Motorek naklápění světlometu
Re: Motorek naklápění světlometu
´Mechanickou část vyloučil koupí nových serv 

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty odpory sedí. Krom toho 805R. Skutecně jsi tolik naměřil, 805 ohmu? Nemá tam být desetinná čárka?
Já tam naměřil 107(s levným multimetrem), Jinak označení mají stejné a plošňák taky. Takže je to originál a né bastl
Z Rave jsem si vytisknul earth/power distribution diagrams a ještě jednou to vše pečlivě projedu. Zem pro polohovače je na levé straně(LHD) a visí na ní přední světla, blinkry,obrysovky a zrcátka.

No to já jsem tam napsal hodnoty dle toho barevného kódu, ale koukám na hodnoty co jsem naměřil a taky jsem tam naměřil něco přes 100 ohmů....
Hehe,..... jasný, 105 ohmů 

-
- Kontaktovat uživatele:

Mmjn, když už jsem zmínil tu montáž origo vzduchového boxu(komplet i s rezonátorem). Zjistil jsem ,že po zahřátí motoru jsou volnoběžné otáčky hodně nízko. Tak 650ot/min. S tím neorigo bastlem byly naopak vysoké - 1000ot/min. Dle Rave má mít D16A8 mít volnoběh 900+-50ot/min. Ale podle toho jejich návodu, je seřízení docela složité. Ten postup s resetováním dat v ECU. Neseřizovali jste si to někdo samodomo? Nestačilo by pohnout tím šroubkem?
-
- Kontaktovat uživatele:
Kluci z RoverCabrioClub UK mi poslali schema s přesnými údaji jak motorků, tak přepínače. Trundo, měřili jsme dobře! Oficiální hodnoty jsou: 390, 700, 75, 106 a 119 ohmu. Myslím, že celý problém brzo vyřeším 

Vsak ja jsem si tema hodnotama byl jistej, protoze jsou na tech odporech napsany
... Jen ten jeden jsem blbe dekodoval ten barevny kod
.... Ale ja si taky fakt myslim, ze neni problem v servech a odporech, ale v prechodovych odporech na kontaktech prepinace, ci prepinaci jako takovem..... No vsak bojuj 
... Ja prave stojim na emisich na STK

... Ja prave stojim na emisich na STK

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes komplet předělal pravou stranu zemění EH2(earth header 2), které, v originálu, je namontováno za světlem , na boku motorového prostoru. Díky bastlu předchozího majitele, jsem jej měl přichycený pod boxem. Originální úchyt tam naštěstí nechali, jen jej zatmelili a zastříkali. Ještě že nebyli moc důslední a zustal ve tmelu malý dolík
. Vše jsem předělal jak to má být, jen E2(takové to zemnící očko s nejtlustším kabelem jsem nechal pod boxem. Samo pořádně očistil a ošetřil. Výsledek? Tři polohy stabilní 1-2-3. Poloha nula je v prd.... auuuuuu. Nicméně i to je značný pokrok. Ted mi to příjde, jak psal Austin, že by v té horní poloze mohly být motorky moc vytočené.