Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz)
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub tour 2010 (Tradiční Roversraz pořádaný Welinkou)
Maxi
Lidičky nezapomněli jsme na společné odjezdové trasy na sraz..? Jako loni nebo předloni... Díky Rovermane za poňouknutí
Hlásím že z Liberce bych zavelela já, odjezd v pátek mezi 17.00- 18:00, čerpací stanice ETK Hodkovice nad Mohelkou.
Lidičky nezapomněli jsme na společné odjezdové trasy na sraz..? Jako loni nebo předloni... Díky Rovermane za poňouknutí
Hlásím že z Liberce bych zavelela já, odjezd v pátek mezi 17.00- 18:00, čerpací stanice ETK Hodkovice nad Mohelkou.
Ja zas navrhuju Svitavy... patek cca 15:00 ... no nedivte se, ja si kvuli srazu beru dovolenou
No to pocasi jestli nevyjde tak... nic no Tu na Morave chcije a chcije, misto bramborovych poli tu jsou ryzoviste... atd. atd.
No to pocasi jestli nevyjde tak... nic no Tu na Morave chcije a chcije, misto bramborovych poli tu jsou ryzoviste... atd. atd.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Snad mohu napsat...v pátek by se měli v kempu sejít následující...
Tommi_82, Mixal, Vilém, Dědula, Fraisix, Jurníčci, Max80, Klevis, Stanik, Trunda, Laco P, Paci R, Pavel BK, Hombre, Roverman, Rovermanův kamarád Libor s R400..
Přidá se ještě někdo? MÍSTO V CHATKÁCH JEŠTĚ JE.
Tommi_82, Mixal, Vilém, Dědula, Fraisix, Jurníčci, Max80, Klevis, Stanik, Trunda, Laco P, Paci R, Pavel BK, Hombre, Roverman, Rovermanův kamarád Libor s R400..
Přidá se ještě někdo? MÍSTO V CHATKÁCH JEŠTĚ JE.
A už se ví kolik by mělo dorazit celkem ROVERů
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že víc, než jakékoliv jiné značky!
Jsem rád, že jsem v tobě probudil trochu smyslu pro hůmorAnderN píše:Řekl bych, že víc, než jakékoliv jiné značky!
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Lajoneli nechejte se překvapit...počkejme na počty až po srazu...
Lidičky hlásím že majitelka kempu mi oznámila že snídaně pro ubytované je povinná , a k večeři kdo nebude chtít grilování (ano je to reakce na tu úžasnou cenu kterou nabídla) je tu nabídka na vepřový plátek se sýrem,příloha a obloha (110,-Kč). Těchto večeří jsem zajednala určitý počet, doufám že to nebudu muset sníst všechno sama Z toho vyplývá=kdo nechcete, nemusíte si v sobotu k večeři nic vozit... Stačí mi to pak nahlásit při registraci u hradu Valečov,tam na to bude čas
Ten kdo bude mít své jídlo, hlásím=berte si příbory,talíře,pochutiny,... kdo by si chtěl své jídlo ohřát ,může u Maxe v chatičce , dovezu mikrovlnnou troubu
DŘEVO NA OHEŇ kdo může,přivezte,alespoň malý balíček...já dovezu také. Spoléhala jsem na slušné počasí a že si zajdeme do lesa..ale na to se teď opravdu spoléhat nedá.
NAPADÁ VÁS JEŠTĚ NĚCO? Pište dnes...zítra už budu stavět trať na letišti,zařizovat poslední detaily....
Lidičky hlásím že majitelka kempu mi oznámila že snídaně pro ubytované je povinná , a k večeři kdo nebude chtít grilování (ano je to reakce na tu úžasnou cenu kterou nabídla) je tu nabídka na vepřový plátek se sýrem,příloha a obloha (110,-Kč). Těchto večeří jsem zajednala určitý počet, doufám že to nebudu muset sníst všechno sama Z toho vyplývá=kdo nechcete, nemusíte si v sobotu k večeři nic vozit... Stačí mi to pak nahlásit při registraci u hradu Valečov,tam na to bude čas
Ten kdo bude mít své jídlo, hlásím=berte si příbory,talíře,pochutiny,... kdo by si chtěl své jídlo ohřát ,může u Maxe v chatičce , dovezu mikrovlnnou troubu
DŘEVO NA OHEŇ kdo může,přivezte,alespoň malý balíček...já dovezu také. Spoléhala jsem na slušné počasí a že si zajdeme do lesa..ale na to se teď opravdu spoléhat nedá.
NAPADÁ VÁS JEŠTĚ NĚCO? Pište dnes...zítra už budu stavět trať na letišti,zařizovat poslední detaily....
- Roman620ti
No jen to nezakřikni, ručení už mám, ale teda nějaký dražší než sem čekal, kdyby nebyl sraz, tak sem se nato snad vykašlal Tak snad bude hezky a registr zejtra nebude zavřenejmax80 píše:Lidickyyyyyy, slysite to, lé fantóm prijede v cervenym kocare...! Tak to fotte, natacejte, treba ho jen tak zase neuvidite...az zmizi v utrobach vyhrate garaze s vyluxovanym tepichem
2x Rover 620ti
Ještě jeden dotaz. Bude tam kde grilovat? Naložil sem dneska nějaký maso a opékat ho na klacku je na dlouho
Romane, ani jsem netušil, jestli tě ještě někdy v životě uvidím ) a že to možná bude i s červeným, tak o tom jsem ani nesnil
Romane, ani jsem netušil, jestli tě ještě někdy v životě uvidím ) a že to možná bude i s červeným, tak o tom jsem ani nesnil
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Několik let jsem to dělal zdarma ale od 98 vybíráme nějakou symbolickou částku, aby se alespoň nálepky apod. zaplatily. Jen pro BCOM stojí nálepky 3100 pro představu.Welinka píše:Ráda bych ,pokud to smím navrhnout, aby se nějaký ten příspěvek týkal všech srazů..nejenom tohohle. Připomenu to hned jak se bude nějaký další sraz chystat.
Takže něco vybírat je legitimní.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi kluci z Autocaru udělali radooost
Jooooo parada gratulace!!!!
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Austine moc děkuji za podporu