7 PŘEDVÁNOČNÍ VEČEŘE- VSISKO.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: 7 PŘEDVÁNOČNÍ VEČEŘE- VSISKO.
Pane Prezidente, mockrát děkujeme za organizaci tradičního předvánočního setkání, které vždy milým způsobem přetne dlouhou zimní pauzu mezi sezonami. Pro příště však uvážím jisté personální změny v obsazení vozidla, tzn. přerozdělím funkce tak, abych já neřídil
A to si jako myslíš, že ti projde? ... ženy včera vypadaly, že si to JEJICH tradiční vánoční mejdlo nenechají ani příště ujít
Jinak také panu Prezidentovi i paní Prezidentové (že nám Jardu na chvilku uvolnila ) děkujeme za příjemné setkání. Je to moc milá a příjemná tradice
Jinak také panu Prezidentovi i paní Prezidentové (že nám Jardu na chvilku uvolnila ) děkujeme za příjemné setkání. Je to moc milá a příjemná tradice
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, nejsem dnešní
Ahojte.Já teké děkuji za předvánoční setkání a ještě jednou přeji krásné svátky a vše nejlepší v novém roce.
Děkuji Ondro za odvoz z večírku.No já šel ještě potom do hospody a potom za písničkou do města Přijel jsem kolem páté,tak jsem večírek trošku prodloužil.Ahoj Tom
Děkuji Ondro za odvoz z večírku.No já šel ještě potom do hospody a potom za písničkou do města Přijel jsem kolem páté,tak jsem večírek trošku prodloužil.Ahoj Tom
No, Tome, ty se nezdáš