Diskuse k II. MINI RACE DAY sobota 25. dubna 09 Vysoké Mýto
Re: Diskuse k II. MINI RACE DAY sobota 25. dubna 09 Vysoké Mýto
Jj. Jurash to umí. Kontaktní závod není možný. Na to mají všichni svá auta moc rádi a peněženky také. Minulý rok se k mé velké úlevě opravdu podařil a nemám důvod pochybovat, že letos to nebude ještě lepší
Mini 1,3 Spi
-
- Kontaktovat uživatele:
no to já už budu mít na autě pořádný kola, to se toho už bát nebudu...
budu muset opět jet zazávodit
budu muset opět jet zazávodit
CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pomalu končí doba přemýšlení a začne zanedlouho registrace.
Spočívá v odeslání přihlášky, platbě poloviny startovného a po identifikaci platby bude potvrzeno statrovní číslo.
Tzn. krátí se doba na přemýšlení. Zda se zúčastnit a nebo ne.
Na čumendu můžete přijet taky,
budou se na Vás of course vztahovat omezení pohybu v areálu a jiné podmínky, jako na účastníky.
Na čumendu je to ale takove voyeurství..........dívat se, jak se ostatní radují....
Spočívá v odeslání přihlášky, platbě poloviny startovného a po identifikaci platby bude potvrzeno statrovní číslo.
Tzn. krátí se doba na přemýšlení. Zda se zúčastnit a nebo ne.
Na čumendu můžete přijet taky,
budou se na Vás of course vztahovat omezení pohybu v areálu a jiné podmínky, jako na účastníky.
Na čumendu je to ale takove voyeurství..........dívat se, jak se ostatní radují....
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
pri moji skleroze doufam ze tu nekdo pripomene az se zacne s registraci
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
Já bych se samozřejmě se svojí 260 přihlásil,ať je nějaké povyražení,jenže do poslední chvíle nevím jestli mě nepřijde lukrativní kšeft.A přijít o litr jen tak se mě nechce.Jedině že bychom se nějak domluvili.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dopředu se platí pouze 500, druhý pětikilo až na místě. To považujeme za fér.donutil píše:Já bych se samozřejmě se svojí 260 přihlásil,ať je nějaké povyražení,jenže do poslední chvíle nevím jestli mě nepřijde lukrativní kšeft.A přijít o litr jen tak se mě nechce.Jedině že bychom se nějak domluvili.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
PŘIHLÁŠKY na II. MINI RACE DAY sobota 25. dubna 09 Vysoké Mý
Tak je to tady. Od dnešního dne přijímám přihlášky.
Datum konání je již definitivně 25.4.2009
Startovné je 1000Kč. Je rozděleno na dvě platby- 500Kč záloha a 500Kč na místě v den konání akce.
V případě zrušení registrace tak učiňte minimálně 30 dní před termínem akce s nárokem na vrácení zálohy. Po 25.3. je záloha nevratná.
V ceně startovného je oběd a upomínkové DVD (Bude každému z účastníků, který projeví zájem, bezplatně zasláno)
V případě zájmu mne kontaktujte přes E-Mail Hribal@seznam.cz.
Kromě vyjádření zájmu o účast musí zpráva obsahovat vaši E-Mailovou adresu.
Obratem bude na vaši adresu zaslán registrační formulář v elektronické podobě, číslo účtu na který budete odesílat zálohu a moje adresa .
Po vyplnění a podpisu formuláře jej odešlete na zpět na mou adresu.
Po obdržení formuláře a potvrzení o proběhnutí platby vám odešlu zprávu s potvrzením vaší registrace.
Jistě chápete že se jedná o sraz zejména vozů Mini, takže počet ostatních vozů bude regulován.
Pokud se tak stane, bude registrace ostatních uzavřena dříve a tak budou mít vozy Mini přednost. Těšíme se na vás. Vojta
Datum konání je již definitivně 25.4.2009
Startovné je 1000Kč. Je rozděleno na dvě platby- 500Kč záloha a 500Kč na místě v den konání akce.
V případě zrušení registrace tak učiňte minimálně 30 dní před termínem akce s nárokem na vrácení zálohy. Po 25.3. je záloha nevratná.
V ceně startovného je oběd a upomínkové DVD (Bude každému z účastníků, který projeví zájem, bezplatně zasláno)
V případě zájmu mne kontaktujte přes E-Mail Hribal@seznam.cz.
Kromě vyjádření zájmu o účast musí zpráva obsahovat vaši E-Mailovou adresu.
