Ty jo Sajfi! Tak takova prihoda mne mrzi a chapu tve zklamani.... Mysleli jsme na tebe a rikali si kdepak jsi.... Velika skoda, ale tak hlavne ze jsi nezadrel motor. No, treba te to bude motivovat k tomu za nama dojet na nektery z podzimnich srazu

Ja musim konstatovat jednu vec - Karle, mel jsi pravdu ze su vul, ze jsem nejel zavod

Ja totiz nikdy na okruhu volne nejezdil a ani jsem netusil, jak je to navikove a jaka to je s Kupeckem sranda. Ja su takovy ptak!!! Beeeeee..... Ale je to vyzva pro pristi rok a hodne velka.
Pomalicku mne zacina mrzet to, ze tu 1,6ku vyndam ven... Podarilo se mi ji rozjezdit luxusne a s 15" to vali neuveritelne.... Akorat ze se zimakama na okruhu to je tezke, kdyz to hrabe aj na dvojku a ze zatacek jsem se nebyl schopny vyhrabat ven. Kdyz jsem videl na Johnyho TIcku co dela se skvelym autem skvele obuti, budu musel zvazit zakoupeni slicku

Takze pro pristi rok velke plany... 1,8ku tam zkusim dat, ale papiry budu resit az to trosku zajedu, abych mel jistotu, ze se nebudu vracet na 1,6. Trosku poladit podvozek se kterym su ale nad miru spokojeny - citelny a kdyz se chce, tak se mu da prikazat pretacivost.... At zijou standardni pruziny

Taky mi udelalo velkou radost zajem o Kupecko u lidi i z minikarske sceny.... Dosel za mnou jakysi polak a basnil o tom, jak to bylo auto snu z klukovskych let a hrozne se vyptaval jestli mam verzi s TIckem.... Pak jak jsem cekal, spousta lidi, kdyz jsem kolem projel i na okruhu, vykrikovalo prekvapenim, ze pry nevedeli, ze je tu i bavorak

Sam se na tu sexy prdylku Kupecka kolkrat nemuzu vynadivat

Je fakt, ze navoskovani mu moooc pomohlo, jen ten predni naraznik to kazi.
Dekuji vsem, predevsim Chamovi s Austinem za uuuuzasny den. Uz ted se moc tesim na dalsi rok, i na vas kluci

Rad jsem se poznal s tebou Johny a Miro

... Maxi prosim pozdravuj sefika, co to temer vsem absolutne nandal s krasnou Evo X.... Se vsema jsem se rad potkal

.... Abych nezapomnel, potesilo mne i opetovne setkani s klukama Skubnikama a jejich monstr Innocenti overpowered by K-Series VVC
..... Fotky dodam hned, jak se vratim z hor