Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
Mě jde spíš o to abyste neměli opékání vlastního jídla dva večery po sobě.... budeme toho mít,myslím,všichni po sobotním programu dost... Je v klidu možné kdo bude chtít opéct si svoje, nebo mohu požádat známého se stánkem aby se přesunul i do kempu, a je taky možné objednat i něco jako pizzu, těstoviny z pizzerie,to není problém..závozníci jsou..
Budu se řídit dle nabídky,pokud to bude v pohodě,nic s sebou tahat nebudu. Ale řikám dopředu,nelze to rozpočítávat stylem 100gr/osoba. Přijedou i tací,kteří by furt něco žvejkali
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
Jo tak to bude super, pokud bude alternativa.. protože přesně jak píše Tommi, drahá polovička ta jí samý dětský porcičky a pro ní
by to bylo vyloženě škoda. Né, že bych jí nechtěl dopřát Ale logicky se mi nechce platit 360kč za to, aby si tam ohlodala jednu kuřecí kost a řekla, že už nemůže Ale ta pizza to zní jako skvělé řešení
by to bylo vyloženě škoda. Né, že bych jí nechtěl dopřát Ale logicky se mi nechce platit 360kč za to, aby si tam ohlodala jednu kuřecí kost a řekla, že už nemůže Ale ta pizza to zní jako skvělé řešení
Pro info,nepoplést si to jak já a nechystejte se na Valečov. Ten je u Havlbrodu. Ten správnej je u Ml.Bol.
R75 CONNOISSEUR 2.0 CDT 03/2000
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Mám vcelku naléhavou prosbu všem kteří chtějí přijet jen na koukanou, i vy se registrujte. Jen pár slov mailem nebo smsku. Dostanete startovní číslo... ikdyž se třeba nakonec nezúčastníte,usnadníte mi práci...
Moc děkuji.
Moc děkuji.
já také musím program pochválit. je to vážně suprově zařízené. Jediná moje připomínka byla vyřešena dřív, než jsem jí stihl napsat, já tam budu třeba jen jeden večer a upřednostnil bych vlastní opékání, tak díky za možnost. Už se moc moc těším
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Prosím ty co si dávají načas o zaregistrování, místa je málo...a budou se nám hlásit ještě Minikáři
V neděli 6.6., kdo bude chtít, se vydáme sem http://www.nakrasnevyhlidce.cz/okoli.html
V neděli 6.6., kdo bude chtít, se vydáme sem http://www.nakrasnevyhlidce.cz/okoli.html
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Letošní samolepka je ošetřena tak aby vydržela určitě 3-4roky
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Doplňuji že páteční i sobotní prohlídka hradu začíná před 22tou hodinou..pan kastelán nabádal že to dříve nemá smysl (je světlo). Cena za jednoho je 50,-Kč (cenu za dítě jsem věděla,zabte mě,ale cestou domů jsem to zapomněla ale je to rozhodně o něco míň a najednou může skupinka 50ti lidí..prohlídka trvá cca hodinku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bubáci a bílá paní jsou domluvení?
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi_82 píše:Bubáci a bílá paní jsou domluvení?
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Ráda bych zmínila že pokud máte někdo nějaký třeba e-shop nebo i prodejnu se zbožím které by bylo atraktivní pro motoristy a rádi byste v rámci srazu něco nabídli, pošlete mi nabídku na e-mail.. welinka@roverclub.cz Za skromný ouplateček vám umožním prodej v rámci akce na letišti..tam pro to bude prostor. Již jsem umožnila pánovi vyrábějícímu polštářky s výšivkou znaků MG / Rover. Své zboží také dovezou z ATS Servisu..sportovní pružiny,..
Na sraz se tesim...jen mi nejak nesednul ten "zavodak" na samolepce a plakatu..myslim, ze zrovna o rallye sportu britsky znacky vubec nejsou...ale to je detail...vim co je s tim prace
Dogman - ROVER 400 Mark II 5door / 1.4 16V / 1998
Zdrávím všechny roveristy a už se na váš těším.
Dorazím určitě, teda jenom na sobotu, ale přijedu maso beru, klobásy taky.
Tak v 5. na viděnou.
Dorazím určitě, teda jenom na sobotu, ale přijedu maso beru, klobásy taky.
Tak v 5. na viděnou.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den