Sám vím, jak je to nepříjemné.
Pro info -- někdy před cca 5 lety jsme podle statistik MDČR operovali s číslem zhruba 5500 registrovaných vozidel Rover a MG všech typů. Předpokládám, že dnes jich bude již pod 5000 ks, těch 3500 může být brzy realita. Počet aktivních členů Roverclubu se bude počítat na desítky, viděl bych to zhruba do 100 lidí. To je slušná exkluzivita, co říkáte
Pro info -- někdy před cca 5 lety jsme podle statistik MDČR operovali s číslem zhruba 5500 registrovaných vozidel Rover a MG všech typů. Předpokládám, že dnes jich bude již pod 5000 ks, těch 3500 může být brzy realita. Počet aktivních členů Roverclubu se bude počítat na desítky, viděl bych to zhruba do 100 lidí. To je slušná exkluzivita, co říkáte
Ano souhlasím, někteří jedinci Roverclubu jsou hodně exkluzivní
Jinak to Jarda zvládnul dobře a má můj obdiv
Jinak to Jarda zvládnul dobře a má můj obdiv
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Rozhodně je nás méně než v ostatních klubech,moc pěkné profivideo.Jinak,no jak bych to napsal,v neděli jsme jeli kouknout poprvé na tuning sraz,co se konal v Albrechticích,nebylo kde zaparkovat,tak jsem zaplatil vjezd a najel přímo mezi ty všechny tunery---čučeli jak péra z gauče ,ti odborníci na auta ani nevěděli,že existuje něco jako 75 docela prča,pak sem dodám nějaké foto.
Ne přátelé co mě znáte,vůbec to nebyla provokačka.hihihi
A byl tam i Roverix,ale pak jsme se shodli,že se nám líbily jen asi dvě auta a ty byly upraveny jen minimálně.
Ne přátelé co mě znáte,vůbec to nebyla provokačka.hihihi
A byl tam i Roverix,ale pak jsme se shodli,že se nám líbily jen asi dvě auta a ty byly upraveny jen minimálně.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
-
- Kontaktovat uživatele:
Na svou omluvu ohledně počtu členů jsem uvedl údaj který jsem si zapamatoval dle statistiky která je uvedena dole na fóru a dnes ta je napsáno 3654 členů .Pokud to nesedí tak se omlouvám. Jarda.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Žádná křeč, Jardo. Dobře jsi to zvládl.
Jardo, jak jsem psal, doplnil jsem jen informaci a nijak jsem tím nechtěl dehonetsovat Tvůj výkon, který byl důstojný Opravdu jsem to vyhodnotil jen jako dobrou příležitost si udělat po čase menší resumé .... tedy je nás v řádu stovek
Nóó...je celkem hodně majitelů těch MG, vyrobených před třiceti lety a více...jenže Ti sem asi nevlezou...(nemyslím těch opravdu několik málo, co mají něco dočinění v sekci MG).
Jde hlavně o veteránisty a ti mají "své" kluby.
Jde hlavně o veteránisty a ti mají "své" kluby.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Pěkné videjo, jen když jsem je zapnul, tak jsem vyvalil bulvy na celkový čas ... pak mi to došlo
Rover 75 Tourer 2.0 CDTi, r. v. 2003
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Proto jsem nad něj dal i ten odkaz ... ten tě posune rovnou na správný čas, tady na fóru to bohužel nefunguje.
Pěkný video, jen tak dál. Každý video ze srazu je parádní.
Jarda zaslouží Oskara
Jarda zaslouží Oskara