Max80, jeď si lidně na Kost, uvidíš, že to nakonec všechno ,,nějak dopadne". Myslím, že není nutná registrace, ale celkový počet. Určitě přijedou i nezaregistrovaní a možná, že jich bude víc, ale je důležité, že se nakonec všichni sjedeme na Valdštejnově náměstí. Já pojedu rovnou do Jičína a registraci na Kosti se vyhnu, doufám, že mě nakonec z Valdšejnova náměstí, proto, že nebudu registrován - ,,nevykážete".......max80 píše:Tak ted jsem z toho jelinek: az doted jsem si myslel, ze bude JEDNO misto, kde se kolem 9. hod VSICHNI sjedeme, "nekam" pojedeme (nebo taky ne) a ve 14.00 ROVNOU vlitneme na namesti (s pribrzdenim v nektery z tech ulic, abychom dojeli na namesti vsichni pokupe). Takhle jak to lici Zabak, nekdo bude na Kosti, jinej ne.
Kdyz jsme jeli do Madarska, tak jsme taky prejeli do Éééésztööööörgöööömüüüüüü a necekali ve Szturovu, az prijedou oni k nam...![]()
Morava, Nemorava, to uz tech 20 km od JC snad nikoho nezabije...
POZOR! Další Roversraz bude v Jičíně 10.5. v 10:00. POZOR!
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: POZOR! Další Roversraz bude v Jičíně 10.5. v 10:00. POZOR!
Chce to na dopoledne urcit JEDEN cas a JEDNO misto kde se teda sejdem a az tam se pak domluvit co a jak dal.kam a kudy vsichni vyrazime.pokud tady kazdy bude urcovat nejaky misto tak v tom bude akorat bordel.dnes sem byl kousek od Jicina takze cestu a smer mam projetej.a registr.taky nejsem 

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to docela jednoduché, řiďte se tím, jak to má naplánováno kolegyně Welinka, která je hlavní organizátorkou.max80 píše:Presne tak, takhle nam pobezi soubezne nekolik mensich "podsrazu" a nebudeme vedet, kterej je ten pravej
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Asi takhle, už nějakej pátek visej tady i na druhym klubu plakaty, kde je jasne napsano, ze sraz je v devet na Kosti. Tyhle plakaty ja a jak jsem pochopil, tak i nekteri dalsi, rozdavame kolegum v outdooru. Nedelam si velky iluze o tom, ze jejich ucast bude kdovijaka, ale uz kvuli nim by bylo docela fer skutecne dodrzet to, co je na tech plakatech napsany - tzn. bejt v devet na kosti, aby, kdyz uz tam prijedou, měli aspon na koho se obratit a za koho zaradit. Jestli se nejak bude menit prubeh srazu jako takovej, jestli bude vjezd na namesti ve dve, nebo v pul treti, to je sumak. Podstatny je, kdy a kde bude sraz. A reci o tom, ze je to az za mesic a ze je spousta casu to vymyslet, jsou nesmysl.
Od 4. 9. 2008 Sir Jersey: 75 Tourer 2.5l 2004

Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998

No a kost je co?nejakej zamek nebo vesnice?abych tam nelital nekde jak splasenej.a to je kousek od jicina?
- Roman620ti
ani zámek, ani město, ale známej hrad. 

2x Rover 620ti
Zdravím tak už nějakou dobu tu sleduji diskusi a nestačím se divit. Možná si za chvíli někdo udělá soukromý sraz někde jinde, ale pokud jsem to pochopil tak hlavní je Jičín a ta Kost je jen tak navíc pro ty co dojedou ráno. Navíc Kost je jeden z nejvíce navštěvovaných hradů u nás a navíc má parkoviště dvě. Byl jsem tam loni a funguje to tak, že po naplnění parkoviště pod hlavní bránou vás hlídač začne přesměrovávat na parkoviště u zadní brány. tak ten kdo bude pobíhat od jednoho parkoviště k druhému si dá asi 100 jarních kilometrů
. Asi přijedu rovnou do Jičína, protože platit za parkoviště pod Kostí jen proto abych se tam míchal s přijíždějícími návštěvníky hradu a hledal ostatní se mi nechce.

