Roverclub.cz Dolomity Tour 2011 (Dolomiti di Brenta-Italy)
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Roverclub.cz Dolomity Tour 2011 (Dolomiti di Brenta-Italy)
DOVOLUJI SI JIŽ TEĎ ZALOŽIT DISKUZI K MNOU VÁŽNĚ MYŠLENÉ TOUR Dolomity 2011...předběžně plánované na říjen roku 2011.
Přibude má osobní fotogalerie,mapy,návrhy...jinak si můžete prozatím počíst ve Wikipedii http://cs.wikipedia.org/wiki/Dolomity
Jakékoliv dotazy sem,anebo mně na mail... welinka@roverclub.cz
Pokusím se již nyní rámcově určit rozpočet pro ubytování...pro jednotlivé posádky..alespoň pro představu.
Přibude má osobní fotogalerie,mapy,návrhy...jinak si můžete prozatím počíst ve Wikipedii http://cs.wikipedia.org/wiki/Dolomity
Jakékoliv dotazy sem,anebo mně na mail... welinka@roverclub.cz
Pokusím se již nyní rámcově určit rozpočet pro ubytování...pro jednotlivé posádky..alespoň pro představu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Roverclub.cz Dolomity Tour 2011 (Dolomiti di Brenta-Italy)
Jinak nevím jak to my nedočkavci zvládnem. Myslím si že Jaro v Dolomitech by teoreticky taky nemuselo bejt špatný?? (podzim je totiž stráášně daleko)
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi podřizuji se tobě (resp vašemu miminku) Takže to porozmyslete...jaro už je za chvilkuTommi_82 píše:Jinak nevím jak to my nedočkavci zvládnem. Myslím si že Jaro v Dolomitech by teoreticky taky nemuselo bejt špatný?? (podzim je totiž stráášně daleko)
Víte že na jaře je v Dolomitech vůbec nejlepší výhled? Od cca konce července až do podzimu potahuje hory takový jemný mlhový opar...je to dáno vlhkostí vzduchu... je tam překrásně celý rok, ale na focení je nejlepší jaro
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok nechme to otevřený, hlavně aby se narodilo a bylo v pořádku! Pokud tomu tak nebude, tak stejně nebude u nás na nějaký Dolomity nálada.. Ale jestli bude zdravotně všecko v cajku tak si troufám na Dolomity na jaro. Každopádně mi moc lichotí že se mnou tak počítáte a berete ohledy na naše malý. Jsi moc hodná Weli.
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Tommi_82 píše:Ok nechme to otevřený, hlavně aby se narodilo a bylo v pořádku! Pokud tomu tak nebude, tak stejně nebude u nás na nějaký Dolomity nálada.. Ale jestli bude zdravotně všecko v cajku tak si troufám na Dolomity na jaro. Každopádně mi moc lichotí že se mnou tak počítáte a berete ohledy na naše malý. Jsi moc hodná Weli.
Budu vám moc držet palečky, a děkuju... a vůbec..bez tebe to nejde, stejně jako tady na fóru
- roverix
- Bydliště: Ublo, taková díra u Vizovic 75rover@seznam.cz tel. 604464504
Byla by prča, potkat něco takového: http://www.youtube.com/watch?v=NXmo_z3veCE
Britská auta v minulosti: Ford Cortina 1200 3x / Austin Maestro 1.3 / Maestro 1.6 / Rover 213s / Rover 75 1.8 Současný vozový park: Rover75 2.5 manual. Rover75 2.5 automat Rover45 IDT Rover25 1.4 TEL. 604464504
- Lukky III
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych se vubec ale vubec nezlobil kdybych tohle potkalroverix píše:Byla by prča, potkat něco takového: http://www.youtube.com/watch?v=NXmo_z3veCE
Jinak ten nápad se mi moc líbí, v říjnu roku 2011 budu mít po škole takže bych byl pro supr nápad
@Keksin
.. K Tyrolum jsem se uz vyjadroval, pokud penize, zdravi a auto dovoli, pocitejte se mnou ...a hlavne mym Copper leaf red krasavcem "Rouvim"...
.. K Tyrolum jsem se uz vyjadroval, pokud penize, zdravi a auto dovoli, pocitejte se mnou ...a hlavne mym Copper leaf red krasavcem "Rouvim"...
Welinko, na jak dlouho by to bylo? Pátek - neděle?
No my bychom asi taky radeji to jaro... ale to je asi jeste brzo stanovovat termin... ... nam by se totiz treba mohlo stat, ze nam z "nejakeho" duvodu nebude vyhovovat ten podzim Ale jako tohle by mohla byt dost luxusni akce... byt s tak fajn lidickama kdesi v horach bude urcite parada.... mimochodem a nechcete udelat taky jeden sraz treba v Longbridge? To neni zas o takovy kus dal A navic to tam znam Ubytovani by se taky zaridit dalo
-
- Kontaktovat uživatele:
No leda že byste tam na podzim jeli na "nějaký důvod"- cestu. A 150ti členný dav na "nějaký důvod" hostině byste museli nechat doma ať ten "nějaký důvod" oslaví bez vás.
Neeee... to bude nejaky jiny "nejaky duvod"... mozna... to vi Buh... ten "nejaky duvod" co myslis ty bude letos na podzim
- Welinka
- Kontaktovat uživatele:
Keksin píše:Welinko, na jak dlouho by to bylo? Pátek - neděle?
Keksine víkend je hrozně málo..nehledě na to že trvá (mně) 1den než se vzpamatuji z cesty.. Určitě pobýt tedy tak týden. Aby se zvládlo pár výletů...
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, než se rozkoukáš, je tédeň v tahu...