MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Re: MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
Diky za krasny sraz!!! Opravdu jsem si ho i s pritelkyni uzil, bylo krasny zase videt tolik roveru pohromade (hlavne SD!!! uaaaaaa!!!!!).... Jen skoda, ze nebyla zadna osmistovecka:( Snad priste uz prijedu s kupatkem;)
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
-
- Kontaktovat uživatele:
Keksine, pěkně jste to s bráchou zadokumentovali, tomu říkám krásnej výcuc z toho co se tam událo.
Není co dodat. Pěkné a fajne! Mi i Lence se v Mostě moc líbilo a myslím, že také ostatní ženské polovičky se nenudily. Aspoň to nedávaly znát. Přiznejme si, měly jen dvě možnosti. Sama doma a nebo s náma na okruhu. Byl to můj první sraz Roverků ale příště pojedu určitě znovu a rád. Přikládám pár fotografií. Vybral jsem spíše laděné kolektivně, detailů tady je celkem dost.
http://picasaweb.google.cz/milanv9/SrazRover09052009#
http://picasaweb.google.cz/milanv9/SrazRover09052009#
No já bych asi příště byl radši sám..Nebo s nějakou divou jako měl Max a kolega z Brna(pardon, jméno jsem nějak pozapomněl:( . Ti měli ženušky pair excelance. To moje skoro přítelkyně má Rovery sice ráda, ale taky se ráda nudí a nedokázala pochytit a pochopit tu atmosféru. Ono možná to bylo i tím, že tam nikoho neznala a moc se nedokázala seznámit. Sice mne mrzelo to zdrhnutí ze zámečku, ale zase jsem cestou získal další silný zážitek: návštěvu Terezína. Nejdřív mě vytočil závod cyklistů a pak teda teprve jsem vstřevábaval ten zbytek..Kam vy jste potom vyrazili?trunda.raspi píše:No jako me dost mrzelo, ze jsem tam byl sam Nejak jsem nesehnal nikoho komu by se chtelo.... pritelkyne by se mnou jela tuze rada ale je za morem, takze smula.... ale priste ji vezmu a verim tomu, ze se ji to libit bude Si myslim, ze to nebyla akce ktera by mela byt pro zeny nejak nudna... nakonec na polygonu si mohly jako spolujezdyne overit, jak moc muzou svym drahym polovickam duverovat
Naposledy upravil(a) Tommi_82 dne úte kvě 12, 2009 5:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Brňáci jsou Ondra a Jana :-)
Důvod: Brňáci jsou Ondra a Jana :-)
MG ZR 2.0 turbodiesel
No my jsme to tam vlastne pak akorat obesli dokola a jeli jsme dom.... Terezin jsme se rozhodli nechat na jindy No jo no.... asi ne vsichni lidi maji naladu na to se seznamovat s cizima lidma a vezt zdvorilostni konverzace.... k tomu asi musi kazdy dorust Nevim proc si zensky kolikrat auto sraz predstavuji jako nutne chlapskou zalezitost, kdyz si tam muzou mezi sebou povidat o cemkoli a vubec, vsak devcata taky v autech jezdi...
Bych vám poradil se seznamováním,ale už mám strach,abych nebyl špatně pochopen a odsouzen."Nejlepší je dát pár škopků(viď Keksine)a jde to jako na drátku."
