MINI-ZRAZ (stretnutie) SLOVENSKO 27.6.2015
Re: Predbežne IV. zraz Slovensko !!!
No Romane Jarda má pravdu,dej sem pár písmen aby jsme věděli kdy to asi bude.A doufám,že ze Slovenska dojede více aut na Ostravskou briketu a co vlastně na nás chystáš.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Zdravím Vás! Prepáčte, že som sa neozýval, ale mal som nesmierne veľa roboty a starostí, ktoré žiaľ neubúdajú a preto Vám musím oznámiť s veľkou ľútosťou, že tento rok nedokážem riadny zraz na Slovensku zorganizovať. Je mi to ozaj nesmierne ľúto, bol som prosiť o pomoc aj v autoservise v DS, ale vraj majú kopec roboty a tiež veľmi nestíhajú, ešte mi povedali že mi zavolajú, stalo sa ale odpoveď bola negatívna , do poslednej chvíle som dúfal, aj Andrejovi z BA som písal, ale ten zas štátnicoval, skladal skúšky, takže z jeho strany som tiež pochopiteľne dostal negatívnu odpoveď, potom z Maťovej (Make) strany taktiež nakoľko aj oni toho mali teraz veľa, dokonca aj svadbu (ku ktorej ešte raz gratulujem ),... ešte raz sa ospravedlňujem, že to dávam na vedomie takto neskoro... ostáva mi len dúfať, že sa nám tu na Slovensku budúci rok podarí zorganizovať zraz bez problémov!!!
Mám jeden taký nápad, no neviem nakoľko by sa Vám páčil, poviem to na rovinu, lebo mi chýbate!
V sobotu 27.6. ráno od 8:00 do 10:00 budem čakať na parkovisku pri kaštieli v Lehniciach. Navrhujem spanilku po okolí od Lehníc, cez Jelku, Sládkovičovo, až po Senec, kde by sme zraz aj ukončili a spoločne si sadli niekde von na terasu, najedli, napili, pokecali a rozišli sa...
Nechcem, aby to bolo nasilu, ale predsa taký minizraz by nebol zlý a každý by si iste našiel vlastný program po ukončení zrazu
Viem že to nie je ono, ale ako som už spomínal, je mi to nesmierne ľúto, viac tento rok nedokážem...
Mám jeden taký nápad, no neviem nakoľko by sa Vám páčil, poviem to na rovinu, lebo mi chýbate!
V sobotu 27.6. ráno od 8:00 do 10:00 budem čakať na parkovisku pri kaštieli v Lehniciach. Navrhujem spanilku po okolí od Lehníc, cez Jelku, Sládkovičovo, až po Senec, kde by sme zraz aj ukončili a spoločne si sadli niekde von na terasu, najedli, napili, pokecali a rozišli sa...
Nechcem, aby to bolo nasilu, ale predsa taký minizraz by nebol zlý a každý by si iste našiel vlastný program po ukončení zrazu
Viem že to nie je ono, ale ako som už spomínal, je mi to nesmierne ľúto, viac tento rok nedokážem...
Ach jo...., ale dá se to všechno pochopit a taky omluvit. A perspektiva zůstává a tak se můžeme těšit, že to snad vyjde v roce 2016.
Re: MINI-ZRAZ (stretnutie) SLOVENSKO 27.6.2015
Romane v klidu.... žádná tragédie to není Ono stejně letos je to na srazy o Briketu bohatší, vypadá to, že i o BCOM bude ze strany roveristů větší zájem, takže mezera tím dramatická nevznikne. Nicméně bude super, když tradice bude pokračovat příští rok Rozhodně srazu na Slovensku moc fandíme, protože si to tam zasloužíte. A když už nejsou srazy v Čechách , tak se rádi projedeme aspoň na Slovensko
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Aj my se rádi projedeme ... hlavně v pohodě, klidu, žádná křeč. To jsou věci, které nám myslím chybí všem v poslední době. Všichni máme práce nad hlavu a prakticky nevíme, co je to volný čas. Velká chyba, obávám se Jde o to, kdy nám to dojde ... takže se těšíme
Ahoj Romane,strašně rád bych přijel,ale už mám nemocenskou 4 měsíce a už bych to nezvládl finančně,každopádně bych přijel strašně rád.Mrzí mě to.
Rover 75 CDTi r.v. 2005
Zdravím všetkých, dúfam že tento rok mi to výjde,takže na 99% prídem, aj keď počasie nám asi nebude priať, ale nevadí aspoň po roku
sa znova stretneme. Feri ROVER 200.
sa znova stretneme. Feri ROVER 200.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak se zítra těšíme v Lehniciach. Uděláme si výlet.
Snad se Vas sjede dost a budete mit pekny pocasi. Dojel bych taky, ale mam ted pracovni vikend.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hezké komorní setkání. Díky za něj, Romane!