Ahoj,
jsem tu U vás nový, ale rád bych Vás všechny co máte MG pozval na první oficiální sraz autoklubu MG Třebíč v české republice.
Akce je určena pro všechny členy MG Car Clubu ČR. Ovšem pokud nejste členem, ale máte MG (je jedno jak staré nebo mladé) a chcete se zúčastnit tak Vás rádi uvidíme.
Jídlo a pití je vyřešeno na místě, vyjížďka je naplánovaná, datum je stanoveno na 25. až 27. 7. 2014
http://www.mgcc.cz/index.php?a=novinky/ ... zu-mg-v-cr
TomasCZ
1. MG sraz v Třebíči
1. MG sraz v Třebíči
Naposledy upravil(a) Trunda dne úte črc 15, 2014 9:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Dovolil jsem si doplnit odkaz na oficiální pozvánku ;-)
Důvod: Dovolil jsem si doplnit odkaz na oficiální pozvánku ;-)
Re: 1. MG sraz v Třebíči
Ahoj Tome,
jménem RCCZ prvně moc děkuji za pozvání a jsem moc rád, že i členové MGCC si sem najdou cestu.
Byl bych moc rád, kdyby jsme byli schopni vzájemnou spolupráci nějak více rozvinout například právě sdílením našich srazů. Je naprosto bez diskuze to, že i vy jste na naše srazy zváni
Však jsme jedna rodina 
jménem RCCZ prvně moc děkuji za pozvání a jsem moc rád, že i členové MGCC si sem najdou cestu.
Byl bych moc rád, kdyby jsme byli schopni vzájemnou spolupráci nějak více rozvinout například právě sdílením našich srazů. Je naprosto bez diskuze to, že i vy jste na naše srazy zváni

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, zajímavé ... škoda, že ta pozvánka je zveřejněná tak krátce. Bude-li to možné, přijedeme vás podpořit 

Ahoj Trundo, díky za uvítání, moc rád někdy vezmu mgb popřípadě tfko a přijedu se podívat k Vám na sraz. Nakonec máš pravdu...jsme jedna rodina
Přijeďte AnderNe rádi Vás uvidíme.
Tom

Přijeďte AnderNe rádi Vás uvidíme.
Tom
Ahoj, snad se tam dostanu. Ted jsem nemocny. Rad omrknu i jine mg.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Teď to vypadá dost bledě, všechno stihnout nelze ani při nejlepší vůli. Ale ještě nehážu flintu do žita ...
Ahoj, bohuzel nedovalim. Musim do prace 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Take mi to nevyslo, ackoliv jsem se velmi tesil. Zkratka nelze stihnout vse. Budu moc rad, kdyz se tady objevi alespon fotky, abychom pokochali oko.