Tak jsem vyměnil benzín a nic,stále stejné.Tak jsem ještě rozebral krokový motorek ale vyjela mi hřídelka tak jsem ji tam nasadil otočil klíčkem do 2 polohy a celý konektor i s hřídelku vsunul zpět, ještě chybělo asi 5mm abych to dotáhnout šroubkama tak jsem ho aktivoval vyndáním a zasunutím konektoru čidla teploty chlad.kapaliny.Tak tam hřídelku zajela ale neví jestli to má být výchozí poloha toho pastorku krok.motorku. Protože ta hřídelku jde zasunout ještě hlouběji když to zatlačím prstama kdyź je ještě vytahnutý z pouzdra.Měl jsem si to změřit šuplerou jaká je výchozí délka toho pastorku od příruby - to jsem neudělal.
Rover přestal při jízdě jet
Re: Rover přestal při jízdě jet
Motorek se po zapnutí klíčku nastaví sám. Ten benzín musíš ještě dostat ze systému ten špatný, takže odpojit přívod do lišty a zapínáním klíčku nechat vytříkat do petky aspoň litr.
Hej jako ja osobne neverim, ze by "spatnej" benzin zpusobil ze auto vubec nechytne....
Ze by skytalo, trapilo se, nechtelo poradne chytnout... zdechlo ... to bych veril, ale ze toci a ani nehledne nebude (jenom) spatnym benzinem.
Ze by skytalo, trapilo se, nechtelo poradne chytnout... zdechlo ... to bych veril, ale ze toci a ani nehledne nebude (jenom) spatnym benzinem.
Ano, Lanškroun. Od vidění se známe, ale moc se nepotkáváme.
ROVER 75CDT, r.v. 2001, zelená HEW
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
ROVER 620SDi, r.v. 1995, šedý
ROVER 620SDi, r.v. 1998, zelený
ROVER 620SDi, r.v. 1997, modrý
OLTCIT CLUB 11R
Ja nevim, ja osobne bych na to sel vcelku polopate...
Hazi to teda jiskru?
Vysrouboval bych v noci svicku, uzemnil ji, zatocil motorem zda bude jasne videt ze jiskri.
Pak to stejny se svickou z druheho paru valcu.
Pokud jo, dava to palivo? Po nejakym tom marnym tlaceni to musi ve valcich bych trochu navlhly a citit benal.
Pokud jo a soucasne je tam nejaka rozumna komprese, jde tam palivo a jiskri to, tak to musi mit minimalne tendenci chytat a skytat ....
Hadam ze spatnym casovanim to asi nebude.
Hazi to teda jiskru?
Vysrouboval bych v noci svicku, uzemnil ji, zatocil motorem zda bude jasne videt ze jiskri.
Pokud jo, dava to palivo? Po nejakym tom marnym tlaceni to musi ve valcich bych trochu navlhly a citit benal.
Pokud jo a soucasne je tam nejaka rozumna komprese, jde tam palivo a jiskri to, tak to musi mit minimalne tendenci chytat a skytat ....
Ani to neškytne,podelší točení to občas střelí do výfuku.Mě to připadá jako kdyby to stříkalo nebo házelo v jinou dobu než je poloha válců.Zkusím ještě senzor polohy klikové hřídele ale na měřáku mi ukazuje 1300 ohmů a když před ním zakmitám železnou vidličkou tak se napětí zvyšuje,tak že to vypadá ,že je funkční.Potom jedině ještě špatné výstřiky nebo fakt už nevím.Ani opravář si neví rady.stilg píše: ↑pát zář 20, 2019 10:59Ja nevim, ja osobne bych na to sel vcelku polopate...
Hazi to teda jiskru?
Zdendula píše: ↑pát zář 20, 2019 21:11Ani to neškytne,podelší točení to občas střelí do výfuku.Mě to připadá jako kdyby to stříkalo nebo házelo v jinou dobu než je poloha válců.Zkusím ještě senzor polohy klikové hřídele ale na měřáku mi ukazuje 1300 ohmů a když před ním zakmitám železnou vidličkou tak se napětí zvyšuje,tak že to vypadá ,že je funkční.Potom jedině ještě špatné výstřiky nebo fakt už nevím.Ani opravář si neví rady.
První svíčka černá jak od sazí ostatní svíčky čisté a od benzínu jako kdyby se první snažila zapálit ostatní bez zápalu, to je hlavolam.
Co může způsobit, že při jízdě auto chcîpne jako když odstřihneš kabely nebo dojde benzín. Bez nějakých předešlých problémů.Nebo něco probíjí do kostry?.
Zítra pojedu kolem Lanškrouna, mohl bych si udělat malou zajížďku a krátce se na to podívat, pokud by byl zájem. Dopol. mezi 9-11 hod.
(kontakt do SZ)
(kontakt do SZ)
No a kdyz tedy vemed svicku, pripojenou na kabelu. Opres ji zavitem o motor / uzemeni nekde a zatocis... Hazi to jiskru?
Ja bych si totiz osobne vsadil na to zapalovani...
Ja bych si totiz osobne vsadil na to zapalovani...
OK, ozvu se.