Všelijaké fotky hranostájků
-
Všelijaké fotky hranostájků
jdu do toho
mrk mrk na kotouče
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Všelijaké fotky hranostájků
Hmm, pěkné ... ani po letech se těm autům nedá upřít značná dávka elegance. Jen do toho!
Ty kola delaji strasne moc... Kdyz jsem dal na Labut litaky, tak to pak bylo taky auto o necem jinem...
Jako kdyz se to nalesti, tak to je fakt paradicka.... Ono obecny problem podle mne je ten, ze lidi nad staryma autama ohrnuji nos proto, ze malokdo se o auto stara i kosmeticky... a kdyz se podivas na stary auta, tak maji zvetraly a zmatnely lak a vypada to fakt hnusne a osumtele... ale kdyz se i stara krabica nalesti, tak je to naaadhera... ... fakt me mrzi, ze pred svatbou, kdyz jsme s Verkou cely den lestili Labuku, jsme neudelali pak nejake fotky Byl strasny fofr a totalne se nestihalo...
Ted o vikendu jsem odhazel snih z Kupecka a koukam, dalsi skrabance Ta cerna to je peklo... je na tom videt kde jaky skrabanecek.... zlata bila
Jako kdyz se to nalesti, tak to je fakt paradicka.... Ono obecny problem podle mne je ten, ze lidi nad staryma autama ohrnuji nos proto, ze malokdo se o auto stara i kosmeticky... a kdyz se podivas na stary auta, tak maji zvetraly a zmatnely lak a vypada to fakt hnusne a osumtele... ale kdyz se i stara krabica nalesti, tak je to naaadhera... ... fakt me mrzi, ze pred svatbou, kdyz jsme s Verkou cely den lestili Labuku, jsme neudelali pak nejake fotky Byl strasny fofr a totalne se nestihalo...
Ted o vikendu jsem odhazel snih z Kupecka a koukam, dalsi skrabance Ta cerna to je peklo... je na tom videt kde jaky skrabanecek.... zlata bila
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
aspoň máš motivaci naleštit znova ...
Jako fishmane.. máme co dohánět
to jsou opravdu krasavci ... ale jak jsem "podplacenej" tak když jedu někde a vidim hranostaje v odraze..
tak si mi to auto libí a nedokážu si představit bejt zabouchlej do pětasedmy to musí bejt malý halo
to jsou opravdu krasavci ... ale jak jsem "podplacenej" tak když jedu někde a vidim hranostaje v odraze..
tak si mi to auto libí a nedokážu si představit bejt zabouchlej do pětasedmy to musí bejt malý halo
-
- Roman620ti
To je fakt nádhera...v takovém stavu to je opravdu nevídané, lepší jak nové
Jenže to by člověk musel bejt buď první majitel a skoro nejezdit, nebo to kompletně zrenovovat a to lze spíš jen v anglii
Jenže to by člověk musel bejt buď první majitel a skoro nejezdit, nebo to kompletně zrenovovat a to lze spíš jen v anglii
2x Rover 620ti
-
Jo nejlepší je, že spousta z nich tam má 2.0ti
Jo a ty sedmnactky vicepaprskovy na tom vypadaj dost dobre .... kurnik jsou to lestenky...
No já bych si chtěl splnit sen.. a koupit si ty 12ti paprskový originály co má 45ka po posledním fejsu...
Tak ty by se mi na kombíku taky líbily.
ROVER 416 Tourer combi 1,6i 16v r.v.98
http://radek4044.rajce.idnes.cz/Muj_Rov ... _r.v.1998/
http://radek4044.rajce.idnes.cz/Muj_Rov ... _r.v.1998/
Naprosto nádherný fotky, je vidět, že Anglie byla Roverům zaslíbená, tyhle auta prostě mají duši a když se jim trochu občas pomůže tak vypadají úžasně, narozdíl od dnešní koncernové uniformity
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Kouzelné..
Takovej normální sraz kupéček
Co myslíš Trundo dáme to taky někdy dohromady
Co myslíš Trundo dáme to taky někdy dohromady
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Tak kdybys posbíral všechny, co jsou v ČR, tak možná i jo... jinak tyhle mega akce v UK jsou neskutečný.... sic jsem takto byl kouknout na Celosvětový sraz MINI k 50. výročí v Longbridge, ale i to je zážitek na celý život.... pastva pro oči a angláni to umějí prožívat V podobném duchu tam pořádají i Rover a MG srazy a vůbec srazy všeho, co se na onom místě za ty léta vyrobilo... o to smutnější je pohled na druhou stranu parku, kde jsou z bývalého oóbrovského továrního komplexu už jen budovy, kde se vyrábí "MG" a jinak ruiny a prázdné pláně... ....njn, co nabrečíme... zachráníme aspoň to, na co máme síly