Sraz MG/ROVER Rajhrad 2010
- Roman620ti
Re: Sraz MG/ROVER Rajhrad 2010
Já neměl čas čekat, než se ten motoráček rozjede , tam nebudu čekat až začne pršet Sem měl v tu chvíli chuť ještě z vokna zařvat ať dou s tím do pr*dele No cesta to byla hrozná, když si ještě vzpomenu na toho vola, jak lepil silnicí tím bordelem a kamínkama, díky tomu šustění v podběhách sem měl nepravidelný chod srdce Ještě že na konci této štreky čekal hodný Zakar a 5l MTF-94
2x Rover 620ti
-
- Kontaktovat uživatele:
pět litrů, to máš i do friťáku?????
Zdravím ... letos konečně dorazim i ja .. tešim se a zrovna se hlasim i na přespani
Napiš Dědulovi, on zajišťuje nocleh.
- Roman620ti
2.3l pro stříbrnýho, 2.3l pro červenýho, 0,4l na sklad Už sem byl bezradný, do nový převodovky sem nechtěl lejt žádný sr*ačky a když sem našel, že kolega Zakar má ten originální olej, hned sem mu volal a byl moc rád, že sem si mohl hnedka přijet. No a rovnou sem vyměnil olej i v červeným, rpotže luxusní převodovku musí bejt pěkná makačka sehnat, naštěstí měl Mirek tu skoro novou skladem, ale te´d už by to byl oříšekTommi_82 píše:pět litrů, to máš i do friťáku?????
2x Rover 620ti
Kurnik ja se tak tesim.... uz aby byl pristi vikend
No já taky jako pes... akorát se omlouvám všem, který jsem burcoval s přenocováním..
nakonec budu muset jet ještě v sobotu domů... v neděli ráno musim jet makat k rodičům...
tak snad nás počasí až tolik nezradí.. ale nečekám krasavec jako u předchozích ročníků...
nakonec budu muset jet ještě v sobotu domů... v neděli ráno musim jet makat k rodičům...
tak snad nás počasí až tolik nezradí.. ale nečekám krasavec jako u předchozích ročníků...
Co blbnes?! Makat v nedelu? Tak rodicum vzkaz, ze v nedelu sa na Morave nemaka, ze te z tama nepusti
To je prostě zákon padajícího h...a v pátek tchýně svatba.. a v neděli makačka... doufám, že si tu sobotu pořádně vychutnám
jediný z čeho mám strach je ta túřička.. jak to zvládne naše malá... nerad bych jí celou cestu nosil... jestli nemám donést
ještě golfky ze sklepa
jediný z čeho mám strach je ta túřička.. jak to zvládne naše malá... nerad bych jí celou cestu nosil... jestli nemám donést
ještě golfky ze sklepa
KEKSINE: když jseš zrovna tady ... jaká je cesta na tý prochajdě ? trnitá nebo se to dá ?
Normál silnica a pak polňačka, ale bez děr. S kočárem bez problému.
Doporučuju si vzít teplejší oblečení. Oskar občas vyleze, ale jinak je kosa.
Tak k dnesnimu dni je na http://www.rover-club.net registrovano na sraz:
17 aut a 37 lidí
8x Rover 75
1x MG ZT-T
2x MG ZR
1x Rover 25
4x Rover 200
1x Rover 600
17 aut a 37 lidí
8x Rover 75
1x MG ZT-T
2x MG ZR
1x Rover 25
4x Rover 200
1x Rover 600
- Roman620ti
Hm...zatím teda žádná sláva, snad přijede i Zakar se svou zelenou leštěnkou R600 Snad bude pěkný počasí...
2x Rover 620ti
- Roman620ti
Šmankote, vono to je až někde za Brnem, no to pojedu 2,5 hodiny, tak to bych tam mohl bejt kolem 14-15h. Snad tu sobotu nebudu muset jít do práce a nebo se tam jen otočím na pár minut, jestli někoho ještě stihnu z toho mlejna. jenže to by muselo bejt fakt hezky, aby to mělo smysl projet se...
2x Rover 620ti