Trundi určitě založ, dovymyslíme pak jakou formou spustíme hodnocení prodejců,vrakovišť..trunda.raspi píše:Ondro... ne, jen po negativnich zkusenostech s nekterymi mistnimi inzerujicimi jsme premysleli o tom, ze by se prepracoval system inzerovani a to rozdelenim na komercni a nekomercni a rozsirenim o napr. recenze atd... Ale tu to asi nerozebirejme at to tu nezasvinime![]()
Welinko, mam k tomuto tematu zalozit nove tema a predhodit to plenu, nebo pockame az na konkretni navrhy?
Sraz MG/ROVER Rajhrad 2010
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz MG/ROVER Rajhrad 2010
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Keksi posílám ti v SZ telefon na klučinu s tričky..
Tak mě ještě napadlo slyšel jste někdo tu vtipnou historku která se stala Jardovi26 cestou na sraz?
Cestou jaksi zabloudili , tak že se poptají kolemjdoucích mladíků..ti celí překvapení co je to za vládní vozidlo s vlajkami
poradili a neodpustili si dodatek.."pane prezidente"
Prý ale ve vší vážnosti
Tak mě napadlo dát Jardovi, jak ostatně navrhla i jeho milá manželka, tuto přezdívku 
Tak mě ještě napadlo slyšel jste někdo tu vtipnou historku která se stala Jardovi26 cestou na sraz?

Welinka píše:Keksi posílám ti v SZ telefon na klučinu s tričky..
Tak mě ještě napadlo slyšel jste někdo tu vtipnou historku která se stala Jardovi26 cestou na sraz?Cestou jaksi zabloudili , tak že se poptají kolemjdoucích mladíků..ti celí překvapení co je to za vládní vozidlo s vlajkami
poradili a neodpustili si dodatek.."pane prezidente"
Prý ale ve vší vážnosti
Tak mě napadlo dát Jardovi, jak ostatně navrhla i jeho milá manželka, tuto přezdívku

Taky se připojujeme, z Klobouk do Rajhradu jsme za panem prezidentem jeli a měli jsme ten samý pocit jako ti klučinové co mu radili cestu.
Uplná vládní delegace. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Welinko to jsem nečekal že to na mě práskneš ale mělo to ještě malou dohru když jsme odjížděli od taverny. Stáli tam nějací starší pánové a když jsme projížděli okolo tak jsme slašeli toto: no jo zas nějací papaláši. Jinak se mějte všichni krásně a už se těšíme na další sraz. S pozdraven president Jarda 26.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:

-
- Kontaktovat uživatele:
Doufám že to bylo lajoneli myšleno jako "Herr Präsident" = pan prezident a ne "Her president" = její prezident 

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi_82 píše:Doufám že to bylo lajoneli myšleno jako "Herr Präsident" = pan prezident a ne "Her president" = její prezident
Lajonel to pojal osobitě, je to talent opravdu

Písmenko sem... písmenko tam 

- Petr.stefl
Další video ze srazu
http://www.youtube.com/watch?v=eKSm6LB4gpc

Bývalá auta: Rover 45, MG ZS 180, Mazda 6, Mazda 6 MPS, Mazda 3 BL
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ
MG ZS 180 a Mazda 6 GJ