POZOR! Další Roversraz bude v Jičíně 10.5. v 10:00. POZOR!
- Roman620ti
No tak jsem se také zaregistroval Musim na noční, tak to dodělám příště...zabak píše:Vážené kolegyně a kolegové. Ještě jsem zapomněl, že je možno i hlásit svoji účast na jičínském Roversrazu dne 10.5. 2008 na stránkách ROVER-Club.net ,aby se vědělo kolik vozů se asi zúčastní. Mrkněte tam a přihlašte se.
2x Rover 620ti
- Rohlik
- Kontaktovat uživatele:
Krásně se to rozjelo... Abychom si to ujasnili. Nejjistější je, že budeme od 14:00 na náměstí v Jičíně. Kde se sejdeme předtim a kam potom, zatím neni jasné. Chtělo by to nějaké návrhy a pak o nich třeba hlasovat. Navrhoval bych sejít se dopoledne někde poblíž hradu Kost, od 14:00 Jičín - náměstí a pak se přesunout na bowling. Welinka měla ještě návrh s tim letištěm - to by se mi taky moc líbilo, ale tam by to chtělo na dýl a nějak mi to nezapadne do toho 10.5. Nenecháme letiště třeba na podzim? Vzal bych třeba trochu inspirace z klubu Alfa Romeo - jarní sraz s názvem "ROVER TOUR 2008" a podzimní "ROVER CUP 2008" (zaměřen na soutěže-jízda zručnosti,sprint atd...). Samozřejmě mezitím nějaké menší srazíky vítány. Co vy na to bando?
-
- Kontaktovat uživatele:
Všechno je to hezky........ale......
Zdravím všechny! Srázek-super nápad, lokalita-parádní. Program? Spíše mi to začíná připomínat programovou obdobu Lednice! Zvláště po tvrzení Žabáka "dáme sraz na náměstí a pak si každý může jezdit po okolí jak bude chtít".
Kdo tam byl, určitě mi dá za pravdu. Chtělo by to změnu a koncepci s jasným programem.......schopných lidí je tu víc než dost, tak proč stavět takovou akci na pochybném základu od organizátora typu "plno řečí, nikde nic" ....... [/b]
Kdo tam byl, určitě mi dá za pravdu. Chtělo by to změnu a koncepci s jasným programem.......schopných lidí je tu víc než dost, tak proč stavět takovou akci na pochybném základu od organizátora typu "plno řečí, nikde nic" ....... [/b]
Myslím, že Jeytee psal, že má fanglu se znakem ROVER. Mohl by ju vzít a být v čele kolony při vjezdu na náměstí, to by byla paráda .
A z amplionu by mohlo znít Mull of Kintyre http://www.youtube.com/watch?v=mzs5aOYr8B4
A z amplionu by mohlo znít Mull of Kintyre http://www.youtube.com/watch?v=mzs5aOYr8B4
-
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď ,,Mildovi". Zdravím Tě Mildo. Určitě se nepleteš že Ti sraz začíná připomínat ten lednický. Opakuju se....Hlavní den je 10.5. a jezděním po okolí jsem myslel ,,OSTATNÍ VÍKENDOVÉ DNY - MIMO DEN SRAZU". Srovnáváš to s obdobou srazu v Lednici. Lednického srazu jsem se účastnil a mimo dny srazu jsem si sám jezdil po okolí a celý pobyt se mi líbil. Píšeš, že schopných lidí je tu dost, tak si Tě dovolím citovat:-,,proč stavět takovou akci na pochybném základu - plno řečí, nikde nic". Za organizátora lednického srazu jsem se nepovažoval a ani teď u jičínského se nepovažuju, byl to ode mne jen ,,počáteční impulz", který se náhodou chytil. Velice rád přenechám iniciativu s obstaráváním toho jičínského srazu komukoliv. Díky kolego, že jsi mi ,,otevřel oči".
