Etanol určitě ne ,ten bohužel nemají.
Rover přestal při jízdě jet
Re: Rover přestal při jízdě jet
Zdendo, všichni, kdo máme Tourerka, tak na něj nedáme dopustit, takže naprosto ti rozumíme a ty to vybojuješ
Mimochodem nepoužívej na telefonu automatické opravy textu.. nedá se to pak číst
Ok, klidně čidlo kliky zkus vyměnit. Jiný benzín ale bude taky jistota. A vstřikovače jako takové bych neřešil. To prsknutí tedy asi bylo spoštění vstřikovačů a ty před nastartováním samozřejmě dávkují silnou směs s dlouhým vstřikem, takže z toho nic neusoudíš.
Jak jsem říkal, nebylo by od věci na tu benzínku zavolat....
Mimochodem nepoužívej na telefonu automatické opravy textu.. nedá se to pak číst
Ok, klidně čidlo kliky zkus vyměnit. Jiný benzín ale bude taky jistota. A vstřikovače jako takové bych neřešil. To prsknutí tedy asi bylo spoštění vstřikovačů a ty před nastartováním samozřejmě dávkují silnou směs s dlouhým vstřikem, takže z toho nic neusoudíš.
Odpojit baterku na pět minut jsi zkoušel?
Já jsem tam byl a ještě mě sprdli,že prý mají kvalitní benzín ale já vím ,že už tam nějaký problém už kdysi byl.Trunda píše: ↑stř zář 11, 2019 6:36Zdendo, všichni, kdo máme Tourerka, tak na něj nedáme dopustit, takže naprosto ti rozumíme a ty to vybojuješ
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Potrefená husa nejvíc kejhá ...
Paráda.... tím pádem je to asi jasné. Nalej jiný benzín, nech zbytek ještě vylejt u odpojeného filtru a uvidíš. Když to naskočí, tak na ně pošli ČOIku, nebo koho. Jestli se k tomu neumí postavit čelem, tak si nic jiného nezaslouží.
Nějaké novinky?
Nasněžilo?
Chápu... vidíš... a mě dneska Labuťka taky zachraňovala situaci a hezky jsem se projel do práce. Sice už jsem si odvykl na ten gumovější podvozek (mám to pořád na zimních 14"), ale byla to jízda jak na obláčku. Užíval jsem si to
No a tak jak dopadl pokus s jiným benzínem?
Jo, myslel jsem si, že je to ten modrý Tourer, co je tady v širokém dalekém okolí jediný. Teď jak vidím fotky (foceno nahoře na Laudoně nad Albrechticemi, že?), tak i podle RZ je to on.
Nějaký průšvih se může stát na jakékoliv čerpací stanici. Jmenovitě na tu v Lanškrouně u hřbitova, co kdysi byla tuším Pohona a nyní se aktuálně jmenuje Prim (už nevím po kolikáté změně názvu) už dlouhá léta nejezdím. Kdysi, ještě s Oltcitem jsem tam dostal jako bonus do plné nádrže několik litrů vody. Nebyla to žádná postupně zkondenzovaná vlhkost z nádrže, ale natvrdo velké množství vody nabrané najednou. K baráku to ještě dojelo, ale při následném startu už nic. Když jsem rozhodil karburátor byla v něm jen voda. Taky se k tomu neznali, ale po městě nadávalo v tu dobu na stejný problém více lidí.
Netvrdím, že to musí být vadným palivem, ale nějaká pravděpodobnost tu je. Tak bych asi v první řadě odpojil nádrž a třeba z kanystru to nechal proběhnout kvalitním benzínem.
Nějaký průšvih se může stát na jakékoliv čerpací stanici. Jmenovitě na tu v Lanškrouně u hřbitova, co kdysi byla tuším Pohona a nyní se aktuálně jmenuje Prim (už nevím po kolikáté změně názvu) už dlouhá léta nejezdím. Kdysi, ještě s Oltcitem jsem tam dostal jako bonus do plné nádrže několik litrů vody. Nebyla to žádná postupně zkondenzovaná vlhkost z nádrže, ale natvrdo velké množství vody nabrané najednou. K baráku to ještě dojelo, ale při následném startu už nic. Když jsem rozhodil karburátor byla v něm jen voda. Taky se k tomu neznali, ale po městě nadávalo v tu dobu na stejný problém více lidí.
Netvrdím, že to musí být vadným palivem, ale nějaká pravděpodobnost tu je. Tak bych asi v první řadě odpojil nádrž a třeba z kanystru to nechal proběhnout kvalitním benzínem.
ROVER 75CDT, r.v. 2001, zelená HEW
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
Jak to že to tu znáš ,seš tady z okolíolson píše: ↑pát zář 13, 2019 13:20Jo, myslel jsem si, že je to ten modrý Tourer, co je tady v širokém dalekém okolí jediný. Teď jak vidím fotky (foceno nahoře na Laudoně nad Albrechticemi, že?), tak i podle RZ je to on.
Dostanu se k tomu o víkenděTrunda píše: ↑pát zář 13, 2019 9:02Chápu... vidíš... a mě dneska Labuťka taky zachraňovala situaci a hezky jsem se projel do práce. Sice už jsem si odvykl na ten gumovější podvozek (mám to pořád na zimních 14"), ale byla to jízda jak na obláčku. Užíval jsem si to