Vůbec se neomlouvej Demisi je to tvoje vlákno a tak v něm řešíš co tě zajímá, ono úpravy aut nejsou zdaleko jen "výsadou" coupe turbo, hezké a funkční vozidlo se oplatí udělat ze všeho co k tomu má vlohy, moc hezky to shrnul KDB v jiném vlákně, kde pořadí úprav pro lepší pojěždění je následující: pneu, tlumiče, pružiny, geometrie, převody, motor, brzdy!
Takže jdeš na to dobře
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Posledni vec co musim doresit je ta mezera mezi podbehama a kolama...
Zkusim oblict sve auto do 17" kolech a uvidime jak to bude vypadat jeste mam moznost zkusit 215x55 16" tak uvidime jak to bude vypada... Kdyz by to bylo dobry tak bych to asi nechal tak jak to je a nechal si zapsat do TP jeste velikost nejakou...
Oblečením 17" kol vyřešíš mezeru mezi kolem a blatníkem,takže estetický dojem bude super!
Jenže zároveň ubereš autu pár koní, protože se tím prodlouží převody a zvětší odpor a zvýší neodpružené hmoty a zeslabnou brzdy - prostě to nepojede jako dřív. Osobně bych do této úpravy nešel ani u svého auta, ne tak u 1,6
U 16" kol platí vlastně to samé, kor když dáš rozměr 215/55/16, což je strašně moc
Všechna svá auta jsem prodal,takže momentálně bez Roveru!
Presne tak jsem to chtel mit.... Ale to by bylo asi az bych zehnal nekde toho 2.0 turbo....
Ja mam u nasich doma ty 215/55/16 to nejsou moje jsou tam jen uskladneni... jen bych je zkusil jak to vypada na nich...
Mno ted udelam vse co bude potreba s motorem a vyfukem..... behem toho udelam zbytek s interierem a zatikani.... a az toto bude hotove zacnu resit jiny veci...
Samozrejmne to lakovani nechci vynechat A potom casem treba tu mezeru... ale nevim jak to udelat mno ...
Jeste jsem nasel co tak koukam po netu tak ze misto tech nasich ostrikovacu co mame na kapotach tak se daji vymenit za plug and play z
CITROEN XSARA a jsou to MIST WASHER JETS a docela dobry jako
Ostřikovače sem taky měnil, mám je tam z fabie i s předehřevem, mám taky ty rozprašovací... parádně se s tim v zimě odmražuje okno doporučuju, kdo si je vyzkouší, už by klasiky nechtěl..
Diky za link... Udelam asi to stejny .... co jsem tak koukal tak je to lepsi... a jak si to udelal ze si to mel s ohrevem ? to asi system v ostrikovaci botle ze ?
Já ten ostřikovač z Fóbie dával na Labuť, ale tam je sklo dost kolmé a stříkalo to moc nízko a při jízdě to bylo úplně marný. Ale mohlo to být primárně tím, že motorek ostřikovače už prostě nebere, jak nový.
... I love K-SERIES ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter
Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Ja se podivam jeste na ty z te xary... a uvidim... mozna nejaky najdu doma... a kdyz ne tak se zeptam znamyho od taty jestli by me mohl donest ze par z vrakacu a uvidime... jako moje me strikaji dobre ale jednou tak a pak onak ... uz jsou ty trisky asi nejaky spatny nebo nevim... ale urcite se me to libi ztoho videa...