V. Mini Race Day 2012 + afterpokec
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V. Mini Race Day 2012 + afterpokec
Letos se termín závodů posunul na léto, což nebylo úmyslem, ale okolnostmi. Alespoň mají všichni auta v kupě.
MINI RACE DAY se koná 21. července 2012 ve Vysokém Mýtě
přímý link http://www.mini.cz/classic/?page=153
Spoustu podrobností najdete v popisu minulého ročníku. Pravidla budou stejná, tři závody, jeden se škrtá.
Pokud nebude dostatečně obsazena kategorie MG Rover, nebude vypsána.
Registrace byla otevřena, již se tam nasypalo 39 zájemců, přibližnou kvótu znáte, takže asi není nad čím váhat.
O víkendu uděláme druhé kolo mailingu do SLO, H, A ....no a jednoho dne bude registrace uzavřena.
Než položíte případnou otázku, pročtěte si info z minulých let. Dále je lepší zavolat než psát SZ.
MINI RACE DAY se koná 21. července 2012 ve Vysokém Mýtě
přímý link http://www.mini.cz/classic/?page=153
Spoustu podrobností najdete v popisu minulého ročníku. Pravidla budou stejná, tři závody, jeden se škrtá.
Pokud nebude dostatečně obsazena kategorie MG Rover, nebude vypsána.
Registrace byla otevřena, již se tam nasypalo 39 zájemců, přibližnou kvótu znáte, takže asi není nad čím váhat.
O víkendu uděláme druhé kolo mailingu do SLO, H, A ....no a jednoho dne bude registrace uzavřena.
Než položíte případnou otázku, pročtěte si info z minulých let. Dále je lepší zavolat než psát SZ.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Re: V. Mini Race Day 2012
.... no ja jsem auto pripravit nestihl... takze letos urcite prijedu na cumendu a jestli bude moznost, tak bych po zavode Kupecko resp. podvozek aspon otestoval. Celkem me neucast na zavode mrzi, ale letos se okolnosti sesli tak blbe.... nicmene pokud neprijdou nejake nenadale komplikace, tak pristi rok uz bude Kupecko v plne palbe a vsem MGFkarum to napraskame
.... i tak se tesim na skvely den
.... i tak se tesim na skvely den
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bude kupé pojízdné, proč to prostě nepřihlásíš?
.... prosakuje mi ven olej tesnenim pod hlavou, spojka je pochybna - potrebuju aby to jeste chvilu vydrzelo, nez tam pujde druhy motor, tak to nechci drazdit..... bohuzel je v tom i ekonomicky duvod (nebudu tu rozebirat)...
To nedeláš dobře Trundo .Navíc samé výmluvy
Sáknoucí olej je nepodstatný - pokud za sebou nenecháváš stopu, hlavně, když je v motoru.
Spojku nepotřebuješ - jeden kvalt stačí na celej okuh.
Můžeš příští rok srovnat , jaký pokrok jsi udělal díky úpravám na autě....
Sáknoucí olej je nepodstatný - pokud za sebou nenecháváš stopu, hlavně, když je v motoru.
Spojku nepotřebuješ - jeden kvalt stačí na celej okuh.
Můžeš příští rok srovnat , jaký pokrok jsi udělal díky úpravám na autě....
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Karle! Nedrazdi!
to je ale pravda s tím srovnáním... aspoň budem vědět jestli to mělo smysl
Rover 216Si, 82kW, r.v. 1997; 2011...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
Rover SD1; 2300; six-cylinder engine - inline - MKII. 88kW; 2013 - dlouholetý repas
Roversd1.cz start 2015 ...bohužel konec záhy - web napadnut, adresu držím.
Rover 75 CDT r.v. 2002 2015-2022
Ford Tourneo Connect 2017 1,6 88kW 7 míst, Zlaťák; 2022-...
vypal.it - živnost na zpracování všelikého materiálu 2024- ...
No myslim ze ucinnost konverze bude 100%... jenze ja to stejne nejlepe porovnam po ceste do prace
-
- Kontaktovat uživatele:
díky, ale po loňském (podle mého) nesmyslném zařazení do kategorií se možná zastavím podívat, ale jezdit určitě ne!
CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
To je skoda.... myslel jsem ze ti nejde o darecky za umisteni na bedne, ale o porovnani s konkurenci (tudiz kategorie je uplne sumak)... ale jak myslis I tak budu rad, kdyz se tam potkame
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pro vznik kategorie je rozhodující - 3 shodné vozy na startu.
Již předloni jsem Vám říkal že klidně udělám MGF / TF cup nebo Lotus cup.
Ti co neměli kategorii (Worry MiniPraha - NewMini neCooper tj. bez turba/kompresoru, poprosil o kategorii loni, dovezl ceny, zajistil soupeře, nebyl problém)
Již předloni jsem Vám říkal že klidně udělám MGF / TF cup nebo Lotus cup.
Ti co neměli kategorii (Worry MiniPraha - NewMini neCooper tj. bez turba/kompresoru, poprosil o kategorii loni, dovezl ceny, zajistil soupeře, nebyl problém)
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
... ja si tez myslim ze je to o domluve.... kluci jestli mate s tim problem, tak kvaknete a ja se toho klidne ujmu... flaska slivovice urcite poslouzi dostatecne misto poharu ...
... jeste ze to o tom neni...
... jeste ze to o tom neni...
-
- Kontaktovat uživatele:
nešlo a ani nejde mi nějaké ceny a ani podobné pitloviny, šlo mi jen o fér "závod"... dostat do skupiny závodní MG, kde k tomu všmu ještě jezdi dva jezdci, bylo o dvě první příčky postaráno, prostě viděl jsem to pak na sobě sám, neměl jsem chuť ani nějak zápal ty ostré jízde nějak prožívat... ale nebudeme to tady přece řešit ne? Pokud budu mít čas, tak by se zastavil podívat a možná prohnat k večeru ZRko, ale závodit asi ne...
CTR EP3 - http://www.r4ms3s.cz/ctr/" onclick="window.open(this.href);return false; - track car
MG ZR 160 - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=462" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Rover 214Si - http://www.rover-club.net/car_detail.php?id=104" onclick="window.open(this.href);return false; - prodáno
Tak já letos poprvé vynechám Rover je sice ještě doma, ale už je na prodej a nechci ho huntovat. Loni stačilo
Rád bych se přijel aspoň podívat, ale bohužel termín v červenci je dost blbej, jsem na táboře a nevím, jak by se jim líbilo, kdybych odfrčel pryč, ale kdo ví, třeba přijedu aspoň sklouznout, teda pokud se někdo neurazí, že přijedu s MB.
Jinak sem aspoň nalákal kamaráda s Cooper S, který nejspíš přijede, tak se možná svezu s ním...bude zajímavý, jestli přijede po návštěvě anglie, kde mu upraví coopera na 240 koní to už by mohlo být zajimavý
Rád bych se přijel aspoň podívat, ale bohužel termín v červenci je dost blbej, jsem na táboře a nevím, jak by se jim líbilo, kdybych odfrčel pryč, ale kdo ví, třeba přijedu aspoň sklouznout, teda pokud se někdo neurazí, že přijedu s MB.
Jinak sem aspoň nalákal kamaráda s Cooper S, který nejspíš přijede, tak se možná svezu s ním...bude zajímavý, jestli přijede po návštěvě anglie, kde mu upraví coopera na 240 koní to už by mohlo být zajimavý
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
-
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo...musím na Dobšinou těšil jsem se jak malej, že prijedu se zlaťoušem To mě fakt štve