Sraz Rover Teplice 15. května 2010
Re: Sraz Rover Teplice 16.května 2010
Nebo to s Welinkou spojíme muzu datum zmenit do 30.ledna
To by jeste starosta schroupl..
To by jeste starosta schroupl..
2,0 V6 automat r.v. 2001
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Piki kdyžtak jsem na SZ nebo nejlépe na mailu,ICQ..
Těším se a určitě přijedu.V Teplicích jsem naposledy byl v roce 1969.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
-
- Kontaktovat uživatele:
No bylo by potřeba sem dát informace o ubytování, Hospodu Tigr mi vyhledávač také nenašel. Bez informací o bydlení, stravování atd se ta prezenčka moc rychle plnit nebude. Přecejenom spousta z nás to má pořádně daleko, takže je potřeba ty lidi nějak nalákat. Fotky, návrhy na výlety v okolí (Teplický zámek,..)atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
No co se nás týče tak letos Chorvatsko nebude, budeme se v létě rozrůstat o jednoho člena domácnosti. Jinak nápad je to dobrej (ale v našem podání na rok 2011).
-
- Kontaktovat uživatele:
No těsně vedle, v mojem současném Roveru akorát přibude ještě jedna autosedačka.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo jen se držím na vlně, ono to tu v Roverklubu bude letos přirůstat akorát někteří to ještě tají...
Sraz Rover Teplice 16.května 2010
Hojte vsem,do konce tohoto tydne by se mi měli ozvat s magistratu,jsou dve mista o který usilujeme a které jsme navrhly,ted se budeme snazit vybrat spolu s magistratem jedno místo,dále jsou tam body,jaka bude trasa s policejni eskortou atd..Ted potrebujeme souhlas magistratu ze misto ktere chceme nam uvolni,takze proto sem nepisu jeste presne,kde se to bude konat v Teplicich,pokud budeme znat misto,rozjedeme sponsoring,program s časovym harmonogramem..atd..Prosim budte trosku trpelivy pracuje na tom 10 lidi,do 30.ledna budeme vsechno vedet.
2,0 V6 automat r.v. 2001
Tommi musime nejdriv vyresit vubec stani pro auta a souhlas pokud ho budeme mit tak do 30.ledna bude vse pripravene k nahlednuti,v prezentacce..Tommi_82 píše:No bylo by potřeba sem dát informace o ubytování, Hospodu Tigr mi vyhledávač také nenašel. Bez informací o bydlení, stravování atd se ta prezenčka moc rychle plnit nebude. Přecejenom spousta z nás to má pořádně daleko, takže je potřeba ty lidi nějak nalákat. Fotky, návrhy na výlety v okolí (Teplický zámek,..)atd.
Jenom pro informaci,pripravuji se navrhy tricek,vlajek,ohnostroje,prohlidky teplických pamatek,ubytovani-mame v navrhu 3 penziony(cekame na cennovy nabidky),noviny -naseadresa.cz televize R1-Lyra atd...Vsude jsou rozeslany pozvanky a jsme predbezne s temito lidmi domluveni..
Ale vsechno tedkon stoji na mestu,takze sem nebudu zatim nic davat pokud nedostaneme zelenou..
Doufam ze jsem,celou situaci trosku priblizil a nektery z Vas i prijemne naladil
Piki
2,0 V6 automat r.v. 2001
Doufam ze me nezabijete za logo??,vybral jsem ho ja ostanim se moc nelibilo
2,0 V6 automat r.v. 2001
To jsou Teplice? Nebo co to je? A kolik bude startovný?
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
jj,Teplice,startovný-potrebujeme vyzdimat ze sponzoru a s magistratu co nejvic,ale jestli nejake startovne bude tak jen symbolická částka
2,0 V6 automat r.v. 2001
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi tobě,i těm prozatimně anonymním (pro veřejnost) ...pootichounku gratulujeme a držíme palečky
..ještě k tématu srazíku..dorazilo ke mně pár názorů, tak že by jsme dali anketku? Já bych mohla na srazy jezdit každý měsíc, ale chápu že to i časově a organizačně to není pro všechny možné
..ještě k tématu srazíku..dorazilo ke mně pár názorů, tak že by jsme dali anketku? Já bych mohla na srazy jezdit každý měsíc, ale chápu že to i časově a organizačně to není pro všechny možné
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odrazoval bych Vás před "policejní eskortou" leda že byste ji do poslední koruny zaplatili.
Ford club se díky Policejni eskortě /dohodnutý/ dostal do dost špatnýho světla
a televizní reportáž taky nepojednávala o Fordeverclubu kladně ale o tom jak jsou špatný a magistrát jakbysmet.
Ford club se díky Policejni eskortě /dohodnutý/ dostal do dost špatnýho světla
a televizní reportáž taky nepojednávala o Fordeverclubu kladně ale o tom jak jsou špatný a magistrát jakbysmet.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97