-
- Kontaktovat uživatele:
.. to je bordel
v každém případě nehodlám celé dopoledne až do 14:00 ztratit š.u.k.á.n.í.m. (je to spisovný výraz, tak proč ta cenzura? mi to przní příspěvky
) po Jičíně, by to měla být TRIUMFÁLNÍ spanilá jízda a příjezd na náměstí by to měl být pěnou na pivu ...
takhle to bude divný, když se tam okolo dokola koukolem bude povalovat samá rourka -- to moc triumfální nebude -- ale kdyby se zčistajasna odněkud přijelo pěkně v koloně a náměstí by se náhle zaplnilo našema krasavcema a krasavicema, jo tomu řikám mít ukrutnou sílu, to jóóó
.. navíc je mi jasný, že po spichu v Jičíně se už v žádném případě nedohodne spanilá jízda v plném obsazení, páč každý bude mít zřejmě jiný plán s ohledem na vzdálenost, odkud se doplazí ...
uvidíme

v každém případě nehodlám celé dopoledne až do 14:00 ztratit š.u.k.á.n.í.m. (je to spisovný výraz, tak proč ta cenzura? mi to przní příspěvky

takhle to bude divný, když se tam okolo dokola koukolem bude povalovat samá rourka -- to moc triumfální nebude -- ale kdyby se zčistajasna odněkud přijelo pěkně v koloně a náměstí by se náhle zaplnilo našema krasavcema a krasavicema, jo tomu řikám mít ukrutnou sílu, to jóóó

.. navíc je mi jasný, že po spichu v Jičíně se už v žádném případě nedohodne spanilá jízda v plném obsazení, páč každý bude mít zřejmě jiný plán s ohledem na vzdálenost, odkud se doplazí ...
uvidíme

Mechwarrior Mireček Rover 75 2.0 CDT Fajnšmekr
- Rohlik
- Kontaktovat uživatele:
pro všechny... myslim, že už to tady Welinka párkrát psala.....parkoviště u hradu Kost máme díky její velké snaze již zaplacené a zamluvené jen pro nás. Takže se nebojte, že se tam budeme mísit s ostatníma neRoverama... snažte se všichni přijet už tam(!!!!!), ať 1) je trochu přehled kolik nás bude 2) jak řiká Mechwarrior - neztratíme volné dopoledne, 3) užijeme si té přírody a za 4) dáme dohromady tu největší spanilou jízdu Roverů, co tahle republika zažila...
Ja prave nevedel jestli myslite ten hrad a nebo nejaka vesnice kousek vedle.nejsem zdejsi tak nevim.me je jedno kam prijedeme.jde mi o to aby 5 lidi se nesčuchlo u kosti 5lidi nekde a dalsi dojedou az do jicina.me staci jen pevny bod ktery urci organizator a tam prijedu.taky bych se rad pokud bude cas mrkl na hrad kdyz uz tam teda budu.nevim je v tom tady gulas.budu teda predbezne pocitat s kosti pokud zase nekdo neprijde s necim jinym.cas se asi jeste upresni?
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Mechwarriore "bordel" ano,ale ten zde členové nadělali sami. Podmínky zněly jasně.. až bude vše na 100% pak se vydají oficiální plakátky a hlavně článek na titulní stranu.
Max80 děkuji
to je přesně to co já si představuji.
Následuje slohová práce
Max80 děkuji

