3. Ročník zrazu MG/Rover POZOR!!! ZMENA NA 19.7.2014 Lehnice
Re: 3. Ročník zrazu MG/Rover POZOR!!! ZMENA NA 19.7.2014 Leh
My bychom s Markem taky rádi vyrazili, ale zatím se hlásíme jen nezávazně - doktoři mě pozvali na časově neomezenou dovolenou do nemocnice. Když mě pustí včas, tak se do Lehnic určitě vypravíme (moje auto by mělo mít spravené turbo, tak by to byla ideální příležitost, jak si ho trochu užít ), jinak se budeme těšit aspoň na fotky
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže Romane tak jak jsem Ti již psal 1 auto, 2 osoby, 2x polievka, 2x prírodné kuracie prsia na šampionoch + ryža.
Už se moc těšíme.
Už se moc těšíme.
Pane Prezidente, Ďakujem mám to zapísané! Bubu skoré uzdravenie prajem!!! Dragondriver zapísané, ďakujem Teším sa na vás
Závazně se hlásím s R75 plně obsazenou.
Kolarovo znám, dříve jsem tam jako dítě trávil část prázdnin, neb máma odtud pochází a dodnes tam má sourozence. Takže to spojíme s návštěvou rodiny a protahneme cestu do neděle.
Jídlo. 3* polévka + 5* vepřové s bramborem.
Kolarovo znám, dříve jsem tam jako dítě trávil část prázdnin, neb máma odtud pochází a dodnes tam má sourozence. Takže to spojíme s návštěvou rodiny a protahneme cestu do neděle.
Jídlo. 3* polévka + 5* vepřové s bramborem.
Opel Astra F Caravan 1.6 / '96 /01.01 - /for work
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
75 2,0 V6 / sedan / '00 / Onnyyy /11.13 - /my car
420 SDi / sedan / '00 / Jane's /12.12 - /wife's & family
216 i / coupé / '98 / Luke /04.13 - /for fun
220 / coupé / turbo / Carl / 08.15 - /for fun II.
LR D2 Td5 / '00 / Green Frog / 02.19 - /off
414 SI /04.12 - 09.13 / on se zase vrátí
ďakujem veľmi pekne! To budete mať potom super, už sa na vás teším ...
CHCEL BY SOM ALE VŠETKÝCH POPROSIŤ, ABY STE MI NAHLÁSILI JEDLO (TÍ KTORÍ STE MI EŠTE NENAHLÁSILI!!!), NAKOĽKO ČAS SA KRÁTI A POTREBUJEM OBJEDNÁVAŤ!!! POPROSIL BY SOM DO 13.7. ABY STE MI NAHLÁSILI JEDNOTLIVÉ JEDLÁ + POČET!!!!!!!!!! ĎAKUJEM
CHCEL BY SOM ALE VŠETKÝCH POPROSIŤ, ABY STE MI NAHLÁSILI JEDLO (TÍ KTORÍ STE MI EŠTE NENAHLÁSILI!!!), NAKOĽKO ČAS SA KRÁTI A POTREBUJEM OBJEDNÁVAŤ!!! POPROSIL BY SOM DO 13.7. ABY STE MI NAHLÁSILI JEDNOTLIVÉ JEDLÁ + POČET!!!!!!!!!! ĎAKUJEM
Prosím dvakrát vyprážané bravčové,1 polévka.Děkuji a když pojedeme tu spanilku a budem si připadat jak na konci světa,předpokládám ,že na tom konci bude myčka Ahoj a těšíme se.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
my budeme klasicky 3 osoby:
1x vyprážané bravčové + pečené zemiaky
2x prírodné kuracie prsia na šampiónoch + ryža
+ polievka ku kazdem
1x vyprážané bravčové + pečené zemiaky
2x prírodné kuracie prsia na šampiónoch + ryža
+ polievka ku kazdem
Rover 75 2.5 V6 Saloon + 2.0 CDTi Tourer
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Ahoj Romane ja letos neprijedu jsem na ceste do UK a Skocka
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Romane, Mám smutnou zprávu Na Slovensko jsme se moc těšili ale asi to nevyjde. Dnes k večeru mě u Bruntálu na benzince naboural náklaďák a to tak že mám zničený pravý zadní blatník, urvaný celý zadní nárazník a a vytlačenou navigaci do auta v kufru. Ten blbec se ndíval vůbec do zrcátka. Já jsem zaplarkoval vedle něho a šel jsem na záchod. On chtěl vyjet z parkoviště a tak mě vzal předními koly. Manželka seděla v autě a mohla se zbláznit strachy. Takže teď mám o starosti postaráno a po srazu. Kdyby náhodou se něco vyskytlo a my mohli přijet dám včas vědět. Ahoj Jarda
Ty jo Jardo..... no hlavně že se nikomu nic nestalo. Taková věc se stane hned, ale člověk takové starosti nepotřebuje. Dejte se co nejdřív do pořádku
To mi je ľúto pane Prezidente! Jak Trunda píše, hlavne, že sa nikomu nič nestalo! Nevadí samozrejme pochopiteľná okolnosť, teraz je dôležité, aby ste si dali angličáka do poriadku, zrazov bude ešte dosť ... mimochodom títo "nákladáci" viacerí nevidia, čo sa deje priamo pred nimi, je to hrozné!!! Zvyšku ďakujem, mám to zapísané Pane Prezidente, držím palce!!!
Ozvala sa mi pani z Kolárova, uprsňujem podmienky! Vzhľadom sa zlú finančnú z areálu v Kolárove, bude parkovné za jedno vozidlo 2 EURÁ ... a kto bude mať záujem o exkurziu v plávajúcom mlyne tak tiež 2 EURÁ/dospelí, 1 EURO/deti do 15 rokov+študenti (takže kto má IC kartu, študentskú kartu nech si prinesie!) a pred najmenších to bude zadarmo samozrejme
Za pochopenie ďakujem!!!
Za pochopenie ďakujem!!!
Hezký den přeji.
Dodatečně k nám přihlašuji ještě jedno starší dítě a pro něj ještě jedny pravé slovenské halušky. Děkuji. Těšíme se!
Dodatečně k nám přihlašuji ještě jedno starší dítě a pro něj ještě jedny pravé slovenské halušky. Děkuji. Těšíme se!
-
Já ještě pořád nevím jestli dostanu volno