6. ZAVÍRÁNÍ SEZOONY - JESENÍKY 16.-18. 10.2015 aktualizace
6. ZAVÍRÁNÍ SEZOONY - JESENÍKY 16.-18. 10.2015 aktualizace
Zdravím přátelé, tak po zralé úvaze a úspěchu minulého ročníku, a dalších zohledněných kritériích jsem našel superní lokalitku, strašně krásnou i s ubytováním ve stejné relaci jako loni. Myslím že minulý rok jsme se všichni hezky odpočinuli a užili a letos to bude ještě lepší, v to pevně věřím. Nicméně jsem prohlásil, o minulém ročníku,že to bude poslední zavírák, ale to už taky jaksy je u mě standartem , a rozhodl jsem se pokračovat v této tradici.
Jinak tady je na stažení schéma našich pokojů, respektive aparmánů. http://ulozto.cz/x745spFm/kopie-apartmany2-pdf
Máme apartmánové ubytování, spíše pro rodinky a skupiny , tak se snažte za pomoci recepční +420602719802 u p. Bláhové , vhodně ubytovat jak vám to bude vyhovovat, jsme přeci jen taky taková jedna rodina
Jako tradičně sjezd ůčastníků je možný na základně už od pátku. Všimněte si jak jsem se přiblížil moravákům . Nicméně to neznamená že se vzdalujeme Čechám. Musí to byt vyvážené
Ubytovaní se mohou hlásit na telefonu +420602719802 u p. Bláhové - Hochlové
Jinak zde je webová stránka http://www.pristavmikulovice.cz/ , říkám tomu zábavní park . Jinak je to apartmánové ubytování - opravdu obrovské apartmány s několika pokoji, obrovskýma koupelnama a každý v jiném designu. Je to krása. Když sjedete na uvodní stránce dolu je tam hezké video které vás provede celým zábavním parkem v dalším odkazu vám dnes ještě umístím schéma pokojů aby jste se mohli třeba i poskládat jak budete chtít. Bylo by to dobré. Jinak cenu jsem vám domluvil oproti ceníku na 550,- dospělý a děti od 3-12 let 400,- se snídaní. Stálo mě to pár lahví vína než šel majitel s cenou dolů ale bylo to příjemné dohadování, a cenu máme zafixovanou i na případné další srazy.
Jinak máme tu i bowling, takže bych byl rád kdyby Paci zorganizoval zase nějaký turnaj (zrovna sem mu to volal ) , je tu jedna dráha nicméně velmi příjemně vymyšlená.
Jinak kdo si bude chtít zkusit výrobu vlastní pizzi v pravé italské peci se dřevem, at se mi hlásí do SZ , i to je možné, nebojte bude to za dozoru zkušené picařky
Tolik asi k pátku, poďme na sobotu.
Program srazu:
POZOR ZMĚNA STARTU !!!!
10.00 - 11.00 sjezd ůčastníků na základnu v Mikulovicích - penzion Přístav neboli restaurace Na Palubě.
11.00 -11.10 - přejezd do oblasti http://www.jeskynecr.cz/cz/jeskyne/jeskyne-na-pomezi/ kde se při zájmu všech rozdělíme na 2 skupiny , načež první skupina je booklá na 11.30 a druhá 15 minut poté. Všem doporučuji návštěvu je to opravdu luxusní podívaná !!!
13.00 - 13.15 - Přejezd na adrenalinový oběd ( rozuměj samovar ), atrakci evropského rozměru - Lesní bar https://lesnibar.wordpress.com/about/
14.15 - 14.30 Přejezd do oblasti Ramzová a epesní odpočinkovo kochací výjezd na kultovní horu pivařů šerák, po výjezdu je rozhled asi 1000 km daleko za hezkého počasí a je možno pozorovat zarovnání zemského povrchu . Nahoře je restaurace s domácí kuchyní ale jelikož budeme po obědě, bude na každém jaký zvolí relax. Tuhle atrakci musím opět doporučit, je to totič lanovka lyžarská a ne kabinová , PŘEVÝŠENÍ JE 600 METRŮ A JEDE V KLÍDEČKU ASI 15 MINUT. Mě to vyrazilo dech. Jinak tady je zase ceník http://www.lanovka-ramzova.cz/cenik/ , jinak jezdí kyvadlově co pul hodiny.
16.00 - 17.00 přejezd na základnu v Mikulovicí , a ukončení srazu společnou večeří - jídelníček je na webu a má velké cenové rozpětí , takže si tam najde opravdu každý to na co má chuť , bowling , výroba pizzy a volná zábava.
Tady je přehled pokojů.
https://www.facebook.com/restaurace.nap ... tos_albums
NUTNÁ REZERVACE UBYTOVÁNÍ CO NEJDŘÍVE !!! DOST MI TO POMŮŽE, DĚKUJI !!!