Obratem bude na vaši adresu zaslán registrační formulář v elektronické podobě, číslo účtu na který budete odesílat zálohu a moje adresa .
Po vyplnění a podpisu formuláře jej odešlete na zpět na mou adresu.
Po obdržení formuláře a potvrzení o proběhnutí platby vám odešlu zprávu s potvrzením vaší registrace.
Jistě chápete že se jedná o sraz zejména vozů Mini, takže počet ostatních vozů bude regulován.
Pokud se tak stane, bude registrace ostatních uzavřena dříve a tak budou mít vozy Mini přednost. Těšíme se na vás. Vojta
Mini 1,3 Spi
dik ze si mi to nezapomnel pripomenout, ja uz sem se registroval, jen mi neprisla zatim zadna odpoved tak nevim jestli se ceka kolik se prihlasi miniku a az potom nas bude vojta informovat jestli zbyla volna mista ...
MGF a vzpominka na 214Si , ted uz jen ty vzpominky ...
Neboj se. Myslím na tebe. Přihlášku jsem zatím neodeslal ani jednu ale dnes odpoledne to napravím a dostanou ji všichni přihlášení. V.marvvin píše:dik ze si mi to nezapomnel pripomenout, ja uz sem se registroval, jen mi neprisla zatim zadna odpoved tak nevim jestli se ceka kolik se prihlasi miniku a az potom nas bude vojta informovat jestli zbyla volna mista ...
Mini 1,3 Spi
Dnes jsem odesílal první přihlášky. Pokud to někomu z těch, kteří mi posílali Mail nepřišlo, tak dejte vědět. V
Mini 1,3 Spi
Já ne,nebudu se registrovat,ale když mě to vyjde tak přijedu na čumendu.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Resim to stejne ...
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chápu....
....ovšem když to pujde tak dál, tak nebude na co čumět.
Vážení MG Rover fans, pokud chcete se svézt a užít si bezva den, tak neváhejte. Mini přibývá, MG Roverů ne.
Coby šílenci kteří vyplázli několik desítek tisíc za pronájem okruhu ap. potřebujeme kapacitu prodat mezi cca 30-35 prvně se přihlášených účastníků .
Aby jsme byli šul nul. Třeba je to poslední ročník....tak se zamyslete. 36 ojro není zas tak strašně moc a máte to včetně oběda a řídit mohou oba z posádky.
Ukončení registrace pro tzv. ne Mini bude ze dne na den ředitelem akce Vojtou. Máte možnost do konce března účast odvolat....
Byly více konkretizovány informace k akci vlastní na http://www.mini.cz tak se tam jukněte poklepáním na název akce.
....ovšem když to pujde tak dál, tak nebude na co čumět.
Vážení MG Rover fans, pokud chcete se svézt a užít si bezva den, tak neváhejte. Mini přibývá, MG Roverů ne.
Coby šílenci kteří vyplázli několik desítek tisíc za pronájem okruhu ap. potřebujeme kapacitu prodat mezi cca 30-35 prvně se přihlášených účastníků .
Aby jsme byli šul nul. Třeba je to poslední ročník....tak se zamyslete. 36 ojro není zas tak strašně moc a máte to včetně oběda a řídit mohou oba z posádky.
Ukončení registrace pro tzv. ne Mini bude ze dne na den ředitelem akce Vojtou. Máte možnost do konce března účast odvolat....
Byly více konkretizovány informace k akci vlastní na http://www.mini.cz tak se tam jukněte poklepáním na název akce.
-
- Kontaktovat uživatele:
Napsal jsem Vojtovi, uvidíme až odepíše, a až zaplatím tak sem napíšu že je splněno
CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Já osobně doufám, že to poslední ročník nebude. Počet přihlášených se množí vcelku obstojně.
Proč píšu. Nevrátilo se mi zpátky vcelku velké množství vyplněných formulářů. Prosím ty, kteří zapomněli, aby tak učinili v nejbližší možné době. Předejdeme komplikacím s registrací a ušetříte mi spoustu práce s dohledáváním informací o platbách záloh.
Díky.
Vojta
Proč píšu. Nevrátilo se mi zpátky vcelku velké množství vyplněných formulářů. Prosím ty, kteří zapomněli, aby tak učinili v nejbližší možné době. Předejdeme komplikacím s registrací a ušetříte mi spoustu práce s dohledáváním informací o platbách záloh.
Díky.
Vojta
Mini 1,3 Spi