Následuje slohová práce

- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky všem!
Děkuji všem za trpělivost a omlouvám se za delší indispozici,kterou zapříčinilo moje setkání s dodávkou.
Nepořádek zde nadělali zejména ti co nemístně rozumují. Podmínky byly stanoveny jasně..jakmile bude vše dohodnuté..udělá se konečný ČLÁNEK na titulní stranu,diskuze zde může navazovat,nicméně už bude jasno!
Nicméně:
Je třeba ujasnit několik bodů, přičemž bude muset nastat několik ústupků.
1)
Vyšla jsem vstříc „referencím“ k hotelu Paříž v Jičíně. Rezervaci jsem zrušila a teď je tedy nutné,jelikož mám předběžnou rezervaci ve dvou hotelech a jednom penzionu, abyste všichni kdo to myslí vážně a chtějí se ubytovat,posílali odteď své požadavky na můj e-mail. Jinak to udělat nelze..jelikož zapsáno je hodně lidí,ale uznejme všichni,rezervovat hotel o 72 místech,přičemž víme jak dopadají srazy(ikdyž jsou svou účastí i tak vždy krásné) –nicméně nelze rezervovat tolik míst,když nakonec dojede 15 aut a 25lidí. Prosím ,požadavky zasílejte na samwel@centrum.cz s konkrétním počtem osob. VELICE TÍM USNADNÍTE ORGANIZACI A UDÁNÍ PŘESNÉHO MÍSTA K POBYTU I POSEZENÍ-nelze objednávat místo o toleranci 15-70míst. Jelikož jsem vybrala krásný penzion http://www.penzion-zernov.cz ,ten je mým favoritem,neboť by jsme tu měli vytvořeno prostředí pouze pro sraz!! Ubytování,posezení jen v Roveřím kruhu.. S tím že je tu volná kapacita 36lůžek..a kapacita restaurace je 50lidí,přičemž cena je 510Kč/osoba ,s polopenzí. Konečnou volbu učiním sama na základě vašich objednávek,e-mailů..a po poradě s nejvíce angažovanými. Proto se snažte obratem odesílat požadavky k ubytování.Díky
2)
Setkání u Kosti-v 9:30hod! dále nenaslouchám jakýmkoliv obavám,neboť tak velké parkoviště u žádného hradu nepamatuji,parkoviště je zajištěno a zaplaceno. Pak tedy ti co si nechají pro parádu koleno vrtat zahodí své obavy o 50Kč parkovného a těší se ke krásnému hradu kam cestu jistě najdou.
Nechť je nám hrad Kost symbolem..tedy spíše ROVERůM..je to jediný hrad v Čechách který nikdy nebyl dobyt.
3)
Dalším bodem je „program na volném prostranství“. Ten je možný,ale vzhledem k neutěšené hodině „vjezdu do Jičína“ takřka nerealizovatelný.
Tedy po seznámení u hradu bude následovat PROGRAM U HRADU-projít hrad,někdo okolí,.. poté se přesuneme do hotelu/penzionu..společně se naobědváme,ubytujeme a pojedeme do Jičína. I tak budeme na 14:00 mít co dělat.
Program na letišti tedy ruším,vzhledem k hodině kdy musíme být v Jičíně.
2 spanilé jízdy + večerní posezení přeci stačí!
4) Pište pouze konkrétní info k ubytování, čím přijedete a kolik Vás bude. Výtky typu „opět registrace“ se nepřijímají. Je to nezbytné.. fungovalo to u srazu v Českém ráji..bude i teď.Díky za pochopení.
HESLO ZNÍ JASNĚ: pište přezdívku+jméno(fakt nevím co by mi kde řekli kdybych nahlásila že na „pětce“ bude ubytovaný Rohlik s přítelkyní
),čím přijedete a kolik Vás bude celkem+ své požadavky na ubytování na e-mail : samwel@centrum.cz
Do konce týdne už bude vše definitivní, dávám všem prostor,proto se,prosím,vyjádřete ať můžu vydat oficiální článek na titulní stranu! Děkuji.
Na všechny se moc,já i Angličan= UNIPART těšíme!
Děkuji všem za trpělivost a omlouvám se za delší indispozici,kterou zapříčinilo moje setkání s dodávkou.

