XII Olomoucký tvarůžek 18.6.2022 Litovel.
-
- Kontaktovat uživatele:
XII Olomoucký tvarůžek 18.6.2022 Litovel.
Vážení přátelé,
dovoluji si Vás pozvat na konání XII. ročníku Olomoucký tvarůžek, který se koná 18.6.2022 v Litovli na nám. Přemysla Otakara.
PROGRAM SRAZU
- Začátek 9,00-10,00 na náměstí.
- 10 - 11 hod. volný program, prohlídka našich miláčků.
- 11 - 12,45 hod. oběd- restaurace na náměstí.
- 12,45 hod. odjezd spanilou jízdou na prohlídku Javoříčských jeskyní.
- 14,20 hod. prohlídka jeskyní.
MENU: Cena 169,-
Polévka - Hov. vývar s knedlíčky
1) hov. pečeně, jasmínová rýže
2) vepřová kotleta,tvarůžkový tatarák, šťouchané brambory.
3)kuřecí steak s parmazánem, pečené brambory.
Javoříčské jeskyně:
- Trasa 1 - 40 minut vstupné plné 170,- důchodci 140,-
- Trasa 2 -60 minut vstupné plné 190,- důchodci 160,-
Každý platí trasu kterou si vybere.
Z parkoviště trvá cesta do jeskyní asi 20 minut, malé stoupání. Samozřejmě je potřeba se na prohlídku patřičně obléknout!!!
Po prohlídce bude sraz ukončen.
UPOZORNĚNÍ: Jídlo je třeba nahlásit do 13.6.2022. Prosím o vyplnění registrace!!!!
>>> REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ <<<
Při příjezdu budeme vybírat poplatek 50,- Kč na náklady spojené s organizací srazu.
Předem děkuji za účast a už se na Vás těším.
Jarda
dovoluji si Vás pozvat na konání XII. ročníku Olomoucký tvarůžek, který se koná 18.6.2022 v Litovli na nám. Přemysla Otakara.
PROGRAM SRAZU
- Začátek 9,00-10,00 na náměstí.
- 10 - 11 hod. volný program, prohlídka našich miláčků.
- 11 - 12,45 hod. oběd- restaurace na náměstí.
- 12,45 hod. odjezd spanilou jízdou na prohlídku Javoříčských jeskyní.
- 14,20 hod. prohlídka jeskyní.
MENU: Cena 169,-
Polévka - Hov. vývar s knedlíčky
1) hov. pečeně, jasmínová rýže
2) vepřová kotleta,tvarůžkový tatarák, šťouchané brambory.
3)kuřecí steak s parmazánem, pečené brambory.
Javoříčské jeskyně:
- Trasa 1 - 40 minut vstupné plné 170,- důchodci 140,-
- Trasa 2 -60 minut vstupné plné 190,- důchodci 160,-
Každý platí trasu kterou si vybere.
Z parkoviště trvá cesta do jeskyní asi 20 minut, malé stoupání. Samozřejmě je potřeba se na prohlídku patřičně obléknout!!!
Po prohlídce bude sraz ukončen.
UPOZORNĚNÍ: Jídlo je třeba nahlásit do 13.6.2022. Prosím o vyplnění registrace!!!!
>>> REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ <<<
Při příjezdu budeme vybírat poplatek 50,- Kč na náklady spojené s organizací srazu.
Předem děkuji za účast a už se na Vás těším.
Jarda
Re: XII Olomoucký tvarůžek 18.6.2022 Litovel.
Himl hergot donevetr kruncajs element, mám pracovní víkend. Snad to půjde zařídit.
Zdravim a mám ten samý problém - pracovní víkend ale ať se propadnu do zapadního Německa jestli tady nebyl 3 měsice termin že se bude konat Tvarůžek 11.6.22 ??? Já jsem si na ten termín objednal i penzion - ten snad ještě stihnu zrušit bez pokuty ale musim dnes měl jsem ho od 10-12 .6 ?? No nic v pátek jedeme na Otvírák ten už snad termín neznění

Zdravím ještě jednou a doplnim mou předchozí zprávu ? Snažil jsem se vzít na 18.6 dovolenou ale bohužel vtomto termínu má dovolenou kolega z práce a jelikož můžeme mít volno jen jeden , tak se letošního Tvarůžku zůčastnit nemůžeme
Tak vám aspoň přeju ať se akce vydaří a máte hezké počasí

… no a nás ta změna termínu zachránila, jelikož se budeme moci dostavit
Už to vypadalo, že se letos nikde nepotkáme. Jen tedy nevím, ale asi se na parkovišti budeme muset držet bokem. Uvidíme, jestli se nějak nehecnem na dva Roverky 

Zdravím kolegy, tak na Tvarůžek snad s dcerou dorazíme, ale mám dotaz na organizátora. Bude možné objednat i jiné jídlo ? Z menu si bohužel vegetariánka nevybere. Jaroušku díky předem za info
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím přátelé a hned se také omlouvám za změnu termínu.Chtěl jsem dělat oběd v restauraci kde pořádám předvánoční večeře ale byl pro ně velký problém s obsluhou a také výběrem jídel. Z těchto důvodů jsem musel změnu provést a sraz udělat v Litovli.
Honzo samozřejmě je možnost si objednat jiné jídlo dle vlastního uvážení. Jarda.
Honzo samozřejmě je možnost si objednat jiné jídlo dle vlastního uvážení. Jarda.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V úvodním příspěvku je zveřejněn odkaz na registrační formulář: https://forms.gle/KZfTgnfbLXNovUUB9
-
- Kontaktovat uživatele:
Vážení přátelé Musím Vás trošku popostrčit jelikož se málo přihlašujete a čas neúprosně běží. Jak jsem zjistil tak zaregistroval se zatím jen Ondra.
Myslel jsem že bude větší zájem když už není prakticky žádné omezení. Vím že cena benzínu a nafta stále roste ale doufám že Vás to neodradí a rádi přijedete aby jsme se po dlouhé době zase viděli a potěšili se s kamarády. Tak Vás moc prosím začněte se registrovat. Bohužel registrace je nutná nejde to jinak organizovat. Děkuji za pochopení a doufám že se uvidíme v co největším počtu. Jarda.
Myslel jsem že bude větší zájem když už není prakticky žádné omezení. Vím že cena benzínu a nafta stále roste ale doufám že Vás to neodradí a rádi přijedete aby jsme se po dlouhé době zase viděli a potěšili se s kamarády. Tak Vás moc prosím začněte se registrovat. Bohužel registrace je nutná nejde to jinak organizovat. Děkuji za pochopení a doufám že se uvidíme v co největším počtu. Jarda.
Tak jsme se přihlásili, snad bude krásně, těšíme se.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hurá, hurá, nebudu tam sám

-
- Kontaktovat uživatele:
Vážení přátelé omlouvám se ale zapomněl jsem napsat že poplatek za sraz je stejný jako v předešlých ročnících a to 50,- kč
Děkuji za pochopení. Jarda.
Děkuji za pochopení. Jarda.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Doplněno do úvodního příspěvku.