XIII. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK 17.6.2023.
Re: XIII. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK 17.6.2023.
Děkujeme Jardovi a Marušce, bylo to krásné, i počasí bylo na letošní poměry luxusní. Oběd i Plumlov paráda, já si tam dal kávu Kolumbia, ta byla výborná, krásně voněla.
Také děkujeme Jardovi a Marušce za povedený Tvarůžek , posádek bylo nakonec tuším 24 i přes dost omluvenek a byl jsem rád že dorazili dvě 620
tak jsem tam nebyl jediný a zdravím i posádku do Loun , která byla poprvé a posádku mladasů z Prahy , kteří to dali na otočku
Přeji všem hezké léto a v zaří se uvidíme v Rajhradě

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky za skvělou akci. Opět jsme Vás všechny rádi viděli, některé i po delší době, což vzhledem k okolnostem bylo o to radostnější.
Program super, zpestřený o exkurzi do Mirdova království (rozumnějte dílny), kterou mu celkem neskrytě závidím...
Další zpestření byl půlmaraton v Olomouci, kdy kvůli těm běhajícím !&@#! zavřeli půlku města, takže auto jsme nechali kilák od ubytování a po 10 večer jsme si pro ně museli zajít. Ať si běhaj v přírodě, a né po asfaltu a kostkách...
Cestu domů jsem ještě přibrzdili ve vojenském muzeu u letiště ve Vyškově, z čehož byl hlavně mladší synek absolutně v extázi.
Už se těšíme za Rejhrad.
Program super, zpestřený o exkurzi do Mirdova království (rozumnějte dílny), kterou mu celkem neskrytě závidím...
Další zpestření byl půlmaraton v Olomouci, kdy kvůli těm běhajícím !&@#! zavřeli půlku města, takže auto jsme nechali kilák od ubytování a po 10 večer jsme si pro ně museli zajít. Ať si běhaj v přírodě, a né po asfaltu a kostkách...
Cestu domů jsem ještě přibrzdili ve vojenském muzeu u letiště ve Vyškově, z čehož byl hlavně mladší synek absolutně v extázi.
Už se těšíme za Rejhrad.
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
MG ZT-T 190 Trophy Blue - EX Trundovic
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
-
- Kontaktovat uživatele:
[url]HTTP://Prezident75.rajce.idnes.cz
Přátelé mnohokrát děkuji za Vaši dobrou účast na Olomouckém tvarůžku, jsem moc rád že se sraz líbil a byli jste spokojeni. Doufám že příští rok zase přijedete. Děkuji Jarda. Posílám pár fotek a doufám že ti co fotili ta také dají na náš klub.
Přátelé mnohokrát děkuji za Vaši dobrou účast na Olomouckém tvarůžku, jsem moc rád že se sraz líbil a byli jste spokojeni. Doufám že příští rok zase přijedete. Děkuji Jarda. Posílám pár fotek a doufám že ti co fotili ta také dají na náš klub.
Poslal jsem pat fotek ale bohužel na ležato ale při rokliknutí jsou dobře
tak aspoň že tak