ROVER 218 SDe "Hranostaj" :-)
Re: ROVER 218 SDe "Hranostaj" :-)
No bohuzel na XW je to cele jine, jak na ostatnich modelech, takze se to shani dost spatne. Hlavni otazka je, jestli to mas s automatickym predpinanim? Tzn. Jesli mas po sedackou z boku takovy naboj. Jinak asi nejlepe, kdyz napises Lenhamovi, aby ti dovezl z UK... Zrovna tam odjel...
A stačí, když mu napíšu tady ? ale asi po cestě nesleduje roverclub co ? budu muset asi vydržet do dalšího turnusu ...
uvidíme
uvidíme
Napiš mu SZ...
Zjistil jsem, že tu má i foun.. tak jsem mu radši napsal to bude jistější
Nebo mu klidně zavolej, Jarek totiž jede až zítra
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Helou
tak mám po technické... a prošel jsem jenom se smutnejma očima
ale tak žiju další dva roky... ale pak už jde opravdu do důchodu... i když to řikám pokaždé...
ale nevím jestli budu ochoten do chudáčka narvat další "milion"
každopádně doufám, že se konečně dostanu na nějakej sraz letos
tak mám po technické... a prošel jsem jenom se smutnejma očima
ale tak žiju další dva roky... ale pak už jde opravdu do důchodu... i když to řikám pokaždé...
ale nevím jestli budu ochoten do chudáčka narvat další "milion"
každopádně doufám, že se konečně dostanu na nějakej sraz letos
Gratulace Jojo, koukej přijet...
Zdravím
Tento týden jsem prolomil 213 tisíc km a už se blížím k oné "magické" hranici 218 218
Musím už konečně řešit to okýnko, protože se mi to opět utrhlo z toho držáku...
Pár věcí by se jistě určitě našlo... ale my už to spolu nějak doklepem, zrovna jsem si řikal, že už
ho mám 8 let
Tento týden jsem prolomil 213 tisíc km a už se blížím k oné "magické" hranici 218 218
Musím už konečně řešit to okýnko, protože se mi to opět utrhlo z toho držáku...
Pár věcí by se jistě určitě našlo... ale my už to spolu nějak doklepem, zrovna jsem si řikal, že už
ho mám 8 let
Pánové a Dámy je to tady.....
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Člověče pěkné, ale měl bys ho víc větrat za chvilku budu mít natočeno stejně, ale s autem, které je o 10-15 let mladší. A je tu nemálo těch, co kroutí 300-400 tisíc a více
To já paradoxně nejsem žádnej tulák
Zdravím ve spolek
Tak jsem tu po nějaké době.. hlavně kvůli tomu, že jsem potřeboval poradit s lankem od plynu.
Bohužel to není všechno co bych potřeboval poštelovat.. před týdnem mi někdo zlomil anténu..
A ještě přes noc někdo blbě parkoval a naboural mi zadní nárazník a světlo.. takže nárazník je křuplej..
a rez chudáka taky ničí... za rok končí technická.. tak snad to ještě ten rok doklepeme..
Za rok bych měl Hranostaje už 10 let to snad není ani možný
Tak jsem tu po nějaké době.. hlavně kvůli tomu, že jsem potřeboval poradit s lankem od plynu.
Bohužel to není všechno co bych potřeboval poštelovat.. před týdnem mi někdo zlomil anténu..
A ještě přes noc někdo blbě parkoval a naboural mi zadní nárazník a světlo.. takže nárazník je křuplej..
a rez chudáka taky ničí... za rok končí technická.. tak snad to ještě ten rok doklepeme..
Za rok bych měl Hranostaje už 10 let to snad není ani možný