2. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK.19.-20.5.2012
Re: 2. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK.19.-20.5.2012
... ano, lokalni TV zrejme pozvala maminka Mirdy (ted nevim jestli neni nejaky mistni funkcionar)... nikdo o tom nevedel. Pan chtel, aby mu neco rekl Mirda, ale ten nechtel (mozna mu to mamca zakazala - ze pry neni vyrecny ) ... bylo to v momente, kdyz jsem sel pro cosi do auta a vsici byli v restauraci. Pan docela zklamany, ze se nic nedozvedel odchazel, ja si toho vsiml a oslovil ho ze jestli nechce nejake info... myslel jsem, ze mu bude stacit jen rict par slov mimo kameru, ale chtel si me tocit a ze to sestriha.... bohuzel to sestrihal tak, ze to vypada jak kdybych pet minut mlel v kuse.... nicmene vystrihal v podstate jen svoje otazky a z toho co jsem rekl, nevystrihal skoro nic .... mi je to celkem sumak, nemam zajem o to byt medialni hvezda, slo mi opravdu jen o propagaci klubu - jak jsme na srazu zjistili, porad jsou v CR lide, kteri maji roverky zakoupene jako nove a jsou bezradni z toho, ze nevedi kam s nema jezdit do servisu. Zjisteni toho, ze v CR existuje skupina lidi, kteri temto autum rozumi a dokazi pomoct, je dostava doslova do euforie. To je pro nas dukaz toho, ze mirna a nevtirava propagace je potreba...
.... ale to tu chapou skoro vsichni, ze? Takze jeste jednou dekuji za podporu... i pro mne je to cenna zkusenost.
.... ale to tu chapou skoro vsichni, ze? Takze jeste jednou dekuji za podporu... i pro mne je to cenna zkusenost.
Díky za výtku,ale Trunda snad pochopil,že to nebyla kritika.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
... neboj.... uz te nejaky ten patek znam
-
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to velmi dobré vystoupení a předvedení Rover clubu. Díky za to.
Zdravím.Trunda píše:....... ale to tu chapou skoro vsichni, ze? Takze jeste jednou dekuji za podporu... i pro mne je to cenna zkusenost.
Já tam sice nebyl, ale ten rozhovor je naprosto v pohodě.
Jako nestranný divák s tím nemám žádný problém. Ano, jsou tam jisté nedostatky, ale je nutno vzít v potaz, že každý nemá ten dar mluvit k lidem a mluvit spatra je mnohdy zatraceně těžké.
Dotazovaný sdělil, co se po něm chtělo, to stačí.
Celkově z toho mám dobrý dojem.
Akorát ten reportér mohl klidně kamerou zabrat více z těch aut, bylo to všechno tak nějak "z dálky" a vůbec to bylo tak nějak obrazově odfláknuté
P.S.: A jestli mohu řečníkovi(ům) do budoucna něco poradit....- pokud to jde, tak si předem připravit nějaké odrazové body, aby to mělo větší důraz; a taky líp vypadá, když je při rozhovoru přítomno víc lidí, i když může mluvit jen jeden...
A pokud to lze, tak zkusit zapózovat s autama, lidma, prostě jakkoliv, aby divák nabyl dojmu, že je tam frmol (tohle video působí hodně prázdně- co naplat, že byli všichni na obědě, diváka to nezajímá). Co jsem viděl z různých jiných srazů, tak hodně dobře vypadají záběry příjíždivších a odjíždivších vozidel (i kdyby se to mělo pro tu scénu jen sehrát).
