Taky Vám to málo topí?
Re: Taky Vám to málo topí?
Diky za tu super radu s tim rozjetim proti zdi to byla asi ta nejlepsi rada co sem tu dostal to by si asi mel udelat s tim tvym a jo promin ja malem zapomnel ze ti tam nefunguje spojka bez ni se na tech 120 nedostanes. Jinak sem to rozerbral termostat otvira a zavira podle me normalne a stejne se to ne a ne zahrat. Stejne ho vymnenim ale kdyby vas nekoho napadlo neco rozumnejsiho nez to rozjet proti zdi
Tak mi dejte prosim vedet
Škoda Favorit 43kW (1992), Mitsubishi Colt 1,2 40kW (1992) Škoda Felicia Combi 1,3 50 kW (1996), Chevrolet Suburban 5,7 V8 Vortec 191kW (1999), Škoda Fabia 1,4 tdi 51kW (2003), Rover 214 Si 76kW (1994) Seat Ibiza 1,4 (1994)
... Roman obcas skadli, ale urcite to nemysli vazne, takze se tim nenech rozladit
.... no pak je opravdu varianta, ucpanych trubek vzduchu, nefungujici klapky a nebo opravdu zaneseneho radiatoru...
.... no pak je opravdu varianta, ucpanych trubek vzduchu, nefungujici klapky a nebo opravdu zaneseneho radiatoru...
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys to rozjel na 120 prásknul do zdi, Roman620ti by byl první, kdo by tady brečel, že je zase o jednoho roverka méně.
Klapy mě taky napadly, ale nevím, jak přesně to má XW řešené.
Klapy mě taky napadly, ale nevím, jak přesně to má XW řešené.
Mám uplně ten samej problém termostat ale funguje jak má.
Takže rozebrat palubku jinak se tam asi nedostanu u 216 coupe co? Trunda by mohl vědět...
Takže rozebrat palubku jinak se tam asi nedostanu u 216 coupe co? Trunda by mohl vědět...
U R75 taky topila jen půlka auta (levá), z pravé šel studenej luft. Pomohlo vyndání a vyčištění radiátoru. Bylo tam dost bordela.
Mas ktery rocnik? Z casti se tam da dostat po oddelani kastliku, lepe s oddelanym stredovym panelem... ale k topenu uz se asi muse sundat cela palubka... s tim ale zkusenost nemam... nejlepe se podivat do manualu
rok 1994 mám nějaký manual ale tuším na Concerto jen. Kdybys měl přímo na coupe tak pošli prosím na e-mail Danielxs@seznam.cz
Nebo odkaz na stažení...
díky
Nebo odkaz na stažení...
díky
Aha, takze jeste s Hondim motorem? Tak to bohuzel... ja uz mam novy model a ten to ma zrejme jinak.... a nebo koukni na toto a od str. 63 ... http://www.rover-club.net/graphics/manu ... 14_414.pdf
jj d16a8 ještě to prozkoumám a proberu s Rovernym ten rozebíral ty coupečka do šroubku.
- Roman620ti
Na tyto případy mám dva ks, jeden zatím stále pojizdnej,ťuk, ťuk, takže v případě netopení v zimě bych se asi řídil touto radouchalli píše:Diky za tu super radu s tim rozjetim proti zdi to byla asi ta nejlepsi rada co sem tu dostal to by si asi mel udelat s tim tvym a jo promin ja malem zapomnel ze ti tam nefunguje spojka bez ni se na tech 120 nedostanes.
2x Rover 620ti
půl chladiče zakrytýho molitanem a auto topí jak divý
no nespravil to ani novej termostat a do rozebrání topení se mi moc pouštět nechce
no nespravil to ani novej termostat a do rozebrání topení se mi moc pouštět nechce
Škoda Favorit 43kW (1992), Mitsubishi Colt 1,2 40kW (1992) Škoda Felicia Combi 1,3 50 kW (1996), Chevrolet Suburban 5,7 V8 Vortec 191kW (1999), Škoda Fabia 1,4 tdi 51kW (2003), Rover 214 Si 76kW (1994) Seat Ibiza 1,4 (1994)
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo až přijdou mrazy, zakryješ ho 3/4, na jaro čtvrt, na léto uplně vyndat. Když ti to vyhovuje... Ten motor topí s funkčním termostatem jak čert. Takovýhle problémy za normálních okolností nemá ani při -20°C.
Každej problém se dá buď vyřešit a nebo obejít a je každýho věc, jak si to rozhodne.
Nám je to jedno, hlavně ať ty jsi spokojenej.
Každej problém se dá buď vyřešit a nebo obejít a je každýho věc, jak si to rozhodne.
Nám je to jedno, hlavně ať ty jsi spokojenej.
to že se mi něco nechce neznamená že to neudělam. ale v podstatě s tim zakrýváním si to vystihl to byl můj záložní plán na to když všechno selže.
Zkontroluj si šoupátko který ovládá kolik vody jde do radiátoru, jeszli je otevřené, dál koukni na bovdeny na klapkách chlazení pod volantem na jednotce co rozvadi vzduch, jestli neni nejakej vypadlej.Mluvim ze susenosti z 620Ti nevim jak to ma 400 ...
Miluji Rover Club. T16 turbo power.