Austin: diky za info.
Ovsem trochu jsem doufal ze se k tomu konecne postavi, vezme za to zodpovednost a vyjadreni napise ale na druhou stranu utek od problemu je jeji styl.
Tommi_82: Pletes se, nejde mi o to aby sem prestala chodit, to ji prece nikdo nenakazuje, lidi cekali vyjadreni a to ze se k tomu nejak postavi, nedockali se. Takze se k tomu musi vyjadrit sami clenove a cinovnici klubu, coz ale diky neaktivite teto diskuze prispelo asi nejen k me obave ze se vse nechava vysumet.
Mezi nami, neverim ze Welinka nema kompletni prepis cele tehle diskuze
to all:
Rikate si ze do toho porad reju ale jsem proste typ cloveka co kdyz mu neco vadi tak si rekne svuj nazor, kor dnes kdy vetsina lidi nejen diky politikum strka pred problemy ktere se jich prilis netykaji hlavu do pisku a rikaj si "Kdyz nejde o zivot jde o hovno".
Welinka ma to nestesti ze se mnou mela problemy uz driv takze to vypada ze si to ted narame uzivam a tesim se az ji sesadite, neni to tak.
Byly doby kdy jsem se s ni kamosil, tak jako vetsina z vas ale postupne jsem nebyval dojmu ze neni vse uplne v poradku a dostal jsem se do faze kdy jsem citil ze se casto jedna o jeji manipulaci s lidma, tzn i se mnou. Nikdy ovsem nic nebylo tak zasadni jako vase kauzy ohledne nevracenych penez, ikdyz obcas se ke me dostaly ruzne drobne ne prilis "košer" kauzy.
Opetovne jsem ji naletel v a po Českým Ráji kdy jsem stále ještě netušil o vašich kauzach s penezi a kdy ona jelikoz prisla o spoustu z vas tak hledala dalsi nove spojence a byla natolik splachovaci ze se pokusila na svou stranu dostat me a moji pritelkyni Ivetku. Na chvili jsem ji uveril, moje blbost.
Ivet zustala neutralni, nechal jsem to na ni at se rozhodne a netrvalo ji dlouho aby dospela k nazoru ze ji jako cloveku neni pomoci, ikdyz se ji pomoci pokusila.
Jak jsem napsal, Welinka je nemocna nejen na tele ale i na dusi a za tim si stojim, zneuziva sve nebo svych nemoci k manipulaci s lidma a k lidskemu soucitu k ni. Pritom by stacilo jen se k lidem chovat fer, napsat a rict jim na rovinu ze ji ted neni dobre, ze si toho na sebe navalila moc a ze to nezvlada. Bohuzel, je pro ni jednodussi od problemu utect a tim si sama podrezat vetev Roverclubu.cz.
Verim ze ji neslo o to nekoho sproste okrast, jen proste to managersky nezvladla a pak se to na ni sesypalo.
Dokud ji ale tohle vsechno nedojde, neni ji pomoci a sama se totalne vyradi z teto komunity kterou miluje stejne jako spousta z nas.
Jedno je ale jisté, ikdyby to Welince vsechno doslo, vsem se omluvila a vratila vse doporadku tak se stala nespolehlivou a pro spoustu z nas neprijatelnou osobou ve vedeni klubu (podotýkám že POUZE vlastní vinou) a pokud to sama neudělá tak by měla být zbavena všech funkcí na klubu a mela by se stát řadovým členem, pokud nechceme aby nám odcházeli členové.
Takže i za me, neni protreba dalsiho pranyre, odrovnala se sama, ted jen pockam na Austina a jeho skrytou roverclub.cz bunku ktera neco chysta
..verim ze se vse uz dotahne do konce a budem moct dal byt pohodovou komunitou co ma rada tuhle originalni a skvelou znacku
PS:...ne opravdu nemám zájem být ve vedení, v administraci, ci moderatorem roverclubu.cz, buďte v klidu