Pokud se tam jedeš jen kouknout, tak jo. Ale pokud chceš jet na výsledek, tak s RRC nemáš šanci. Tahle akce je hodně o rychlosti, žádné kochání. To mi třeba v propozicích chybí, nějaká zmínka, že to je na fofr.Range Rover píše:Nicméně bych na akci asi jel s RRC...
Za mě ano, Capri je produktem britského Fordu, takže bych to vnímal jako anglické auto.Range Rover píše:A ještě se zeptám - Považujete Ford Capri za britské auto? Geneticky asi jo, ale to moje bylo vyrobené v D vlastně jako všechny z druhé půlky doby výroby? Jak to cítíte?
Referencni cas je stanoven podle platnych predpisu, takze se nejedna o zadny zavod, je to orientacni rally.Range Rover píše:Aha, myslel jsem že to je o pohodě, takový cruising, netušil jsem že to je nějaký silniční závod... to mně trochu odradilo, zásadně nezávodím, už vůbec ne za provozu na silnici a mám nulové ambice si něco s někým poměřovat.
A mimochodem Range Rover je moje asi nejdynamičtější auto, ta upravená 4.6V8 jede opravdu hezky.
Tak teď teda nevim...
No jak uz z nazvu plyne, nebude se jednat ciste jen o anglicaky, v pripade fordu zalezi jak se k tomu postavi majitel, na ktere strane bude chtit stat.Range Rover píše: A ještě se zeptám - Považujete Ford Capri za britské auto? Geneticky asi jo, ale to moje bylo vyrobené v D vlastně jako všechny z druhé půlky doby výroby? Jak to cítíte?