Jinak tady je na stažení schéma našich pokojů, respektive aparmánů. http://ulozto.cz/x745spFm/kopie-apartmany2-pdf
Máme apartmánové ubytování, spíše pro rodinky a skupiny , tak se snažte za pomoci recepční +420602719802 u p. Bláhové , vhodně ubytovat jak vám to bude vyhovovat, jsme přeci jen taky taková jedna rodina
Jako tradičně sjezd ůčastníků je možný na základně už od pátku. Všimněte si jak jsem se přiblížil moravákům . Nicméně to neznamená že se vzdalujeme Čechám. Musí to byt vyvážené
Ubytovaní se mohou hlásit na telefonu +420602719802 u p. Bláhové - Hochlové
Jinak zde je webová stránka http://www.pristavmikulovice.cz/ , říkám tomu zábavní park . Jinak je to apartmánové ubytování - opravdu obrovské apartmány s několika pokoji, obrovskýma koupelnama a každý v jiném designu. Je to krása. Když sjedete na uvodní stránce dolu je tam hezké video které vás provede celým zábavním parkem v dalším odkazu vám dnes ještě umístím schéma pokojů aby jste se mohli třeba i poskládat jak budete chtít. Bylo by to dobré. Jinak cenu jsem vám domluvil oproti ceníku na 550,- dospělý a děti od 3-12 let 400,- se snídaní. Stálo mě to pár lahví vína než šel majitel s cenou dolů ale bylo to příjemné dohadování, a cenu máme zafixovanou i na případné další srazy.
Jinak máme tu i bowling, takže bych byl rád kdyby Paci zorganizoval zase nějaký turnaj (zrovna sem mu to volal ) , je tu jedna dráha nicméně velmi příjemně vymyšlená.
Jinak kdo si bude chtít zkusit výrobu vlastní pizzi v pravé italské peci se dřevem, at se mi hlásí do SZ , i to je možné, nebojte bude to za dozoru zkušené picařky
Tolik asi k pátku, poďme na sobotu.
Program srazu:
POZOR ZMĚNA STARTU !!!!
10.00 - 11.00 sjezd ůčastníků na základnu v Mikulovicích - penzion Přístav neboli restaurace Na Palubě.
11.00 -11.10 - přejezd do oblasti http://www.jeskynecr.cz/cz/jeskyne/jeskyne-na-pomezi/ kde se při zájmu všech rozdělíme na 2 skupiny , načež první skupina je booklá na 11.30 a druhá 15 minut poté. Všem doporučuji návštěvu je to opravdu luxusní podívaná !!!
13.00 - 13.15 - Přejezd na adrenalinový oběd ( rozuměj samovar ), atrakci evropského rozměru - Lesní bar https://lesnibar.wordpress.com/about/
14.15 - 14.30 Přejezd do oblasti Ramzová a epesní odpočinkovo kochací výjezd na kultovní horu pivařů šerák, po výjezdu je rozhled asi 1000 km daleko za hezkého počasí a je možno pozorovat zarovnání zemského povrchu . Nahoře je restaurace s domácí kuchyní ale jelikož budeme po obědě, bude na každém jaký zvolí relax. Tuhle atrakci musím opět doporučit, je to totič lanovka lyžarská a ne kabinová , PŘEVÝŠENÍ JE 600 METRŮ A JEDE V KLÍDEČKU ASI 15 MINUT. Mě to vyrazilo dech. Jinak tady je zase ceník http://www.lanovka-ramzova.cz/cenik/ , jinak jezdí kyvadlově co pul hodiny.
16.00 - 17.00 přejezd na základnu v Mikulovicí , a ukončení srazu společnou večeří - jídelníček je na webu a má velké cenové rozpětí , takže si tam najde opravdu každý to na co má chuť , bowling , výroba pizzy a volná zábava.
Tady je přehled pokojů.
https://www.facebook.com/restaurace.nap ... tos_albums
NUTNÁ REZERVACE UBYTOVÁNÍ CO NEJDŘÍVE !!! DOST MI TO POMŮŽE, DĚKUJI !!!
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
Re: 6. ZAVÍRÁNÍ SEZOONY - JESENÍKY 16. - 18. 10. 2015
Helou kamarýde
Máš mé obrovské sympatie, už se moc těším a tento termín si předem značím do kalendáře.
Kdybys s tím potřeboval jakkoliv pomoci, dej vědět, třeba bych něčím přispěl.
Máš mé obrovské sympatie, už se moc těším a tento termín si předem značím do kalendáře.
Kdybys s tím potřeboval jakkoliv pomoci, dej vědět, třeba bych něčím přispěl.
Rover 75 1.8L Turbo sedan 2004
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Alfa Romeo 147, 1.6 L Twinspark 105 KS
Tento automobil byl: 72 453. ve výrobním pořadí, z celkového počtu 112 381 ks, 752. 1.8 T Connoisseur z celkového počtu 2 392 ks, 1 003. v barvě laku Odyssey Blue (kód: JGA) z celkového počtu 2 856 ks.