Nepořádek zde nadělali zejména ti co nemístně rozumují. Podmínky byly stanoveny jasně..jakmile bude vše dohodnuté..udělá se konečný ČLÁNEK na titulní stranu,diskuze zde může navazovat,nicméně už bude jasno!
Nicméně:
Je třeba ujasnit několik bodů, přičemž bude muset nastat několik ústupků.
1)
Vyšla jsem vstříc „referencím“ k hotelu Paříž v Jičíně. Rezervaci jsem zrušila a teď je tedy nutné,jelikož mám předběžnou rezervaci ve dvou hotelech a jednom penzionu, abyste všichni kdo to myslí vážně a chtějí se ubytovat,posílali odteď své požadavky na můj e-mail. Jinak to udělat nelze..jelikož zapsáno je hodně lidí,ale uznejme všichni,rezervovat hotel o 72 místech,přičemž víme jak dopadají srazy(ikdyž jsou svou účastí i tak vždy krásné) –nicméně nelze rezervovat tolik míst,když nakonec dojede 15 aut a 25lidí. Prosím ,požadavky zasílejte na samwel@centrum.cz s konkrétním počtem osob. VELICE TÍM USNADNÍTE ORGANIZACI A UDÁNÍ PŘESNÉHO MÍSTA K POBYTU I POSEZENÍ-nelze objednávat místo o toleranci 15-70míst. Jelikož jsem vybrala krásný penzion http://www.penzion-zernov.cz ,ten je mým favoritem,neboť by jsme tu měli vytvořeno prostředí pouze pro sraz!! Ubytování,posezení jen v Roveřím kruhu.. S tím že je tu volná kapacita 36lůžek..a kapacita restaurace je 50lidí,přičemž cena je 510Kč/osoba ,s polopenzí. Konečnou volbu učiním sama na základě vašich objednávek,e-mailů..a po poradě s nejvíce angažovanými. Proto se snažte obratem odesílat požadavky k ubytování.Díky

2)
Setkání u Kosti-v 9:30hod! dále nenaslouchám jakýmkoliv obavám,neboť tak velké parkoviště u žádného hradu nepamatuji,parkoviště je zajištěno a zaplaceno. Pak tedy ti co si nechají pro parádu koleno vrtat zahodí své obavy o 50Kč parkovného a těší se ke krásnému hradu kam cestu jistě najdou.
Nechť je nám hrad Kost symbolem..tedy spíše ROVERůM..je to jediný hrad v Čechách který nikdy nebyl dobyt.

3)
Dalším bodem je „program na volném prostranství“. Ten je možný,ale vzhledem k neutěšené hodině „vjezdu do Jičína“ takřka nerealizovatelný.
Tedy po seznámení u hradu bude následovat PROGRAM U HRADU-projít hrad,někdo okolí,.. poté se přesuneme do hotelu/penzionu..společně se naobědváme,ubytujeme a pojedeme do Jičína. I tak budeme na 14:00 mít co dělat.
Program na letišti tedy ruším,vzhledem k hodině kdy musíme být v Jičíně.
2 spanilé jízdy + večerní posezení přeci stačí!

4) Pište pouze konkrétní info k ubytování, čím přijedete a kolik Vás bude. Výtky typu „opět registrace“ se nepřijímají. Je to nezbytné.. fungovalo to u srazu v Českém ráji..bude i teď.Díky za pochopení.
HESLO ZNÍ JASNĚ: pište přezdívku+jméno(fakt nevím co by mi kde řekli kdybych nahlásila že na „pětce“ bude ubytovaný Rohlik s přítelkyní

Do konce týdne už bude vše definitivní, dávám všem prostor,proto se,prosím,vyjádřete ať můžu vydat oficiální článek na titulní stranu! Děkuji.
Na všechny se moc,já i Angličan= UNIPART těšíme!
Jo takhle si to nejak predstavuju.pul 10 u kosti mi vyhovuje.aspon navstivim hrad.rezervovat penzion na noc si nebudeme ale chceme zustat az do vecera takze nekam na jidlo s vama klidne pujdeme.myslim ze sraz rano+prohlidka+na druhou hod.vjezd na namesti je dobry plan.tot muj komentar a nazor.ale podridim se vetsine jelikoz jsem novy
- Roman620ti
Welinka
Tak takhle to bude super! Skvělá práce a už se těším na ranní výjezd
Tak takhle to bude super! Skvělá práce a už se těším na ranní výjezd

2x Rover 620ti
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Fain, takhle to má i naše pražská skvadra, která startuje z čerňáku v půl osmý, s docela slušnou rezervou. Aspoň si můžem dovolit chvilku počkat na opozdilce.
Od 4. 9. 2008 Sir Jersey: 75 Tourer 2.5l 2004