Změna podsvícení palubní desky (fotonávod)
Re: Změna podsvícení budíků (fotonávod)
Hele půjde jako malina
hodiny mám taky podsvícené Ledkou...

Re: Změna podsvícení budíků (fotonávod)
Je tam normální žárovka s objímečkou... a ta žárovka se dá v pohodě vyndat a místo ní se vejde přesně ledka..
a když místo jedný nožičky napájíš odpor.. tak to bude dokonalé.. akorát tam má oranžovej proužek...
takže to bdue chtít dát jinej... jinak by ta bílá nevynikla... já jsem si tam dal červenou... ale ty si to vychytáš pro bílou
a když místo jedný nožičky napájíš odpor.. tak to bude dokonalé.. akorát tam má oranžovej proužek...
takže to bdue chtít dát jinej... jinak by ta bílá nevynikla... já jsem si tam dal červenou... ale ty si to vychytáš pro bílou

-
Re: Změna podsvícení palubní desky (fotonávod)
Tak jsem dodělal i návod na zbytek, ale úplně finální fotky tam doplním až po vánocích.
-
Tak dopněna fotka.

Jěště doplním odkazy na žárovky a jaké jsem použil, ale to až zítra.
Jěště doplním odkazy na žárovky a jaké jsem použil, ale to až zítra.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je dost povedený! To se mi líbí, ale bílý budíky by byly lepší
A je s tim taky dost práce 

-
Mě se bílý budíky ani trochu nelíbí, ale bílé podsvícení jo. Ještě přemýšlím, jestli nemám dát ovládání topení modré podsvícení, aby mi to ladilo s radiem. 

-
- Kontaktovat uživatele:
To jsou laboraceF.i.s.h.men píše:Mě se bílý budíky ani trochu nelíbí, ale bílé podsvícení jo. Ještě přemýšlím, jestli nemám dát ovládání topení modré podsvícení, aby mi to ladilo s radiem.

Skoda ze uz fotky nefungují.
Nicmene dle textu se na to ze mi nesviti hodiny proste vys...
Ale posviceni ovládání topení mi normálne nesviti nicméně dnes rano když jsem startoval do rachoty se rozsvítilo. Zhaslo hned po tom co sem otočil ovládání teploty. Takže žárovky sviti. Cim to muze byt? Pojistka mi přijde nejpravděpodobna.
Nicmene dle textu se na to ze mi nesviti hodiny proste vys...
Ale posviceni ovládání topení mi normálne nesviti nicméně dnes rano když jsem startoval do rachoty se rozsvítilo. Zhaslo hned po tom co sem otočil ovládání teploty. Takže žárovky sviti. Cim to muze byt? Pojistka mi přijde nejpravděpodobna.
http://www.eastwoodcarshow.cz" onclick="window.open(this.href);return false; - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Fiat Doblo, Škoda Fabia II
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Fiat Doblo, Škoda Fabia II
Můžou být zaoxidovaný patice pro žárovečky, uklepané drátky na žárovečkách. Nejlépe vyndat a všechny vyměnit a pročistit kontaktolem.