Jako tradiční oponent Thomasových srazů mám radost, že i tentokrát jsem ho nezlomil a má chuť pokračovat Začínáš moc pěkně - včas zadaný termín srazu, to je dobrý náběh Držím palce
díky pánové, díky za upřímnost trundo , určitě se pak někomu ozvu s žádostí o pomoc, jinak je tam fakt krásně, bože můj
Rover214,Rover220sdi,Rover45/1.6 New version,Rover75 1.8, MG-ZS 2.0iDT,Rover 75 8/2004 Cdti, Rover25, Renault RX4, kdykoliv mam přiležitost S- Type 4.2L V8 made by Roman_MG, Jaguar X- Type 2.5 L AWD Estate , Honda CR-V, Volkswagen Passat
Minuly rok jsem nebyl, tak snad tento rok to zvladnu dojet.
Já jsem vynechal 2 roky a letošní srazy si určitě nenechám ujít. Už se těším Tome
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
To je hezký, tady se vám bude líbit
Romane, jeste ti vysim ty cigarety za ten bez.pas. Pokud teda jeste kourisroman_mg píše:Já jsem vynechal 2 roky a letošní srazy si určitě nenechám ujít. Už se těším Tome
Ha takže Jeseníky , no zase dlouhá to cesta , díky..
A to se Roverům tady na severu moc nezalíbilo ??
A to se Roverům tady na severu moc nezalíbilo ??
Roverům se na severu líbilo,ale pořádající se rozhodl,že musíme poznat celou republiku,počítám,že příští rok to bude Šumava časem se dopracuje do některého okolního státu,Ale díky za to,je to pestřejší.
R75 1.8T,MG ZR 160
R200 1.4i/prodáno/
R200 1.4i/prodáno/
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Paci, nikdo ti přece nebrání podobnou Libereckou smyčku zopakovat i letos
Tohle byl před časem brouk v mé hlavě...mám totiž nějaké dost atraktivní tipy a místa na Šumavě, kde by to šlo udělat.dědula píše:...počítám,že příští rok to bude Šumava ...
Momentálně sám nevím, jestli bych měl čas se v tom angažovat, ale pokud by Thomas do toho reálně šel, tak má mé trojnásobné sympatie
No, tak ted to nechápu. Dědula to hezky shrnul , nicméně jestli chceš paci přebrat zavírák a tvořit si ho na liberecku tak ti uvolním pole působnosti. jen jsem myslel že je to pořád můj sraz, a nebo jsem pak komentář od Ondry nepochopil, jinak kdyby se konal sraz na liberecku a v těch místech kde byl loni, a nemusel by to asi byt zavírák tak bych asi taky dojel , je tam krásně Jinak zavírák,to je prostě můj nápad a jsme na to částečně hrdý ( mě stačí ke štěstí maličkosti ) , je mi líto jestli mne nekdo špatně pochopil Jinak paci, chybý nám velký celostátní letní sraz pokud se nepletu. Pro všechny tápající , tady máte ode mně podnět. PS: Všechny vás rád uvidím a mám vás rád, minulý zavírák jsem si strašně užil, jako žádný jiný a bylo to takové dost přátelské, a když sem pak na konci našel dárek od děduly tak mě myslím aj v autě slza ukápla . Děkuju všem
Nebudu lhát že šumava neni hezké místo a vrtá mi hlavou , ale já fakt nemožu každý rok byt jinde
Thomasi, pod pojmem "velký celostátní letní sraz ", tím myslíš co?
Uprostřed republiky?
Nebo v SK?
Tím srazem by se klidně dala pojmout i akce v Jeseníkách
Co se týče Šumavy, teoreticky by to bylo celkem hodně jednoduché, velmi zjednodušeně řečeno, v podstatě tam ani nemusíš jezdit, stačí jen jednou a pak být řádně v kontaktu s klíčovými body. Aspoň si myslím.
P.S. Čistě teoreticky- letos chci jet na pár dní na Šumavu, byl jsem tam už 2x, letos tedy potřetí a znám tam pár pěkných míst, takže není problém posbírat tipy a kontakty, zbytek se pořešit přes telefon a internet (+ fotky a komentáře), pokud by byl zájem, mohu zprostředkovat, případně, kdybych do toho teoreticky výhledově šel jako organizátor, tak na to můžeme založit spec. vlákno a může se to prodiskutovat, s ohledem na termíny...atp...
Uprostřed republiky?
Nebo v SK?
Tím srazem by se klidně dala pojmout i akce v Jeseníkách
Co se týče Šumavy, teoreticky by to bylo celkem hodně jednoduché, velmi zjednodušeně řečeno, v podstatě tam ani nemusíš jezdit, stačí jen jednou a pak být řádně v kontaktu s klíčovými body. Aspoň si myslím.
P.S. Čistě teoreticky- letos chci jet na pár dní na Šumavu, byl jsem tam už 2x, letos tedy potřetí a znám tam pár pěkných míst, takže není problém posbírat tipy a kontakty, zbytek se pořešit přes telefon a internet (+ fotky a komentáře), pokud by byl zájem, mohu zprostředkovat, případně, kdybych do toho teoreticky výhledově šel jako organizátor, tak na to můžeme založit spec. vlákno a může se to prodiskutovat, s ohledem na termíny...atp...