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Diky Pitrs
.... jasan ze kdybych o tom vedel, tak bych si nejake body pripravil a popravde trosku mi to vadilo, ze jsem v tom spechu nemel moznost si to promyslet. Proste to bylo takove narychlo - on spechal domu, ja na obed (ackoli obsluha byla tak priserna, ze za tu dalsi hodinku cekani na jidlo bych mu klidne popovidal o kazdem aute zvlast ) .... mozna ze pan necekal, ze mu budu souvisle neco povidat a ze to bude relativne pouzitelne Nejak si mne postavil a uz tocil... s tim pohledem na auta mas pravdu. Taky mi prijde ze to kompozicne trosku nezvladl.... auta jsou zabrana z pulky a je to takove zmatene ..... na druhou stranu, kamera okolo aut vyzaduje nemale zkusenosti a onen pan je urcite nemel. Proste je potreba to nebrat tak svetoborne - prece jen to video videlo par obyvatel Litovle a rychlo upadne v zapomneni
.... jasan ze kdybych o tom vedel, tak bych si nejake body pripravil a popravde trosku mi to vadilo, ze jsem v tom spechu nemel moznost si to promyslet. Proste to bylo takove narychlo - on spechal domu, ja na obed (ackoli obsluha byla tak priserna, ze za tu dalsi hodinku cekani na jidlo bych mu klidne popovidal o kazdem aute zvlast ) .... mozna ze pan necekal, ze mu budu souvisle neco povidat a ze to bude relativne pouzitelne Nejak si mne postavil a uz tocil... s tim pohledem na auta mas pravdu. Taky mi prijde ze to kompozicne trosku nezvladl.... auta jsou zabrana z pulky a je to takove zmatene ..... na druhou stranu, kamera okolo aut vyzaduje nemale zkusenosti a onen pan je urcite nemel. Proste je potreba to nebrat tak svetoborne - prece jen to video videlo par obyvatel Litovle a rychlo upadne v zapomneni
Odpovědi chápu.
Ani to neberu nijak světoborně, ty byla spíše kritika toho reportéra- ale i tak vidíš, že se naskytne něco, co nečekáš....takže do budoucna, až budete něco pořádat, tak zkuste preventivně kontaktovat místní média (televize, zpravodaj)- z jejich strany může být i hodně velký zájem
Nesouhlasím s tvrzením, že nevtíravá reklama je potřeba- právěže ta vlezlost je někdy klíčová. Nemám na mysli nějakou masovou celostátní propagaci, prostě chci říct, že je dobré na sebe nezvykle hlasitěji upozornit. Ty automobily a jejich majitelé si to zaslouží.
Ani to neberu nijak světoborně, ty byla spíše kritika toho reportéra- ale i tak vidíš, že se naskytne něco, co nečekáš....takže do budoucna, až budete něco pořádat, tak zkuste preventivně kontaktovat místní média (televize, zpravodaj)- z jejich strany může být i hodně velký zájem
Nesouhlasím s tvrzením, že nevtíravá reklama je potřeba- právěže ta vlezlost je někdy klíčová. Nemám na mysli nějakou masovou celostátní propagaci, prostě chci říct, že je dobré na sebe nezvykle hlasitěji upozornit. Ty automobily a jejich majitelé si to zaslouží.
.... asi mas zkusenosti, coz je skvele.... jako klub nemame zatim stanoveny nejaky akcni plan, nejakou strategii a popravde si myslim, ze nikdy ani nebudeme chtit vyuzivat vsechny moznosti medialni i nemedialni propagace... prece jen charakter klubu byl vzdy spis takovy, ze se jednalo o spolecenstvi lidi, kteri si sem nasli svoji nenucenou cesticku a na druhou stranu nebylo nic, co by je tu nasilim drzelo... a v tomto duchu budeme chtit pokracovat. I z tohoto duvodu jsme zrusili clenstvi v Autoklubu CR, kterezto neprinaselo nic, co by nam pomohlo, spis naopak...
Samozrejme ze vime o vsech moznych zpusobech jak se prezentovat, ale zatim to nepovazujeme za nutne toho vyuzivat... toto video bylo opravdu nechystane, necekane, ale prilezitost se vyuzila...
... nicmene jakekoli podnety jsou vitane
Samozrejme ze vime o vsech moznych zpusobech jak se prezentovat, ale zatim to nepovazujeme za nutne toho vyuzivat... toto video bylo opravdu nechystane, necekane, ale prilezitost se vyuzila...
... nicmene jakekoli podnety jsou vitane
OK, beru