-
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď Žabákovi: Hezký večer Žabáku a o to tady přece de, neboť taková paráda potřebuje organizátora a jestli tady těm lidem se tu poví jo přijeďte bude to super, všechno zařízený, tak oni se Vás po 2 hodinách stání na tom náměstí začnou ptát a co bude dál? Oba se shodneme na tom, že organizace je potřebná a když se jedná o akci takového rozsahu víc než nutná. Proto bychom se měli poučit z chyb a dát tomu nějakou podobu a ne další sraz iniciovat ve stejném "duchu".
-
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď Mildovi.
Zdravím Tě kolego. Je vidět, že nečteš moc naše stránky, protože kdybys je pročítal pečlivěji, myslím i na ROVER-Club.net(u), tak jsi se mohl dočíst, že sraz by byl podporován UNIPARTEM. (Angličan, Welinka atd.) Takže o nějaký program by bylo postaráno. Navíc se tu lidi už vyjadřují o případných akcích a dávají různé návrhy. ,,A o tom to je......"
Zdravím Tě kolego. Je vidět, že nečteš moc naše stránky, protože kdybys je pročítal pečlivěji, myslím i na ROVER-Club.net(u), tak jsi se mohl dočíst, že sraz by byl podporován UNIPARTEM. (Angličan, Welinka atd.) Takže o nějaký program by bylo postaráno. Navíc se tu lidi už vyjadřují o případných akcích a dávají různé návrhy. ,,A o tom to je......"
- Roman620ti
No já si myslím, že když budem ve 14hodin na náměstí, tak než stihnem pořádně prohlédnout všechny zůčasněné vozy a řádně pokecat bude tma . Myslím, že by to takhle stačilo, zvlášť když bude další zpestření ještě před Jíčínem. Hodně se povídá a když jde do tuhého, nikdo už organizátora dělat nechce. Díky moc Žabákovi
2x Rover 620ti
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Achych...copak je to tu za atmosféru?? Sraz se koná za 3měsíce a fous..přislíbila jsem organizaci,vše se dá propojit...jen nemám toliko času ale jak jsem slíbila,dnes vyjíždím na výlet..vše pozjistit,doupřesnit..přidám určitě pár fotek.. kolegu Žabákovi patří velký dík za všechnu starost!!! a tak slova typu "když jde do tuhého nikdo organizaci dělat nechce" nejsou na místě. Nebo je tu snad někdo kdo by se chtěl UJMOUT ORGANIZACE? dělám co můžu Pravdou je že Lednice nebyla organizovaná, Mechwarrior ví! Snažili jsme se do poslední chvíle o aspoň trochu organizaci,zajistit ubytování,oběd..ale členové nereagovali..tudíž jsme se ubytovali a program udělali podle svého.. Hlavu vzhůru! Jestli něco opravdu nesnesu,jsou to pesimistické řeči ještě před akcí Tak,uzavírám řeč a vydávám se bádat! Ještě chci podotknout..každý sraz má svoje! Lednice,Maďarsko..každý sraz byl krásný..ale čím více srazů,tím více inspirace pro vychytání mušek Všem krásnou sluníčkovou sobotu přeji!
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny kolegyně a kolegy. Sám za sebe mohu říci, že to logo je fakt zdařilé. Jinak kolegyně Welinko k ,,atmosféře".... Atmosféra je tu ta pravá ,,správná", začíná se debata a je jasné, že 100 lidí 100 názorů a tak to vlasně má i být. Hlavně, abychom se sešli a podebatovali o svých miláčcích Roverech. Někdo se bude rád účastnit třeba bowlingu, jiný by rád viděl třeba ,,banánové tanečnice" na molu a nám se ženou bude stačit, když se potkáme se ,,starými známými" s kterými jsme se seznámili na předešlých srazech. Je jisté, že se pořadatel (určitě jste to již sama poznala na vlastí kůži) vždycky všem ,,nezavděčí" a pokud se s tím vědomím do akce pouštíte, nebudete zklamána. Takže, - ať se nám všem ten srazík líbí.