MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
Vážení příznivci vozů Rover MG a i dalších značek britských vozů... oznamuji že další "ROVER" sraz se koná 9.5.2009 od cca 8:00 hodin na autodromu Most. Díky laskavé péči pana Petra Čermáka z Mostu(alias Čerta) je umožněna nejen společná jízda po mosteckém autodromu, za doprovodu bezpečnostních vozů,ale i cca hodinová jízda "zručnosti" po polygonu s doprovodem instruktorů... V setkání je zahrnuto a je samozřejmostí..parkování přímo v areálu autodromu, nadále v programu počítáme ještě s několika zábavnými akcemi (jízda v motokárách,možnost pohybu po areálu a shlédnutí zároveň probíhajících závodů motocyklů,..) ,v areálu bude zajištěn oběd formou cateringu,po programu na autodromu je zajištěno posezení s večeří (dle zájmu buď formou rautu anebo obsluhy) a samozřejmostí také ubytování(kde je zajištěno parkování s ostrahou).
Prosím o trpělivost, článek s detaily připravuji..nicméně už nyní je díky pestrosti programu jasné že toto setkání se neobejde bez přispění,byť minimální možnou částkou,všech zúčastněných..
Na všechny se moc těším!
Welinka
Prosím o trpělivost, článek s detaily připravuji..nicméně už nyní je díky pestrosti programu jasné že toto setkání se neobejde bez přispění,byť minimální možnou částkou,všech zúčastněných..
Na všechny se moc těším!
Welinka
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: MG Rover / British Cars Meeting AUTODROM MOST 9.5.2009
Týbrďo, musím uznat že to vypadá doost zajímavě, snad se sejdem v hojném počtu.
Co dodat .
Už je květen ?
Už je květen ?
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, vypada to skvele
- Skeeve
- Kontaktovat uživatele:
Rad prijedu, pokud budu mit jiz s cim...
______
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
Skeeve
dead Rover 825 SD
live Rover 220 sd
-
- Kontaktovat uživatele:
Most je pekelně daleko
Uvidíme jak to bude...
Uvidíme jak to bude...
CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo to teda je.
Ja prijedu i kdybych musel dat dalsi vypoved A jak sem rikal klukum, i kdybych tam mel dotahnout auto na lane, tak tam prijedu.... ted mne napada, za Donutilovym ZT by ta moje Roura i bez motoru mohla natrhnout zadek kdektere V6ce... nakonec aspon by to ZT melo lepsi stabilitu v zatackach
Mooooc se tesim
Mooooc se tesim
-
- Kontaktovat uživatele:
LOL, umím si představit jakou by měl donutil radost, kdyby tě směl táhnout od vás do Mostu a zpátky... Myslím že by tě po pár desítkách kilometrů poslal do mostu(respektive mostního pilíře).
Jako to ZT je na tahani naprosto idealni auto... vem si ten kroutak... zadni nahon.... viz. toto: http://www.youtube.com/watch?v=JFNkrwRmba8
Akorat ze na lane by asi po prvni akceleraci tahl uz jen predni napravu....
Jinak uvazoval jsem o tom, ze bych na srazu mohl udelat fotky jednotlivych aut za jizdy... budu to muset jeste promyslet a vyzkouset... Popr. dokoupit objektiv
Akorat ze na lane by asi po prvni akceleraci tahl uz jen predni napravu....
Jinak uvazoval jsem o tom, ze bych na srazu mohl udelat fotky jednotlivych aut za jizdy... budu to muset jeste promyslet a vyzkouset... Popr. dokoupit objektiv
"Kdo nemá rourku rád zapůjčím!"mám tři
Donutil: Pry tento vikend uz mi jezdit bude,tak snad nebude zapotrebi Prece jen ten muj kousek je relativne exotika, tak by bylo skoda, aby tam nebyl... takze doufam, ze do te doby vydrzi... No ale kdyby jste tam potreboval odvezt 75ku, tak bych se obetoval
Přátelé.....v Mostě mám příbuzné,okouknuté
a mohu všem doporučit PŘIJEĎTE je to tam fajn a jsou tam i památky a velké jámy od rypadel které jste určitě nikdo neviděl takže to bude fakt bezva
a mohu všem doporučit PŘIJEĎTE je to tam fajn a jsou tam i památky a velké jámy od rypadel které jste určitě nikdo neviděl takže to bude fakt bezva
Ale taky je tam mraky cikánů a velká nezaměstnanost.Budem muset postavit noční hlídky.