I. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK 9.-10. 7. 2011
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: I. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK 9.-10. 7. 2011
Začínáme se chystat a vyrážíme aspoň dnes, naviděnou.
Pane Prezidente a ostatní organizátoři. Sraz byl betelnej, počasí bez mráčku, škopek (pivo) lahodnej, lidi prima a tvargle famózní. V Olomouci Japonci nevěděli co mají fotit, jestli orloj, nebo kolonu Roverů a MG .
Díky, díky, díky za krásný den.
Díky, díky, díky za krásný den.
i kdyz jsem jenom nakoukl bohuzel....ale dle toho ce jsem videl musim rict,ze bravurne pripraveny srazek...
takze doufam,ze zase za rok ....
takze doufam,ze zase za rok ....
-peace and love-
-
- Kontaktovat uživatele:
Vážení přátelé chtěl bych vám všem poděkovat za účast na tomto srazu a doufám že jste byli spokojeni. My jsme teď právě dorazili domů ahned pročítám ohlasy na webu a jsem rád že se vám sraz líbil. Pokud to bude možné tak se již teď těšíme na sraz číslo2. Byl to pro nás první sraz takže se určitě dá co zlepšovat takže pár maličkostí které se snad vyskytly nám prominete. Ještě jednou děkujeme a těšíme se na další setkání. Prezident Jarda 26 a paní prezidentová a hlavně náš velký pomocník Mirda a i ostatní kteří aspoň troškou pomohli organizovat tento sraz. Vševny tímto zdravím a doufám že jste se v pořádku vrátili do svých domovů.
Bylo to moc fajn a myslím, že to bylo organizačně na jedničku . . . pěkně jsme si to užili, počasí vyšlo , krky opálené z "bezstřechy" a po návratu si na večeři dali syrečky - naprostá spokojenost, díky . . . Tom a Inka + Stinky, ta byla taky velice spokojená
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná
Taky bych chtěl poděkovat pořadatelům za bezchybnou organizaci a parádní sraz.
Fotky jsou zde: http://rezna1.rajce.idnes.cz/9.7.2011_Tvaruzek
Fotky jsou zde: http://rezna1.rajce.idnes.cz/9.7.2011_Tvaruzek
Rover 416 . Rover 75 2.0 CDT
-
- Kontaktovat uživatele:
Mirdo, Jardo, a všichni kteří jste dojeli i dnes nebo neodjeli, bylo to super! Díky!
- konopaslik
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme doma, dokonce jsme ještě stihli sedmiminutovou prohlídku Veteran Areny v Olmiku. Tož zas někdy někde.
pražáci.
pražáci.
Od 4. 9. 2008 Sir Jersey: 75 Tourer 2.5l 2004
Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998
Do 15. 1. 2009 Sir Sartre: 420 SDi 2.0l 1998
Bylo to moc fajn.Škoda že nám nevyšla i sobota, muselo to být parádní.Ale i v neděli to bylo super,i když s omladinou to moc nešlo.Byli pořád nedočkaví na zoo.Těšíme se na další.
Hraničáci
Hraničáci
Š105,120,Forman SL,Felicie 1,9,Fiat Uno,Ford Puma1,7,Rover 75 1,8, Rover 75 2,0 CDT Tourer https://www.spritmonitor.de/en/detail/566536.html
Land Rover Discovery 3 TDV6
Ahoj všem! Fotečky od nováčka najdete u sousedů na http://www.rover-club.net/events_join.p ... ent_images
Děkuji tímto prezidentskému páru a Mirdovi za super sraz, který byl náš první a který nám tím nasadil laťku hóóóódně vysoko. Odkrajujeme plátky z velké hmoty ( bývala kousky syrečků, ale roztekla se a znovu spojila ) a vzpomínáme, jak nám bylo dobře. Těšíme se na další sraz a všechny milé lidi Paní prezidentová jen zářila, Tommi poradil a pomohl, Mirda je chodící google a s vámi všemi je super zábava. Děkujeme!!!
Pavla s rodinou
Děkuji tímto prezidentskému páru a Mirdovi za super sraz, který byl náš první a který nám tím nasadil laťku hóóóódně vysoko. Odkrajujeme plátky z velké hmoty ( bývala kousky syrečků, ale roztekla se a znovu spojila ) a vzpomínáme, jak nám bylo dobře. Těšíme se na další sraz a všechny milé lidi Paní prezidentová jen zářila, Tommi poradil a pomohl, Mirda je chodící google a s vámi všemi je super zábava. Děkujeme!!!
Pavla s rodinou
-
- Kontaktovat uživatele:
Shaw: stejně mě nejvíc pobavilo jak jsem furt čuměl na vaše auto a říkal si: kua já to auto znám, já to auto znám, dyť má nálepky co prodával Honza v Kněžmostě(nebo jak se to tam jmenovalo) na letišti a přitom jsem si vás z tama vůbec nevybavoval. Teprve jak jsi řekl že to je 1.8 bez turba a máš ho od jara mi to docvaklo.. Tak ať vám koráb dobře slouží!
Pavli: Pochvala potešila.
tak to byl můj první sraz s prvním roverem byla to krásná sobota, počasí jako na objednávku, syrečky to přežily a dokonce si je ještě mohu nechat více uležet (správná volba při této teplotě byly jasně ty syrečky bez díry ) takhle krásně jsem si už dlouho neodpočinul, jako právě v sobotu. Furt člověk někam spěchá či utíká, ale takhle jen tak se projet Roverem po krásách Hané, to málokdo zažije.
Děkuji za vše, bylo mi potěšením a ctí se se všema setkat, byl to moc krásný sraz, koláčky výborné a litovel chutná
Ještě prozradím, že do naší rodiny přibude jedna 25 a to již tuto sobotu... krapet se nám to v Boršově rozrůstá
P.S. po doprovození Maxe na kruháč v Moravské Třebové jsem se po chvíli vydal směr Pastviny.. a ejhle kohopak to potkám ve vedlejší vesnici... fialová 214... tak jsem se poslušně za ni zavěsil a potěšen ji doprovodil až do Lanškrouna a tak jsem si ten sraz trochu natáhl
Děkuji za vše, bylo mi potěšením a ctí se se všema setkat, byl to moc krásný sraz, koláčky výborné a litovel chutná
Ještě prozradím, že do naší rodiny přibude jedna 25 a to již tuto sobotu... krapet se nám to v Boršově rozrůstá
P.S. po doprovození Maxe na kruháč v Moravské Třebové jsem se po chvíli vydal směr Pastviny.. a ejhle kohopak to potkám ve vedlejší vesnici... fialová 214... tak jsem se poslušně za ni zavěsil a potěšen ji doprovodil až do Lanškrouna a tak jsem si ten sraz trochu natáhl
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Jo,jo je to ten roverixův,ještě mám u něj nějaké těsnění do dveří, ale to už jsou jenom maličkostiTommi_82 píše:Shaw: stejně mě nejvíc pobavilo jak jsem furt čuměl na vaše auto a říkal si: kua já to auto znám, já to auto znám, dyť má nálepky co prodával Honza v Kněžmostě(nebo jak se to tam jmenovalo) na letišti a přitom jsem si vás z tama vůbec nevybavoval. Teprve jak jsi řekl že to je 1.8 bez turba a máš ho od jara mi to docvaklo.. Tak ať vám koráb dobře slouží!
Š105,120,Forman SL,Felicie 1,9,Fiat Uno,Ford Puma1,7,Rover 75 1,8, Rover 75 2,0 CDT Tourer https://www.spritmonitor.de/en/detail/566536.html