Když už se ne-srazíme osobně, tak zde POKEC o tom jak se máme ;-)
Re: Když už se ne-srazíme osobně, tak zde POKEC o tom jak se máme ;-)
No jestli se do rána neozve, tak ho z toho začnu podezírat Ale ono je to jinak.... když přindu z venku, tak si vydezinfikuju ruce mýdlem. A slivovicí vydezinfikuji dutinu ústní, ve které se mohly usadit vdechnuté viry. Od věci není si srknout trošku i nosem. No... a pokud se přes den načapu, že jsem se rukou šťoural v puse, nebo v nose, tak si za trest tuhle dezinfekci zopakuji. Výhodou je to, že večer už tě nějaký koronavir vůbec netrápí a lahodně bez stresu usínám
Zdar, tak slivovice u nás ne e, u nás se pije víno. Jako, Irsai a Rulanda došli, ale je tam ještě nějaký Tramín a Pálava.
Sice my se asi nesrazíme, ale já byl dnes sražen. Takže se mám pod psa. Samozřejmě, že se to nedá srovnávat se současnou situací některých z vás, pořád jsou to jen plechy.
Rover 420 Si
V Litovli si pamatuju, že když jsem vlekl pálavu (loď) přes město z jedné moravy do druhé, tak jsme ses stavovali pro víno ve vinárně co byla hnedka u teho kanálu to jsou vzpomínky....
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Beztak se nakonec přijde na to že jedine co funguje na Covid-19 je prava valašska slivovice a proto nelenim a jsem jako Trunda
No tak to se pak nedivím, že tu občas propadáš trundomyslnosti .... fakt ti nemám něco poslat?
Lenhame.... kamaráde
Chucku.... to punde vytáhnout. Čtyřkilo tam má myslím ještě jednoduchou kovovou výztuhu která jde luxusně narovnat (nebo už je tam laminát?) a ten nárazník šetrně s horkovzduškou vrátíš do původního stavu
Lenhame.... kamaráde
Chucku.... to punde vytáhnout. Čtyřkilo tam má myslím ještě jednoduchou kovovou výztuhu která jde luxusně narovnat (nebo už je tam laminát?) a ten nárazník šetrně s horkovzduškou vrátíš do původního stavu
No vinotéky tu byly dvě, ale ta jejich stáčená vína mají proměnlivou kvalitu. Kousek od mostu "svatojánu" že, tam je vždy v létě málo vody.
Tak R400 tam má slušnou "traverzu" tak záleží jak hodně se posunula do větráků?
Takhle to vypadá pod nárazníkem.
Takže ani nebylo co ohnout. Bohužel to odnesla sahara a chladič.Rover 420 Si
Aha, tak s čím jsem si to splet? s R800 ? Mám už těch aut asi moc.
No v nárazníku nějaká výztuha je, ne? Tam něco musí být..... XW tam má takový slušně těžký skládaný plech, dvoustovka takový svařenec z tyčoviny, pětadváca už tam má laminátový jekl.....
45ka má jao výztuhu takový tlustý černý plast s vlákny uvnitř, moje R400 tam myslím nemá nic, ale já neměl nárazník dlouho dole.
No, tak to má 45 to samé, co 25..... ale tu na R400 nikde nemůžu najít žádnou fotku, že by tam něco v nárazníku bylo.... to mi hlava nebere, jako že by tam fakt z výroby nebyla řádná výztuha
No to už jsem koukal do workshop manuálu když jsem ho loni sundaval a skutečně je tam jen to co je vidět na fotce. Nic víc. Divný ale je to tak.
Rover 420 Si
Teď mám obavy kolik vysolí pojišťovna.
Rover 420 Si