Donul : Klidně se nechám poučit
Trunda: No my jsme původně svištěli na Housku , ale Terezín byl po cestě. A na Housku sme pak přijeli 30min po zavíračce
Taky na jednu stranu holčinu chápu, že ji to moc neba to žbleptání okolo, ale je to jendou za čas takovýhle setkání, tak by se mohla přemoct..NAvíc ženský se můžou bavit o kosmetice, pomlouvat nás chlapy jak se pořád vrtáme v autech a je zanedbáváme apod. Nebo jsem na ni moc měkej. Ptž jak sem zavelej jedem na zámek v Mostě, tak sice dělala kyselý ksyfty, ale jet musela, jelikož by jinak jela dom vlakem Nebo by se tu mohla zřídit seznamka majitelů Roverů a k nim by se párovaly fanynky To by pak byla pohodička
Trunda: No my jsme původně svištěli na Housku , ale Terezín byl po cestě. A na Housku sme pak přijeli 30min po zavíračce
Taky na jednu stranu holčinu chápu, že ji to moc neba to žbleptání okolo, ale je to jendou za čas takovýhle setkání, tak by se mohla přemoct..NAvíc ženský se můžou bavit o kosmetice, pomlouvat nás chlapy jak se pořád vrtáme v autech a je zanedbáváme apod. Nebo jsem na ni moc měkej. Ptž jak sem zavelej jedem na zámek v Mostě, tak sice dělala kyselý ksyfty, ale jet musela, jelikož by jinak jela dom vlakem Nebo by se tu mohla zřídit seznamka majitelů Roverů a k nim by se párovaly fanynky To by pak byla pohodička
MG ZR 2.0 turbodiesel
Buky otevrel jsi opravdu supr tema Nechces na tohle tema zalozit novy topic? To bude mit uspech.... treba "Rover a zeny" apod.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, mě z vás teda omejou...
Ale to bude tím, že už jsem pán v letech... takže tomuhle nerozumím.
Já už ani to pívo nepiju...
Poslední radost, která mi zbejvá, je Můj Rovírek...
Ale to bude tím, že už jsem pán v letech... takže tomuhle nerozumím.
Já už ani to pívo nepiju...
Poslední radost, která mi zbejvá, je Můj Rovírek...
-
- Kontaktovat uživatele:
btw .. trundo - co máš v tom toureru za motor?
No tak Anglicane uznej, ze neni nic horsiho, nez vzit sebou na sraz zenu a pak ji cely den po ocku sledovat, jak se tvari kysele, ze ji to vubec nebavi Ne? To je docela vazna vec
Mam tam 1600ccm 16v... klasiku 82kw.... cerstve repasnuty Max trestil voci, kdyz za mnou na dalnici videl na tachaci pry 205km/h!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jo... Káčko je super... ale aspoň Ti nezávidím.
Teď na něj stejně nemám - ale jednou si seženu tohohle tourerka s T-motorem 2.0 ... chvíli jsem s ním jezdil v Anglii - je to totiž strašná sranda, když nenápadně vypadající kombík napráší i trojkovej bavorákům!
No... nesmí to být M3, pochopitelně...
Teď na něj stejně nemám - ale jednou si seženu tohohle tourerka s T-motorem 2.0 ... chvíli jsem s ním jezdil v Anglii - je to totiž strašná sranda, když nenápadně vypadající kombík napráší i trojkovej bavorákům!
No... nesmí to být M3, pochopitelně...
-
- Kontaktovat uživatele:
P.S.: a na tu ženu je nejlepší metoda - prostě ji nesledovat ani po očku!
Nemylsím to špatně... když nebudeš koukat a budeš si užívat srazu, tak se nemá proč kyselit - a nějakou zábavu si najde!
Vždyť takových je tam víc, co se nudí...
Ale předpokládám, že Ty s ní někdy jdeš zase třeba na módní přehlídku... aby se to vyrovnalo.
Tam si najdeš nějakou zábavu zas Ty...
Nemylsím to špatně... když nebudeš koukat a budeš si užívat srazu, tak se nemá proč kyselit - a nějakou zábavu si najde!
Vždyť takových je tam víc, co se nudí...
Ale předpokládám, že Ty s ní někdy jdeš zase třeba na módní přehlídku... aby se to vyrovnalo.
Tam si najdeš nějakou zábavu zas Ty...
-
- Kontaktovat uživatele:
No nic... zavřete oči - odcházím... marodit se má v posteli, no ne?